zmi HeroSquare 492efa01c9e54737bfa9d16223ff9d82

ZMI PowerPack 20000

Mitä me pidämme?

 • Ohut, kompakti koko
 • Hyvä kapasiteetti, pitkäkestoinen teho
 • Erinomainen kannettaville tietokoneille, puhelimille ja muille
 • Toimii myös USB-keskittimenä
 • Erinomainen arvo

Mistä emme pidä

 • Ei AC-virtaporttia

Jos tarvitset suuren kapasiteetin USB-C-latauksen edulliseen hintaan, on vaikea kuvitella parempaa vaihtoehtoa kuin ZMI PowerPack 20000.

4.9

ZMI PowerPack 20000

ZMI PowerPack 20000

tässä artikkelissa

Ostimme ZMI PowerPack 20000:n, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Jos matkustat säännöllisesti tai käytät laitteitasi paljon ulkona tai toimistossa, kannattaa olla lähellä kannettavan kannettavan tietokoneen laturia, kun puhelin on vähissä tai tarvitset hieman enemmän työaikaa ennen kuin kannettava tietokone sammuu. ZMI:n PowerPack 20000 on yksi markkinoiden parhaista monikäyttöisistä vaihtoehdoista nykyään, ja se tarjoaa suuren kennon pikalatauksella puhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille, kannettaville pelijärjestelmille ja muille, sekä ohuen muotoilun ja edullisen hinnan. Olen testannut ZMI:n PowerPack 20000:aa kerta toisensa jälkeen yli viikon ajan useilla laitteilla mittaamalla latausnopeuksia ja vertaamalla sitä muihin vastaaviin tehopankkeihin.

ZMI PowerPack 20000

Muotoilu: Pieni mutta voimakas

ZMI PowerPack 20000:n koko on helposti yksi sen suurimmista myyntivalteista. Vaikka se on hieman painava 14,3 grammaa, tämä tehopankki on likimääräinen leveys ja korkeus suuren älypuhelimen kanssa, mikä on hyvin lähellä Apple iPhone 11 Pron kokoa 6,3 x 3,2 tuumalla (HWD). Toki 0,8 tuuman paksuus on paljon suurempi kuin mikään muu puhelin, mutta toisin kuin useimmat kannettavalle tietokoneille sopivat latauspankit, ZMI:t mahtuvat silti helposti taskuun tai laukkuun. Se on ulkopuolelta sileää laivastonsinistä alumiinia, ja siinä on koko runkoa pitkin kulkeva musta muovinauha, jossa on yksi USB-C Power Delivery 2.0 -portti ja kaksi USB-A-porttia toisessa päässä. Oikean yläreunan lähellä on virtapainike ja neljä pientä valoa, jotka osoittavat, kuinka paljon virtaa pankilla on tällä hetkellä.

Toisin kuin useimmat kannettavalle tietokoneelle sopivat latauspankit, ZMI:t mahtuvat silti helposti taskuun tai käsilaukkuun. Painike palvelee myös toista erittäin hyödyllistä tarkoitusta: paina sitä kahdesti peräkkäin ja voit käyttää USB-laitteita liitetyn tietokoneen kautta. Yhdistin ZMI PowerPack 20000:n Huawei MateBook X Pro -kannettavaan, liitin sitten USB-hiiren virtapankkiin, painoin painiketta kahdesti ja sitten pystyin käyttämään hiirtä kannettavassa tietokoneessa. Se on uskomattoman hyödyllinen ohuissa, premium-kannettavissa tietokoneissa, joissa on vain vähän portteja. Tässä virtapankissa ei ole vaihtovirtaporttia täysikokoisille pistokkeille, kuten joissakin kilpailevissa virtapankeissa, mutta se myös maksaa vähemmän ja on paljon pienempi kuin nämä vaihtoehdot tyypillisesti ovat.

ZMI PowerPack 20000

Asennusprosessi: yksinkertainen tekee sen

Tässä ei ole paljon asennusprosessia. Liitä mukana tulevalla USB-C–USB-C-kaapelilla toinen pää virtapankkiin ja toinen käsilläsi olevaan verkkolaitteeseen, kuten kannettavaan tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeen. Kun sivulla olevat neljä valoa syttyvät täysin, akku on ladattu täyteen. Liitä vain laitteet vastaavilla kaapeleilla ladataksesi ne ZMI PowerPack 20000:n virtalähteellä.

