Moko ErgoKeyboards 2LW4147386 HeroSquare dea20d6f48df4e71bc633fb79adf59ac

Mitä me pidämme?

 • Kompakti
 • Mukava
 • Helppo asentaa
 • Suuri akunkesto
 • matkustusystävällinen

Mistä emme pidä

 • Sinisiä toimintonäppäimiä on vaikea nähdä hämärässä
 • Ei numeronäppäimistöä
 • Ei taustavaloa

Bottom Line

MoKo Universal Foldable Bluetooth Keyboard on kevyt, kompakti ja helppokäyttöinen jaettu näppäimistö, joka on kohtuuhintaisen hintalapun arvoinen työmatkailijoille ja usein matkustaville.

4.6

MoKo universaali taitettava näppäimistö

tässä artikkelissa

Ostimme MoKo Universal Foldable Bluetooth Keyboardin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

MoKo Universal Foldable Bluetooth Keyboard on erittäin ohut, jaettu ergonominen näppäimistö. Siinä on ainutlaatuinen 165 asteen U-muotoinen taite, joka on suunniteltu edistämään terveitä kirjoitustottumuksia. Se tekee tämän luomalla luonnollisen, neutraalin kirjoitusasennon, joka vähentää käsiin ja ranteisiin kohdistuvaa painetta, mikä voi johtaa toistuviin stressivammoihin ajan myötä. Sen kompaktin, taitettavan rakenteen ansiosta se on helppo sujauttaa käsilaukkuun, reppuun tai taskuun ja ottaa mukaasi mihin tahansa seikkailuun, mikä tekee siitä erinomaisen Bluetooth-näppäimistön usein matkustaville. Yleinen vähittäismyyntihinta oli noin 26 dollaria, joten uskomme, että se oli investoinnin arvoinen viikon testauksen aikana.

MoKo universaali taitettava Bluetooth-näppäimistö

Muotoilu: pieni, kompakti ja kevyt

Toisin kuin perinteiset, ergonomiset, täysikokoiset näppäimistöt, MoKo on pieni – tuskin suurempi kuin kätesi kokoon taitettuna. Jatkettuna, se on vain noin jalka pitkä. Se on täydellinen heittää kukkaroon, reppuun, kannettavan tietokoneen laukkuun tai taskuun ja ottaa mukaasi mihin tahansa työmatkaan tai seikkailuun. Vielä parempi, kehyksen reunoilla olevan kätevän magneetin ansiosta ei ole pelkoa, että se aukeaa vahingossa ja vaurioituu kuljetuksen aikana. Pehmeä takaosa ei ainoastaan ​​tarjoa lisäsuojaa, vaan myös estää sitä liukumasta ympäriinsä millä tahansa pinnalla, jolla kirjoitat. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät siitä loistavan pienen matkakumppanin. Ainoa totuttelua vaativa puoli MoKossa on 165 asteen U-muotoinen taite. Tämä yhdessä tasaisen, neutraalin asennon kanssa kannustaa terveisiin kirjoitustottumuksiin, joten et todennäköisesti saa toistuvia stressivammoja sen käytöstä. Kirjoittaminen on enimmäkseen helppoa, vaikka havaitsimme, että kulman vuoksi joidenkin vähemmän standardinäppäimien uudelleen opettelu oli haastavaa, etenkin ylimmillä riveillä, joita käytettiin harvemmin.

MoKo:n latausaika on vajaat kaksi tuntia ja se voi tarjota jopa 40 tuntia jatkuvaa käyttöä tai tukea 30 päivää valmiusaikaa. Pikanäppäimet ovat ylimmällä rivillä. Näihin kuuluu useita erinomaisia ​​sisäänrakennettuja toimintoja, kuten leikkaus, siirtyminen eteen- tai taaksepäin multimediakappaleissa, musiikin keskeyttäminen, äänenvoimakkuuden lisääminen tai vähentäminen, uuden haun avaaminen ja useita muita. Näitä on helppo käyttää näppäimistön vasemmassa alakulmassa olevan toimintonäppäimen ansiosta. Yksi haittapuoli on kuitenkin se, että näiden sisäänrakennettujen ominaisuuksien tunnistamiseen käytetty sininen väri on jonkin verran vaikea nähdä hämärässä.

Asennusprosessi ja liitettävyys: laaja laiteyhteensopivuus

MoKo Universal Foldable Bluetooth Keyboard toimitetaan pienessä laatikossa, jossa on itse näppäimistö, pieni ilmainen yhden vuoden takuukortti, esite asennusohjeineen ja micro USB -latauskaapeli. Yksi osa, jonka haluaisimme, on älypuhelinteline. Vaikka se on yhteensopiva niiden kanssa, ei ole kovin kätevää kirjoittaa niille ilman niitä. Suosittelemme, että ostat erillisen jalustan, jos harkitset tätä näppäimistöä älypuhelimelle.

