01LW4156401 HeroSquare 03f0dc00b9574717a883acf8361ed58d
Mistä pidämme

 • Helppokäyttöinen
 • Täysin varusteltu sovellus
 • Houkutteleva muotoilu
 • Pieni ja kannettava

Mistä emme pidä

 • Hit-or-miss -tulostuslaatu
 • Rajoitettu 2 x 3 tuuman tulosteisiin
 • Tulostus voi olla hidasta

HP Sprocket 2nd Edition saa parannuksia suunnitteluun ja toimintaan verrattuna edeltäjäänsä, mukaan lukien intuitiivisen ja monipuolisen sovelluksen. Mutta tulostuslaatu riippuu edelleen ZINK-tekniikasta, joten älä odota samoja eloisia tulosteita kuin saat paikallisesta laboratoriosta.

3.7

Kannettava HP Sprocket valokuvatulostin

HP Sprocket 2nd Edition -valokuvatulostin

tässä artikkelissa

Ostimme HP Sprocket 2nd Edition -valokuvatulostimen, jotta asiantuntijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Lennossa tulostaminen ei ole paljon helpompaa tai kätevämpää kuin pienellä HP Sprocket 2nd Edition -valokuvatulostimella. Erittäin kannettava, tämän tulostimen teho piilee sen monipuolisessa sovelluksessa. Jos sinulla on tällä hetkellä vanhempi Sprocket, sinun kannattaa tutustua uuteen malliin, jossa on parannettu sovellus ja vakaampi yhteys. HP väittää myös, että sillä on parempi kuvanlaatu, mutta uskomme, että ZINK-tekniikalla tulostetut valokuvat, kuten molemmat Sprocket-mallit, ovat luonnostaan ​​rajoitettuja sen suhteen, kuinka hyvältä ne voivat näyttää.

HP Sprocket 2nd Edition -valokuvatulostin

Muotoilu: yksinkertainen mutta viehättävä

HP omaksuu yksinkertaisuuden Sprocket 2nd Editionin perussuunnittelussa. Tässä pienessä tulostimessa ei ole aiempien mallien HP-logoa marmoroitua viimeistelyä varten. Laitteen mitat ovat 4,63 x 3,15 x 0,98 tuumaa ja se painaa vain 0,38 kiloa, mikä on tarpeeksi pieni mahtumaan helposti takin taskuun tai pieneen pussiin. Saatavana neljässä värissä – Luna Pearl, Noir, Lilac ja Blush – ja ilman muita tunnistavia logoja kuin pieni kangasliuska nurkassa, HP Sprocket 2nd Edition herättää varmasti ihmisten uteliaisuuden, kun otat sen mukaan juhliin tai perhetapahtumaan. . Ulkoiset ohjaimet ovat minimaaliset: siinä on virtapainike, mini-USB-portti latausta varten, latausvalo takana ja tilan merkkivalo edessä. Latausvalo palaa oranssina ja sitten punaisena, kun akku on vähissä, vilkkuu punaisena latauksen aikana ja muuttuu vihreäksi, kun akku on täynnä. Etuosan tila-LED:n väriä voidaan muuttaa Sprocket-sovelluksella ja se ilmoittaa, milloin se on päällä, pois päältä, lepotilassa, lepotilassa tai tulostaa.

HP Sprocket 2nd Edition herättää varmasti ihmisten uteliaisuuden, kun otat sen mukaan juhliin tai perhetapahtumaan. Tulostin tuntuu hyvin rakennetulta, vaikka yritämmekin olla pudottamatta sitä kovalle pinnalle. Suurin ongelmamme on virtapainikkeen muotoilu, joka on niin huomaamaton (tasapainossa tulostimen pinnan kanssa), että sitä on vaikea pitää painettuna noin 5 sekuntia käynnistääksesi sen.

HP Sprocket 2nd Edition -valokuvatulostin

Asennus: nopea ja helppo

Tämän HP Sprocket 2nd Editionin käytön aloittaminen on melko helppoa. HP Sprocket -sovelluksen lataaminen (saatavilla iOS:lle tai Androidille) voi kestää kauemmin kuin puhelimen yhdistäminen tulostimeen Bluetoothin kautta. Vaikka voit aloittaa tulostamisen lähes välittömästi, tämän tulostimen teho on sovelluksessa, joten kannattaa käyttää hetki asetusten ja asetusten lukemiseen.

