3LW4050413 HeroSquare db092f64e2464e5687a36e4b40c21aee
Mistä pidämme

 • Automaattinen varmuuskopiointijärjestelmä
 • Fantastinen tallennuskapasiteetti
 • Keskimääräistä korkeammat siirtonopeudet

Mistä emme pidä

 • Vaatii ulkoista virtaa toimiakseen
 • Rajoitettu siirrettävyys

Western Digitalin 8 Tt My Book -kiintolevy on täydellinen tallennusratkaisu, jos etsit staattista asemaa suurelle määrälle video- ja projektitiedostoja, mutta se ei todellakaan ole sen arvoista, jos etsit siirrettävyyttä.

4.3

WD 8TB My Book Desktop ulkoinen kiintolevy

WD 8TB Kirja-arvosteluni

tässä artikkelissa

Ostimme WD 8TB My Bookin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Kun katsot kannettavan tallennustilan markkinoita, saatat tuntea houkutusta ajatella, että suurempi on parempi. Tämä on juuri lähtökohta Western Digitalin 8 Tt:n My Bookille, suurelle ulkoiselle kiintolevylle tinkimättömällä tallennuskapasiteetilla. Virtaviivaisen suunnittelunsa ja lisäohjelmistoominaisuuksiensa ansiosta se vaikuttaa turvalliselta vedolta, mutta viime kädessä uhraat siirrettävyyden pelkän kapasiteetin vuoksi.

WD 8TB Kirja-arvosteluni

Suunnittelu: Iso asema isolle säilytystilalle

3 kiloa painava 8 Tt My Book on painavampi kuin useimmat ulkoiset kiintolevyt ja lisää painoa reppuun. Tämä ei ole turhaa, sillä siinä on huikeat kahdeksan teratavua tallennustilaa. Joka tapauksessa tämä tekee siitä vaikeaksi suositella siirrettävyyden näkökulmasta. 5,5 x 6,7 tuumaa (HW) se on suunnilleen paksun kovakantisen kirjan kokoinen. Onneksi monet suunnitteluvaihtoehdot korvaavat painon. Pohjassa on kaksi tukevaa kahvaa, jotka kiinnittävät sen mihin tahansa pöytään, ja yksikön ylä- ja alaosassa oleva kiiltävä/teksturoitu halkeama on esteettisesti miellyttävä, eikä se näytä oudolta toimistoympäristössä. Se on minimalistinen, yhtenäinen muotoilu, jota käytetään Western Digitalin tuotevalikoimassa.

Kolme kiloa painava 8 Tt:n My Book on painavampi kuin useimmat ulkoiset kiintolevyt ja painaa reppusi. Kuten voit kuvitella, tämä tarkoittaa, että se ei todellakaan sovi matkustavalle tekijälle, ellet ole vain työmatkalla työn ja kodin välillä. Tämä johtuu siitä, että se tarvitsee ulkoisen virtalähteen toimiakseen ja on melko raskas. Tallennustilan käytön sitominen pistorasiaan vaikeuttaa käyttöä, kun olet ulkona julkisilla paikoilla, joten tämä sopii ehdottomasti paremmin kuluttajille, jotka haluavat kotiin sidottavan tallennuslaitteen. Hurina ja värisee käytön aikana, mutta melun ei pitäisi olla tarpeeksi kovaa häiritsemään sinua niin kauan kuin pidät sitä pystyssä.

Liitännät: Virtaa tarvitaan, ei USB-C

Laitteen takana olevan 12 V:n virransyöttöportin lisäksi siinä on vain yksi liitin, mikro-B-lähtöportti. Saat pakkauksessa USB-A 3.0 -kaapelin, mutta siinä se. Se on tavallinen kaapeli, jonka avulla voit yhdistää monenlaisiin laitteisiin, mutta USB-C:n myötä olisi ollut mukava nähdä sellainen myös pakkauksessa. Monet nykyaikaiset laitteet, kuten Applen iPad- ja MacBook-tuotteet, alkavat siirtyä USB-C:hen. Se ei ole täysin poissuljettu myös muiden laitteiden kohdalla, sillä Samsungin kannettava T5 SSD tarjoaa sekä USB-A- että C-kaapelin. Onneksi USB-C-kaapeli maksaa alle 10 dollaria useimmissa verkkokaupoissa, joten se on suhteellisen halpa ratkaisu, jos sinun on päivitettävä My Bookin liitäntäominaisuudet.

WD 8TB Kirja-arvosteluni

Asennusprosessi: mukana toimitettu ohjelmisto ja koodaus

Kun olet purkanut My Bookin pakkauksesta, kytke se tietokoneesi USB-A-porttiin ja läheiseen pistorasiaan. Kun se on lämmennyt, löydät sen tiedostojen hallinnasta. Käynnistä Install Discovery -sovellus itse tallennuslaitteessa. Sen avulla voit tuoda tiedostoja pilvitallennustilasta ja sosiaalisesta mediasta ja synkronoida kaiken sisältösi. Täältä voit määrittää laitteelle salasanan ja ladata erilaisia ​​sovelluksia osana Western Digital -ohjelmistopakettia. Näitä ovat Creative Cloud, WD Backup, Plex ja Norton Antivirus. Sen jälkeen voit vapaasti käyttää sitä kuten mitä tahansa muuta kiintolevyä. Ystävällinen käyttöliittymä on intuitiivisempi kuin muut paljaat laitteet, jotka luottavat pelkästään tiedostojen hallintaan. Viimeinen huomautus: My Book on yhteensopiva Applen Time Machine -järjestelmän kanssa ja siinä on sisäänrakennettu 256-bittinen AES-laitteistosalaus, jos tunnet tarvetta suojata tiedostosi salasanalla.