MoKo universaali taitettava Bluetooth-näppäimistö

MoKo käyttää Bluetooth 3.0 -tekniikkaa muodostamaan nopeasti pariliitoksen yhteensopivien laitteiden kanssa ja pysymään yhteydessä 10 metrin säteellä. Yhteensopivia laitteita ovat iPhonet, iPadit, Android-puhelimet, tabletit ja pöytäkoneet, joissa on Bluetooth. Pöytäkoneille, joissa ei vielä ole sisäänrakennettua Bluetooth-toimintoa, voi olla syytä hankkia Bluetooth-sovitin, jota myydään verkossa tai kaupoissa noin 10 dollarilla. Vaikka ei ole mitään syytä käyttää tätä näppäimistöä täyden näppäimistön sijaan työpöydällä, ellei sinulla ole vaikeuksia vaihtaa näiden kahden välillä. Testasimme tätä pöytätietokoneellamme ja Samsung Galaxy S10+:lla. Asennusprosessi oli sama kahden laitteen välillä. Ensin varmistimme, että pöytäkoneellamme ja älypuhelimellamme on Bluetooth käytössä. Sitten avasimme näppäimistön ja painoimme FN- ja T-painikkeita siirtyäksemme pariliitostilaan. Vilkkuva sininen valo osoitti, että näppäimistö oli valmis pariliitoksen muodostamiseen. Sekä työpöydällämme että S10+:ssamme näppäimistö ilmestyi nopeasti nimellä «Foldable Bluetooth Keyboard». Valitsimme sen ja näin pariliitos oli valmis.

MoKo on pieni – tuskin suurempi kuin kätesi kokoon taitettuna.

Akku: tarpeeksi mehua työhön

MoKon akun kestoon on helppo rakastua. MoKo:n latausaika on vajaat kaksi tuntia ja se voi tarjota jopa 40 tuntia jatkuvaa käyttöä tai tukea 30 päivää valmiusaikaa. Ladattavan näppäimistön lisäetu oli, että emme olleet riippuvaisia ​​akuista, kun näppäimistön virta loppui väistämättä. Siinä on myös lisäetuna akun säästötilan aktivoiminen sen jälkeen, kun se on ollut käyttämättömänä 30 minuuttia, joten jos kävelet pois ja unohdat sen, se ei tyhjene enempää. Uudelleenkytkentä on myös helppoa. Paina mitä tahansa näppäintä ja se on käyttövalmis 30 sekunnissa tai vähemmän.

Hinta: erittäin edullinen

Matkakokoiset ergonomiset näppäimistöt ovat yleensä vähittäismyyntihintaisia ​​$ 20 – $ 50. MoKo myy noin 27 $ Amazonissa. Edullisen hinnan, kompaktin rakenteen, erinomaisen kannettavuuden ja erinomaisen akunkeston ansiosta se on hintansa arvoinen työmatkailijoille ja kanta-asiakkaille, joilla on vähän tilaa.

MoKo universaali taitettava Bluetooth-näppäimistö

MoKo universaali taitettava näppäimistö vs Jelly Comb B047

MoKo Universal Folding Keyboardin pääkilpailija on Jelly Comb B047. Kuten MoKo, Jelly Comb on taitettava Bluetooth-näppäimistö. Taitetussa koossa Jelly Comb on hieman pienempi kuin MoKo vaikuttavalla 5,58 tuumalla, joten se on yhtä helppo ottaa mukaan matkalle tai seikkailulle. Se on yhteensopiva Android-, iOS- ja Windows-laitteiden kanssa. Se myös rohkaisee rantettasi istumaan neutraalissa, tasaisessa asennossa, vaikka se ei käytä samaa U-muotoista muotoilua kuin MoKo. Yksi haittapuoli on, että Jelly Combilla on lyhyempi akunkesto, ja asiakkaat raportoivat, että se tukee lyhyempiä ajoja 8-14 tunnin välillä säännöllisessä käytössä verrattuna MoKon 40 tuntiin. Se tukee myös jopa 18 päivän valmiusaikaa verrattuna MoKo:n 30 päivään. Jos etsit pidempää akunkestoa, MoKo on selvä voittaja, mutta jos et ole MoKo:n käyttämän U-muotoisen ergonomisen muotoilun fani, Jelly Comb B047 on näppäimistö sinulle. Tarvitsetko apua etsimäsi löytämisessä? Tutustu parhaiden ergonomisten näppäimistöjen luetteloomme.


Lopullinen tuomio

Upea näppäimistö matkailijoille, jossa on kannettava muotoilu ja pitkä akunkesto. MoKo Universal Foldable Bluetooth Keyboard on erittäin ohut jaettu näppäimistö, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle. U-muotoinen ergonominen muotoilu on mukava, ja akun kesto jopa 40 tuntia jatkuvaa käyttöä tai 30 päivää valmiusaikaa, se on loistava valinta työmatkailijoille tai usein matkustaville.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Universaali taitettava näppäimistö

 • Tuotteen merkki:

  MoKo

 • Hinta

  26,99 dollaria

 • Paino

  0,38 kiloa.

 • Mitat (taittamatta)

  12,92 x 4,02 x 0,22 tuumaa.

 • Mitat (taitettuna)

  6,22 x 3,98 x 0,51 tuumaa.

 • Bluetooth

  3.0

 • Alue

  30 jalkaa.

 • Akku

  Ladattava 110 mAh litiumioniakku

 • Akun kesto valmiustilassa

  30 päivää

 • Jatkuva työaika

  40 tuntia

 • Latausaika

  Alle 2 tuntia

 • Yhteensopivuus

  Yhteensopiva iPad-, iPhone-, Android-laitteiden, tablettien ja Windows-pöytätietokoneiden kanssa, joissa on Bluetooth-ominaisuus. Ei yhteensopiva Windows Mobilen kanssa.

Por Markus