Apple MagicTrackpad2 HeroSquare dd2478cbabaf4c3e8b851515a1c5dfc7
Mitä me pidämme?

 • Monikosketuseleet
 • Suuri pinta
 • Pitkä akunkesto
 • Täydentää iOS- ja macOS-sovelluksia

Mistä emme pidä

 • Tyyris

Apple Magic Trackpad 2 on ihanteellinen osoitinlaite iPadeille. Muokattavat asetukset ja ergonominen muotoilu tekevät ohjauslevystä intuitiivisen kaikille käyttäjille.

4.7

Apple Magic Trackpad 2

Apple Magic Trackpad 2

tässä artikkelissa

Ostimme Apple Magic Trackpad 2:n, jotta arvioijamme voisi testata sen. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearvion.

Applen Magic Trackpad 2 antaa iPad-hiirille mahdollisuuden juosta rahoilleen. Tämä ohjauslevy on suurempi kuin edeltäjänsä, ja sen akun käyttöikä on pidempi. Intuitiiviset Multi-Touch-eleet tekevät ohjauslevystä helpon ja mukavan käyttää. Mikä parasta, se on yhteensopiva iPadien kanssa, joissa on iPadOS 13.4 tai uudempi. Vietin 15 tuntia näiden ominaisuuksien testaamiseen.

Muotoilu: se ei voisi olla minimalistisempaa

On vaikea kuvitella stereotyyppisempaa Apple-muotoilua kuin Magic Trackpad 2. Se on valtava, valkoinen suorakulmio, jonka takana on Lightning-portti. Tarkemmin sanottuna se on 6,3 x 4,5 tuuman suorakulmio. Se on rakennettu pieneen kulmaan, 0,43 tuumaa paksuimmasta kohdastaan ​​ja 0,19 tuumaa ohuimmasta kohdastaan.

Apple Magic Trackpad 2

Ohjauslevy painaa puoli kiloa, aivan kuten Magic Keyboard, joten se on tarpeeksi kevyt kannettavaksi. Jos käytän molemmat iPad Airin kanssa, koko asennus painaa vähemmän kuin Chromebook. Magic Trackpad 2:ssa on reunasta reunaan ulottuva lasipinta, joka on lähes pehmeä kosketukseen. Ohjauslevy käyttää voimaantureita laitteen sisällä olevien mekaanisten painikkeiden tai kytkimien sijaan, jotta pinta on tasaisesti vastaanottavainen kosketukselle. Kaiken kaikkiaan tämä tuote on hyvin rakennettu mukavalla, minimalistisella muotoilulla.

Apple Magic Trackpad 2

Suorituskyky: Intuitiivinen ja muokattavissa

Magic-ohjauslevyn käyttäminen iPadilla navigoimiseen oli yllättävän helppoa. Kohdistin napsahtaa paikalleen, kun osoitin vietetään kuvakkeiden päällä, joten minun ei tarvinnut olla liian tarkka. Kohdistimen muoto muuttuu kontekstin mukaan, joten on helppo nähdä mitä olen tekemässä ja mikä on lopputulos. Kaksi sekuntia sen jälkeen, kun nostan käteni ohjauslevyltä, kohdistin katoaa. Tätä ominaisuutta voidaan muuttaa asetuksista muiden, kuten kohdistimen kokoa ja kontrastia, ohella. Magic Trackpad 2:lla ei ollut ongelmia erottaa eri tulot, kuten kahden sormen vieritys ja kolmen sormen pyyhkäisy. Force Clickin vaatima kevyt paine riitti estämään minua napsauttamasta poissaolevaa. Painamalla kovemmin otetaan käyttöön toissijainen napsautus tai oikea napsautus. Minulla oli kuitenkin vaikeuksia hillitä kosketukseni painetta, joten valitsin «kahden sormen toissijaisen napsautuksen». Eleet näyttävät hieman monimutkaisilta kirjoitettuna, mutta ne on helppo oppia. Pieni harjoittelu sai heidät tarttumaan.

Voin pudottaa kohdistimen sanan tai lauseen keskelle, kirjoittaa mitä tarvitsen ja palata töihin. Yksi suurimmista päänsärkyistäni kirjoittaessani on saada kursori oikeaan paikkaan iPadin kosketuskäyttöliittymällä. Nuolinäppäimien käyttö siihen on mahdollista, mutta ärsyttävää, varsinkin yksipuoliselle mielelle. Magic Trackpad on paljon nopeampi ja tarkempi. Voin pudottaa kohdistimen sanan tai lauseen keskelle, kirjoittaa mitä tarvitsen ja palata töihin. Tämä on kuitenkin tapaus, jossa tulos riippuu sovelluksesta. Scrivenerillä ja iA Writerillä on molemmilla loistava ohjauslevytuki; Google-dokumentit, ei niin paljon. Tietysti Magic Trackpad toimii edelleen, mutta hallinnan taso ei ole vielä olemassa.