Esitys: Valtava tallennuskapasiteetti, vakaa luku/kirjoitus

Yksi My Bookin tärkeimmistä eduista on sen valtava 8 Tt tallennustila, mutta se ei ole arvokasta, ellei se toimi kohtuullisella nopeudella. Onneksi testimme tulokset olivat erittäin vaikuttavia. CrystalDiskMarkin avulla My Book saavutti lukunopeuden 190,6 MB/s ja kirjoitusnopeuden 189,5 MB/s, mikä on keskimääräistä korkeampi. Lähes 200 Mt/s My Book siirtyy pois My Passportista ja Seagaten Backup Plusista, jotka toimivat noin 130 Mb/s. Se ei silti voi saavuttaa Samsungin T5:n kaltaisen kannettavan SSD:n räjähtävää luku-/kirjoitusnopeutta, jonka nopeus on lähes 500 Mb/s, mutta se on silti erittäin vaikuttava kiintolevylle, joka ei tingitä tallennustilasta.

My Book saavutti lukunopeuden 190,6 Mb/s ja kirjoitusnopeuden 189,5 Mb/s, mikä on keskimääräistä korkeampi. Toisessa testissä ajoitimme 2 Gt:n kansion siirron levyn ja työpöydän välillä. Western Digitalin My Book teki sen 13 sekunnissa, mikä on paljon parempi kuin kilpailija. My Passport ja Seagate’s Backup Plus suorittivat molemmat saman tehtävän 18 ja 19 sekunnissa. Ero on melko yksityiskohtainen, mutta jos haluat lyhentää tiedostojesi siirron odotusaikaa, tämä saattaa olla juuri oikea laite.

Hinta: Kallis, mutta kapasiteetin arvoinen

299,99 dollarilla (MSRP) My Book on kalliimpi kuin useimmat kilpailijat, mutta tämä on ymmärrettävää, koska saat huikeat 8 Tt tallennustilaa. Se putoaa usein noin 160 dollariin, mikä on paljon kilpailukykyisempi hinta. Useimmat pienemmät kiintolevyt eivät uskalla tälle alueelle, ja niiden tilavuus on noin 4 Tt, joten se voi olla melkoinen juttu, jos saat sen myyntiin. Ominaisuuksien suhteen M Book on varmasti kilpailijoita yksityiskohtaisempi intuitiivisen ohjelmistopaketin, automaattisen varmuuskopioinnin ja salaustyökalujen ansiosta. Sen mukana tulee myös kolmen vuoden rajoitettu takuu.

Kilpailu: enemmän kannettavat haastajat

WD 8TB My Bookia on helppo suositella, jos tarvitset paljon tinkimätöntä tallennustilaa tiedostoillesi, mutta se ei ole kovin kannettava, mikä heikentää sen käyttötapaa. Se on hyvä, jos haluat pitää sitä kotona työpöydälläsi, mutta et voi ottaa sitä mukaasi kuten muita omavaraisia ​​kiintolevyjä ulkoisen virtalähteen tarpeen vuoksi.

Tätä kiintolevyä on helppo suositella, jos tarvitset suuren määrän tinkimätöntä tallennustilaa tiedostoillesi. WD My Passportissa on vain 1 Tt tallennustilaa (myös 4 Tt:n vaihtoehdolla), mutta voit sujauttaa sen takataskuun ja yksinkertaisesti kytkeä sen USB:n kautta aloittaaksesi. Se on myös murto-osa hinnasta, yleensä noin $ 50. Jos olet nopeusdemoni, joka ei juurikaan välitä suuresta tallennuskapasiteetista, saatat myös houkutella Samsung T5 kannettavaa solid-state-asemaa, joka tarjoaa maksimaalisen nopeuden on 540 Mb/s. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon tallennustilaa tarvitset, mutta on vaikea suositella, jos ostaisit vain kaksi 4 Tt:n My Passport -asemaa (jotka maksavat 159,99 dollaria kukin) kompaktimmaksi välineeksi tietojen siirtämiseen ilman pistorasiaa. . Se maksaa hieman ylimääräistä, mutta voi olla sen arvoista, jos olet jatkuvasti liikkeellä matkoilla tai töissä. Toisaalta kotona pöydällä pysyvänä kiintolevynä 8TB My Book tarjoaa runsaasti tilaa hintaan.


Lopullinen tuomio

Hyvä kotikäyttäjille, mutta ei kannettava.Western Digital My Bookia on helppo suositella kotikäyttäjille, jotka haluavat staattisen aseman tinkimättömällä määrällä tallennustilaa. Kovan hintansa ja painonsa ansiosta se ei kuitenkaan ole kovin kannettava verrattuna kilpailijoihin, joista monet eivät vaadi pistorasiaa ja mahtuvat helposti takataskuun.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Samsung 860 EVO 2,5 tuuman SSD
 • WD Blue 4 TB kovalevy
 • Seagate FireCuda Gaming SSHD

Tekniset tiedot

 • tuotteen nimi

  8 TB My Book Desktop ulkoinen kiintolevy

 • Tuotteen merkki

  WD

 • SKU

  718037850764

 • Hinta

  163,99 dollaria

 • Tuotteen mitat

  5,5 x 3 x 7,6 tuumaa.

 • portit

  mikro B

 • Varastointi

  8TB

 • Yhteensopivuus

  USB A 3.0

 • Takuu

  Rajoitettu kolmeen vuoteen

 • Vedenkestävä

  ei

Por Markus