HP Sprocket 2nd Edition -valokuvatulostin

Companion sovellus: teho tulostimen takana

Sprocket-sovellus ansaitsee oman osion tässä katsauksessa sen syvyyden ja leveyden vuoksi. Kaikista ominaisuuksistaan ​​huolimatta sovellus on intuitiivinen ja hyvin organisoitu. Tulostimen mukana tulevan pienen painetun käyttäjälehtisen lyhyyden vuoksi on tärkeää tutustua sovelluksen «Ohjeet ja ohje» -osioon. Sieltä löydät yksityiskohtaiset ohjeet sekä linkin tukisivustolle ja foorumille. Voit jopa tilata paperia suoraan älylaitteeltasi. Sovelluksessa on myös semi-AI-ominaisuus nimeltä Reveal, joka on varsin mielenkiintoinen. Kun tämä on aktivoitu, voit asettaa kamerapuhelimen tulostimen päälle ja katsella tulostusta odottavia kuvia. Sitä on hauska käyttää, mutta HP varoittaa, että Revealin pitäminen päällä voi vaikuttaa tulostusnopeuteen ja -laatuun, joten olemme poistaneet sen käytöstä. Galleria on hyvin järjestetty ja pidimme erityisesti siitä, että meillä oli mahdollisuus näyttää pikkukuvia kahdessa koossa. Kuvia voi tarkastella mobiililaitteellasi sekä sosiaalisen median, kuten Facebookin ja Googlen, kautta. Perusmuokkaus on käytettävissä, mukaan lukien värin, kontrastin ja kirkkauden säädöt näytön liukusäätimien avulla. Nopeinta retusointia varten on automaattinen korjausvaihtoehto ja tietysti suodattimet. Ja huvin vuoksi on olemassa useita peittokuvia, joissa on reunuksia, kuvioita, tekstiä ja tarroja. Uutta tässä Sprocketin versiossa on se, että useat ihmiset voivat muodostaa yhteyden tulostimeen ja käyttää sitä, mikä mahdollistaa kaikkien jakamisen juhlissa tai tapahtumassa. Tietenkin jokaisen on ladattava sovellus tätä varten.

Suorituskyky: sekoitettu laukku

Tulostimen käynnistys kestää noin viisi sekuntia. Se ei vaikuta pitkältä ajalta, ennen kuin yrität pitää pientä virtapainiketta painettuna kynnellä, kunnes näet latausvalon syttyvän.

Koska tulosteen koko on vain 2 x 3 tuumaa, toivoimme, että tulostusnopeus voisi olla nopeampi. Todellinen tulostusnopeus oli keskimäärin noin 35 sekuntia normaalitulostuksessa tulostimelle lähetettäville tiedoille sekä lisäksi 15-20 sekuntia (tai enemmän) riippuen kuvasta ja jonossa olevien tietojen määrästä. Koska tulosteen koko on vain 2 x 3 tuumaa, toivoimme, että tulostusnopeus voisi olla nopeampi.

HP Sprocket 2nd Edition -valokuvatulostin

Tulostuslaatu: parempi kuin aikaisemmat rattaat, mutta ei silti loistava

Vaikka HP on parantanut Sprocketin tulostuslaatua 2nd Edition -mallilla, se käyttää silti ZINK-tekniikkaa, mikä yleensä johtaa vähemmän kuin loistaviin valokuvatulosteisiin. ZINKillä värit upotetaan valmiiksi paperiin ja vapautuvat tulostimeen lämmön vaikutuksesta. Koska muste- tai värisublimaatiopatruunoita ei tarvita, ZINK-tulostimet voidaan suunnitella hyvin pienellä jalanjäljillä ja sinun tarvitsee ostaa vain erikoispaperia musteen täyttöjen sijaan. Mutta on joitain tärkeitä kompromisseja mukavuuden vuoksi.

