dates and deadlines banner laptop computer with calendar flat design vector illustration on background 938323070 5af1a9fe3418c600387f7b2b 5c7862e9c9e77c00012f81af

Mitä tietää

 • Siirry Yahoo-kalentereihisi ja valitse nuoli alas kalenterisi nimen vieressä ja valitse Muokkaa kalenteria.
 • Valitse Hanki jaettava linkki ja kopioi URL-osoite alla Näytä selaimessa (HTML) -osio verkkolinkin jakamiseen.
 • Kopioi alla oleva URL-osoite Tuo Kalenteri-sovellukseen (ICS) -osiossa voit jakaa linkin ICS-tiedostoon.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Yahoo Calendar iCal -synkronointi määritetään, jotta voit jakaa kalenteritapahtumasi muiden kanssa.

Kuinka löytää Yahoo-kalenterin iCal-osoite

Seuraa näitä ohjeita linkittääksesi Yahoo-kalenterisi, jotta muut voivat nähdä kaikki kalenterisi tapahtumat:

 1. Valitse Kalenteri -kuvaketta Yahoo Mailin oikeassa yläkulmassa. Kalenterisivusi avautuu uuteen välilehteen. Jos kalenteri ei avaudu erilliseen välilehteen, valitse Kalenteri täysi näköala.

 2. alla Minun kalenterini valitse vasemmasta sivupalkista nuoli alas kalenterisi nimen vieressä ja valitse Muokkaa kalenteria avattavasta valikosta. Siirry osoitteeseen luodaksesi ja jakaaksesi uuden kalenterin Toiminnot > Luo uusi kalenteri.

  Muokkaa kalenteria Yahoo Calendarsissa

 3. Valitse Hanki jaettava linkki ja kopioi sen alla näkyvä URL-osoite Näytä selaimessa (HTML) osio. Jos haluat jakaa ICS-tiedoston muiden tuotavaksi kalenterisovellukseensa, kopioi ja jaa alla oleva URL-osoite Tuo Kalenteri-sovellukseen (ICS) osio.

  Hanki jaettava linkki ja URL-osoite Yahoo Calendarsin Muokkaa kalenteria -näytössä

 4. Valitse Tallentaa.

 5. Jaa URL-osoite muiden kanssa. He voivat seurata uusia ja olemassa olevia kalenteritapahtumia pysyäkseen aikataulussasi.

Mikä on Yahoo iCal -tiedosto?

Voit jakaa Yahoo-kalenteritapahtumia kenen tahansa kanssa niin kutsutun iCalendar-tiedoston (iCal) kautta. Näillä kalenteritiedostoilla voi olla ICAL- tai ICALENDAR-tiedostotunniste, mutta ne päättyvät yleensä ICS:ään. Kun olet luonut Yahoo-kalenterin, voit antaa kenen tahansa tarkastella tapahtumia ja tuoda ICS-tiedoston kalenteriohjelmaan tai mobiilisovellukseensa. Tämä ominaisuus on hyvä, jos sinulla on työ- tai henkilökohtainen kalenteri, jonka haluat työtovereiden, ystävien tai perheen näkevän, kun teet muutoksia.

Lopeta Yahoo Calendar ICS -tiedoston jakaminen

Jos päätät lopettaa näiden tapahtumien jakamisen, palaa Muokkaa kalenteria -näyttöön ja valitse Palauta linkki -kuvaketta URL-osoitteiden vieressä. Valitsemalla Palauta linkki vaihtoehto luo uuden kalenterin URL-osoitteen ja poistaa vanhan käytöstä.

Palauta linkkikuvake Muokkaa kalenterin URL-osoitteita Yahoo-kalentereissa -kohdan vieressä

Por Markus