avira rescue system scanner 3f083c1ae6e34eb9b78bb436f73418e0

Avira Rescue System on ilmainen käynnistettävä virustorjunta, jonka voit suorittaa levyltä ennen käyttöjärjestelmän käynnistystä. Siinä on tuttu osoita ja napsauta -käyttöliittymä, joka tekee sen käytöstä yksinkertaista ja intuitiivista. Mistä pidämme

  • Tavallinen graafinen käyttöliittymä.
  • Tarkistaa pakattuja tiedostoja.
  • Sisältää muita ilmaisia ​​työkaluja.

Mistä emme pidä

  • Mahdollisia ongelmia päivityksen kanssa.
  • Ei aina aukea kunnolla.

Asenna ja käytä Avira Rescue Systemiä

Aviran käynnistettävä AV-työkalu ladataan ISO-tiedostona. Kun se on tietokoneellasi, se on poltettava levylle ja sitten tietokone on käynnistettävä uudelleen, jotta voit käynnistää Avira Rescue Systemin ennen käyttöjärjestelmän käynnistymistä. Ensimmäinen näyttö levyltä käynnistettäessä kysyy, haluatko käynnistää ohjelman vai normaalisti kiintolevyltä. Ilmeisesti haluat valita ensimmäisen vaihtoehdon, joten paina Tulla sisään päällä Käynnistä Avira Rescue -järjestelmä valinta. Pian tarvittavien tiedostojen lataamisen jälkeen ohjelma suorittaa itsetarkistuksia ja valmistautuu käyttämään sitä. Pääset työpöytämaiseen käyttöliittymään, aivan kuten Windows, mutta se on itse asiassa Ubuntu. Aloita avaamalla virustarkistus.

Ajatuksia Avira Rescue Systemistä

Rakastamme sen helppokäyttöisyyttä. Täysi työpöytäkokemus tekee siitä erittäin mukavan ja tutun, ja hiiren tuen lisääminen vain vahvistaa sitä. Tarkistuksen aikana näet reaaliajassa löydettyjen virusten määrän sekä tarkistettujen tiedostojen määrän ja kuluneen ajan, aivan kuten työpöydälläsi käytettävä virustorjuntaohjelma. Jotkin käynnistettävät virustorjuntaohjelmat antavat sinun tarkistaa tietokoneesi tietyt alueet, kuten vain rekisterin tai tietyt kansiot. Tämä skannaa kaikki tiedostosi. Päivitykset ovat tärkeitä kaikille virustorjuntaohjelmille, ja valitettavasti Avira Rescue Systemillä näyttää olevan ongelmia päivittämisessä. Meillä oli myös huonoa tuuria varsinaisen virustarkistusohjelman avaamisessa. Muut ohjelmat, kuten selain, toimivat hyvin, mutta virustarkistus joskus jumittuu eikä lataudu kokonaan.

Por Markus