Vaikka HP on tehnyt parannuksia Sprocketin tulostuslaatuun… se käyttää edelleen ZINK-tekniikkaa, joka yleensä tuottaa vähemmän kuin loistavia valokuvatulosteita. Tämä ei tarkoita, että HP Sprocket 2nd Edition -tulosteet olisivat huonoja; ne eivät ole. Mutta värit eivät aina ole yhdenmukaisia ​​- esimerkiksi valokuvaamamme kirkkaan vaaleanpunainen kukka oli hieman oranssinvärinen ja tummat taustat näyttivät usein mutaisilta. Tulosteilla on myös taipumus käpristyä hieman reunoista, kun ne jätetään, varsinkin kun ne ovat kosteat. Jos näin tapahtuu, aseta ne raskaan kirjan sisään tai alle litistääksesi ne. Voit myös poistaa tarrapaperin taustan ja kiinnittää sen toiselle pinnalle.

Hinta: hyvä vastine dollarille

HP Sprocket 2nd Editionin suositushinta on 129,99 dollaria, mikä on hieman kalliimpaa kuin useimpien muiden tämän luokan tulostimien hinnat (saat myös tarjouksia HP-mallista, mikä tekee siitä kilpailukykyisen). Paperin hinnat vaihtelevat paketin mukaan. Esimerkiksi 50 arkin paketti 24,99 dollarilla nostaa tulostuskohtaisen hinnan 0,49 dollariin. 100 arkin pakkaus vähentää kustannuksia 0,45 dollariin tulosteelta. Kuten muidenkin mobiilitulostimien kohdalla, maksat tilaustulostuksen mukavuudesta ja nopeudesta milloin ja missä haluat. Voit tietysti tehdä halvempia tulosteita paikallisessa laboratoriossa tai tilata ne verkosta, mutta menetät välittömän tyydytyksen.

HP Sprocket 2nd Edition vs. Polaroid Zip

Nämä kaksi mobiilivalokuvatulostinta ovat rakenteeltaan hyvin samankaltaisia, vaikka Polaroid Zip on hieman kapeampi ja lyhyempi kuin Sprocket ja on muodoltaan ja kooltaan lähempänä älypuhelinta. Kuten HP Sprocket, Polaroid Zip käyttää ZINK-paperia. Kuvanlaatu on melko samanlainen, vaikka meidän on annettava Polaroid Zipille hieman reunaa. Zip voittaa myös hieman suuremmalla yleisellä tulostusnopeudella ja hieman alhaisemmalla tulostehinnalla. Toisaalta HP Sprocket -sovellus on vahvempi sisällön, ohjeen ja muokkaussäätimien suhteen. Se on läheinen puhelu näiden kahden välillä.


Lopullinen tuomio

Mukava tulostin välittömään tyydytykseen, mutta myyntihinta on hieman jyrkkä ottaen huomioon sen puutteet. HP Sprocket 2nd Edition Mobile Photo Printer on suloinen pieni laite, jonka avulla voit tulostaa lennossa. ZINK-tekniikka on hyödyllinen ja tekee hienoista uusista tulosteista, mutta todellinen tulostuslaatu on keskinkertainen ja laite yllättävän hidas johonkin, joka myy itsensä välittömällä mielihyvällä.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Canon PIXMA Pro-100
 • Canon PIXMA iP8720
 • Fujifilm instax JAA Älypuhelintulostin SP-2

Tekniset tiedot

 • tuotteen nimi

  Sprocket kannettava valokuvatulostin

 • Tuotteen merkki

  PK

 • MPN

  1AS86A#B1H

 • Hinta

  129,99 dollaria

 • Paino

  0,38 lbs.

 • Tuotteen mitat

  4,63 x 3,15 x 0,98 tuumaa.

 • Väri

  Luna Pearl, Noir, Lila, Poskipuna

 • Paperikoko

  2×3 tuumaa

 • Yhteydet

  bluetooth

 • Takuu

  1 vuosi rajoitettu

 • Mitä sisältyy

  HP Sprocket 2nd Edition -valokuvatulostin, USB-latauskaapeli, 10 arkkia HP ZINK™ Sticky Back -valokuvapaperi, käyttöesite

Por Markus