how to delete cash app account 5095843 9 89630f6e4c1b4f698432316df0849ad7

Mitä tietää

 • Napauta ennen tilin sulkemista Maksu sovelluksen aloitusnäytössä poistaaksesi varoja tililtäsi.
 • Profiili kuvake > Tuki > Jotain muuta > Tilin asetukset > Sulje tili > seuraa ohjeita.
 • Poista sovellus puhelimestasi, kun tilisi on suljettu.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa Cash App -tilin menettämättä rahojasi.

3 vaihetta Cash App -tilin poistamiseksi

Cash App -mobiilisovelluksen poistaminen puhelimestasi tai muusta laitteesta ei poista Cash App -tiliäsi. se on edelleen olemassa, kunnes suljet koko tilisi itse Cash Appista. Ennen kuin voit tehdä tämän, sinun on kuitenkin varmistettava, että olet siirtänyt kaikki varat tililtäsi. Lyhyesti sanottuna vaiheet ovat:

 1. Tyhjennä tili kaikista rahoista siirtämällä rahat muualle.
 2. Poista Cash App -tili.
 3. Poista sovellus laitteeltasi.

Alla olevissa osissa on vaiheittaiset ohjeet kullekin näistä toimista.

Siirrä rahaa App krediittejä

Nostaaksesi rahaa Cash App -tililtäsi sinun on avattava sovellus ja kirjauduttava tilillesi. Vaikka saldosi olisi nolla, et voi sulkea tiliäsi, jos sinulla on osakkeita tai Bitcoinia. Sinun täytyy mennä jokaiseen osakkeeseen ja valita: Myydä, ja tee sama jokaiselle omistamasi Bitcoinille. Yhden kerran kaikki on nolla, mukaan lukien kassasaldo, voit seurata ohjeita.

 1. Kun kirjaudut sisään sovellukseesi ensimmäisen kerran, näet pääsivun, jolla voit normaalisti suorittaa tai pyytää maksua.

 2. Siirry Cash App -kotisivulle valitsemalla vasemmasta alakulmasta talokuvake. Täältä löydät vaihtoehdon siirtää saldosi pankkitilillesi napauttamalla Maksu.

  Jos käytät Cash Out -vaihtoehtoa, voit siirtää varat tililtäsi pankkitilille, jonka olet jo määrittänyt käytettäväksi tilillesi. Jos haluat siirtää rahat Cash App -sovelluksesta toiselle pankkitilille, sinun on määritettävä se ennen tilisi kotiuttamista.

 3. Suorita siirto loppuun ja tyhjennä tilisi varat noudattamalla sovelluksen nostoohjeita.

Poista Cash App -tilisi

Kun olet tyhjentänyt Cash App -tilisi, olet valmis poistamaan sen pysyvästi. Tilin poistamismahdollisuus on haudattu muutamaan valikkotasoon. Noudata alla olevia ohjeita löytääksesi sen ja aloittaaksesi Cash App -tilisi poistamisen.

 1. Valitse samalla aloitusnäytöllä, jossa lunasit tilisi, profiilikuvake näytön oikeasta yläkulmasta. Tämä avaa profiilisivusi. Napauta vaihtoehtoluettelon alareunassa Tuki kytkin.

 2. Tämä avaa tukisivun, jossa on luettelo yleisistä ohjevaihtoehdoista. Mahdollisuutta sulkea Cash App -tilisi ei ole lueteltu tässä, joten sinun on napsautettava . naputtaa Jotain muuta jatkaaksesi seuraavalle vaihtoehtosivulle.

 3. Löydät lisää tilivaihtoehtoja seuraavalta sivulta. Voit myös napauttaa tätä Maksu siirtää Cash App -saldosi pankkitilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. Muussa tapauksessa napauta Tilin asetukset siirtyäksesi Tilin asetukset -sivulle.

  Lisää vaiheita saadaksesi kaikki rahasi irti Cash-sovelluksesta.

 4. Näpäytä . aloittaaksesi tämän prosessin Sulje tili > Sulje Cash App -tilini.

 5. Tämä vie sinut sivulle, jolla on lisätietoja siitä, mitä tarkoittaa, kun suljet Cash App -tilisi. Lue kaikki tämä huolellisesti varmistaaksesi, että haluat todella sulkea tilisi. Jos olet varma, napauta Vahvista tilin sulkeminen linkki alla.

 6. Kun olet vahvistanut tilisi sulkemisen, Cash App -tilisi poistetaan. Tämän jälkeen $Cashtagiasi (Cash-sovelluksen käyttäjätunnus) ei enää ole. Jos joku yrittää lähettää sinulle rahaa juuri nyt, hän saa virheilmoituksen.

Poista sovellus puhelimestasi

Viimeinen jäljellä oleva vaihe on poistaa Cash App -mobiilisovellus puhelimestasi. iPhonessa voit poistaa sovelluksen puhelimestasi tai Apple App Storen kautta. iPhone 12:ssa napauta ja pidä sovellusta painettuna ja napauta sitten Poista sovellus. Androidissa on myös useita vaihtoehtoja sovelluksen poistamiseen. Helpoin tapa on napauttaa sovellusta pitkään ja napauttaa sitten . naputtaa Poista.

Sulje Cash App -tili ja poista sovellus.

Tässä vaiheessa olet käyttänyt Cash App -saldosi, sulkenut tilisi ja poistanut sovelluksen puhelimestasi. Jos päätät käyttää Cash App -sovellusta uudelleen, sinun on rekisteröitävä uusi Cash App -tili ja asennettava sovellus uudelleen.

FAQ

 • Kuinka poistat tapahtumahistorian Cash App -sovelluksesta?

  Cash-sovellus ei salli tilisi koko historian poistamista. Tilin sisäiset tapahtumat ovat kuitenkin jo yksityisiä. Kukaan muu kuin sinä ja tapahtuman toinen osapuoli ei näe sitä.

Por Markus