Latausnopeus ja akku: se jatkuu ja jatkuu

ZMI PowerPack 20000:ssa on vankka 20 000 mAh:n kenno ja se lataa laitteeni nopeasti kuluttamatta kiveä täysin loppuun. Latasin vuoden 2019 MacBook Pron (13 tuuman) kannettavan 0 prosentista 100 prosenttiin vain 1 tunnissa 53 minuutissa ZMI PowerPack 20000:n USB-C PD -portin avulla tehokkaalla latausnopeudella 42,92 W (14,8 V x 2,9 A) . Kun latausprosessi oli valmis, PowerPackissa oli edelleen yksi valo palamassa, mikä osoitti, että akussa on vielä vähän käyttöikää jäljellä. Erillisessä testissä sain ZMI PowerPack 20000:n tehostaa MacBook Prota, kun se toisti paikallisesti ladatun elokuvan on-loop täydellä kirkkaudella. Kun PowerPack oli kytkettynä, kannettava tietokone pysyi 100-prosenttisesti ladattuna 8 tuntia ja 4 minuuttia, ennen kuin virtapankista loppui virta. PowerPack 20000 latasi myös Samsung Galaxy S10 -älypuhelimen nollasta 100 prosenttiin 1 tunnissa 47 minuutissa USB-C PD -portin avulla, ja virtapankissa oli neljä muuta valoa. Tämän mojovan tehopankin pitäisi pystyä lataamaan keskimääräinen älypuhelin muutaman kerran, puhumattakaan Nintendo Switchistä. Suuremmat kannettavan tietokoneen akut imevät luonnollisesti enemmän akun kapasiteettia täydellä latauksella.

ZMI PowerPack 20000

Hinta: se on edullinen

Koska suurempia kannettavia akkuja myydään joskus yli 100 dollaria, ZMI PowerPack 20000:n 70 dollarin hinta on uskomattoman houkutteleva tarjous. Myönnettäköön, että 45 W:n maksimi USB-C PD -lähtö ei lataa kaikkia supertehokkaita kannettavia tietokoneita, mutta yhteensopiville kannettaville tietokoneille sekä älypuhelimille, tableteille ja muulle kannettavalle elektroniikalle se on erittäin edullinen.

Koska suurempia kannettavia akkuja myydään joskus yli 100 dollaria, ZMI PowerPack 20000:n 70 dollarin hinta on uskomattoman houkutteleva tarjous.

ZMI PowerPack 20000 vs Mophie Powerstation AC

ZMI:n PowerPack 20000 on noin puolet kooltaan ja painoltaan Mophie Powerstation AC:stä (katso Amazon), jonka toisella puolella on vaihtovirtaliitäntä, puhumattakaan suuremmasta 24 000 mAh:n kennosta. Nämä ovat molemmat suuria etuja, ja kankaalla päällystetty ulkopinta antaa sille erottuvan viehätyksen. Mophien pakkaus maksaa kuitenkin 200 dollaria, ja suosittelemme sitä vain, jos tarvitset pistorasian virtaa kuluttavan kannettavan tietokoneen lataamiseen. Kuitenkin, jos ZMI PowerPack 20000 täyttää lataustarpeesi, se on paljon parempi kauppa.


Lopullinen tuomio

Upea kannettava kannettavan tietokoneen akkulaturi melkein kaikille. ZMI PowerPack 20000:sta on todella vaikea löytää valittamista. Se on tehokas ja lataa erinomaisesti kannettavia tietokoneita ja puhelimia, siinä on tarpeeksi kapasiteettia hoitaakseen nämä tehtävät helposti, se on kompakti ja hyvin suunniteltu ja hinta on fantastinen. Se on puolet pienempi kuin jättiläinen Anker Power Stone, jota olen kantanut kahdella viimeisellä kansainvälisellä matkallani, ja se pystyy hoitamaan samat tehtävät. Toisin sanoen, Tämä on voimakivi, jonka otan mukaani seuraavalle matkalleni.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Virtalähde 20000

 • Tuotteen merkki:

  ZMI

 • Artikkelinumero

  X001ESM8MV

 • Hinta

  70,00 dollaria

 • Tuotteen mitat

  6,3 x 3,2 x 0,8 tuumaa.

 • Takuu

  18 kuukautta

 • Portit

  1x USB-C, 2x USB-A

 • Vedenkestävä

  Ei käytössä

Por Markus