Magic Trackpad 2:n myötä Apple siirtyy pois vanhentuneesta tietokoneen hiirestä tulevaisuuteen. Monikosketuseleet ovat avainasemassa Magic Trackpadin käyttökelpoisuuden kannalta vaihtoehtona tietokoneen hiirelle. Monet eleistä ovat samanlaisia ​​kuin iPadissa. Esimerkiksi App Switcherissä sovellusten hylkääminen on yhtä helppoa kuin napsauttaminen ja pyyhkäiseminen pois. Ohjauslevyn käyttäminen iPadin kanssa tuntuu luonnollisemmalta kuin hiirellä, koska ohjauslevy on iPadin kosketuskäyttöliittymän laajennus. Magic Trackpad 2:n myötä Apple siirtyy pois vanhentuneesta tietokoneen hiirestä tulevaisuuteen.

Mukavuus: unohdat sen olevan siellä

Koska Magic Trackpadin koko pinta on vastaanottavainen kosketukselle ja napsautukselle, oli helppo löytää mukava tapa käyttää sitä. Kun kirjoitin, työnsin ohjauslevyn pois tieltä ja ojensin sitä aina kun minun piti vaihtaa sovellusta. Aloin pitää iPadia silmien tasolla Lamicall S -telineen päällä, koska minun ei tarvinnut enää koskettaa näyttöä. Pitämällä iPadia ergonomisemmassa asennossa pystyin työskentelemään paljon pidempään kuin ennen ilman niskajännitystä.

Apple Magic Trackpad 2

Kun käytin iPadia sohvalla, heitin vain Magic Trackpad 2:n vierelleni. Ohjauslevyn käyttäminen millään tavalla tekee siitä niin mukavan. Toisin kuin hiiri, ohjauslevy ei vaadi kättäsi olevan luonnottomassa, paikallaan olevassa asennossa. Ohjauslevyn käyttö asettaa koko käden luonnolliseen asentoon.

Kun kirjoitin, työnsin ohjauslevyn pois tieltä ja ojensin sitä aina kun minun piti vaihtaa sovellusta. Vielä tärkeämpää on, että ohjauslevyn ei tarvitse liikkua. Tietokonehiiren liikuttaminen vetää käsivarren olkapään läpi. Se on se, mihin olen tottunut, mutta en tajunnut kuinka epämiellyttävää se oli, ennen kuin kokeilin toista vaihtoehtoa. Magic Trackpad on mukavampi kuin mikään koskaan käyttämäni tietokonehiiri.

Hinta: kallis mutta arvokas lisävaruste

Magic Trackpad 2 maksaa jopa $ 150. Valitsemalla hopean avaruusharmaan sijaan säästät 20 dollaria hinnasta, mutta se on kallis lisävaruste joka tapauksessa. Se on hieman kalliimpi kuin vastaavat laitteet, kuten Magic Mouse 2 tai Logitech MX Master 3, mutta ne ovat silti samassa pallokentässä. Magic Trackpad 2 toimii yhtä hyvin, ellei paremmin. Se on jokaisen pennin arvoinen.

Apple Magic Trackpad 2

Apple Magic Trackpad 2 vs Magic Mouse 2

Jos mikä tahansa ohjauslevy voi vakuuttaa skeptikot, se on Magic Trackpad 2. Se ei kuitenkaan ole aivan budjettiystävällinen. Koska Magic Mouse 2 on vain puolet halvempi, niitä kannattaa verrata. Magic Mouse 2:ssa on jopa kahden kuukauden akunkesto, kaksi kertaa pidempi kuin Magic Trackpad 2:ssa. Sitä vastoin latausportti on pohjassa, joten sitä ei voi ladata käytön aikana. Magic Trackpad voi. Hiiressä on huomaamaton rakenne, joka ei ole ergonominen. Se ei aiheuta suurta rasitusta, mutta se ei ole yhtä mukava käyttää koko päivän kuin ohjauslevy. Molemmilla tuotteilla on loistava sovellustuki. Mitä ylimääräisellä rahalla sitten saa? Mukavuus. Jos olet valmis maksamaan enemmän, Magic Trackpad 2 on parempi valinta iPadeille. Jos ergonomia ei ole ongelma, säästä rahaa ostamalla Magic Mouse 2 vain 80 dollarilla.


Lopullinen tuomio

Magic Trackpad 2 on investointi, joka maksaa itsensä takaisin mukavuudella ja suorituskyvyllä. Tukevan sovellustuen ansiosta tämä ohjauslevy on tehokkaampi kuin kaikki hiiret.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • FD V8 ultraohut hiljainen matkahiiri
 • VicTsing langaton hiiri ja hiirimatto
 • Logitechin erittäin ohut kosketushiiri T630

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Magic ohjauslevy 2

 • Tuotteen merkki:

  Omena

 • MPN

  A1535

 • Hinta

  150,00 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  lokakuuta 2015

 • Paino

  0,51 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  6,3 x 0,43 x 4,52 tuumaa.

 • Väri

  Hopeaa, Space Grey

 • Takuu

  1 vuosi

 • Yhteensopivuus

  OS X v10.11 tai uudempi

 • Yhteysasetukset

  Bluetooth 4.0, Lightning

Por Markus