Microsoft ErgoKeyboards 5LW4147386 HeroSquare 518c472b5b5341fe8c0cf05954c8cc94

Microsoft Sculpt ergonominen näppäimistö

Mitä me pidämme?

 • Rannetuki lisää mukavuutta
 • Langaton yhteys
 • Helppo asentaa
 • (AES) 128-bittinen salaustekniikka
 • Erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja

Mistä emme pidä

 • PC:n pariliitossovitinta ei voi vaihtaa, jos se katoaa
 • Tietokonetta ei voi herättää nukkumaan
 • Ei taustavaloa

Bottom Line

Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard on loistava keskihintainen ergonominen näppäimistö, jolla on paljon tarjottavaa langattoman yhteyden, AES 128-bittisen salausteknologian ja helppokäyttöisen suunnittelun ansiosta.

4.4

Microsoft Sculpt ergonominen näppäimistö

Microsoft Sculpt ergonominen näppäimistö

tässä artikkelissa

Ostimme Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboardin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Voit kertoa, että Microsoft on pohtinut paljon Sculpt Ergonomic Keyboard -näppäimistön suunnittelua. Sculpt on täydellinen paketti manta ray -mäisistä taiteista, jotka pitävät olkapäät ja kädet rennossa ja mukavassa kulmassa, vapaasti seisovaan numeronäppäimistöön ja magnetoituihin nousuihin. Kuten kaiken uuden kohdalla, sopeutuminen kesti jonkin aikaa, mutta huomasimme sen suhteellisen nopeasti sen intuitiivisen ja helppokäyttöisen suunnittelun ansiosta.

Muotoilu: tehty mukavuutta ajatellen

Sculpt on ergonominen näppäimistö, jossa on jaettu muotoilu, joka muistuttaa mantasäteitä. Näppäimistön kaksi puoliskoa pyyhkäisevät ulos ja alas luoden tyhjän, korotetun tilan swoop-suunnittelun keskelle. Näppäimet vaihtelevat kooltaan, ja lähimpänä jakoa olevat näppäimet ovat hieman leveämpiä kuin näppäimistön ulkoreunoissa olevat näppäimet. Se on enimmäkseen valmistettu muovista, ja sen ääni on hieman nihkeä kirjoittaessasi. Sculptissa on vakioasettelu, jossa on kangasrannepehmuste edessä lisämukavuuden lisäämiseksi. Tämä intuitiivinen jaettu muotoilu yhdistettynä rannepehmusteeseen auttaa ranteitasi, käsiäsi ja hartioitasi asettumaan neutraalissa, luonnollisessa kulmassa vähentämään toistuvia stressivammoja, joihin usein kirjoittajat ovat alttiita ajan myötä.

Microsoft Sculpt ergonominen näppäimistö

Yksi ainutlaatuinen Sculptin ominaisuus, josta pidimme, oli toimintokytkin. Tällä kytkimellä, joka sijaitsee näppäimistön oikeassa yläkulmassa, voit vaihtaa ylärivin näppäinten toimintoja ja vaihtaa toimintonäppäimen. Vaihtoehtoja ovat aktiivisen sivun päivittäminen, siirtyminen kotisivulle verkossa, tietokoneen asetusten avaaminen, toisto/taukopainike, vaihtaminen aktiivisten ikkunoiden välillä ja äänenvoimakkuuden lisääminen tai vähentäminen.

Tällä kytkimellä, joka sijaitsee näppäimistön oikeassa yläkulmassa, voit vaihtaa ylärivin näppäinten toimintoja ja vaihtaa toimintonäppäimen. Usein näppäimistöissä on multimediatoiminto seuraavaa tai edellistä raitaa varten, mikä Sculptilta ehdottomasti puuttui. Tämä oli pettymys, mutta muuten ominaisuudet ovat hyvät ja helppokäyttöiset. Jos tämä lisätoiminto ei ole sinun juttusi, käännä tämä kytkin harmaaseen asentoon ja nämä F1-F12-näppäimet säilyttävät vakiotoiminnallisuutensa.

Asennusprosessi: Paristot vaaditaan

Microsoft Sculpt tulee pakkauksessa, jossa on itse Sculpt, erillinen numeronäppäimistö, asennusopas, rekisteröintinumero ja tuoteopas. Microsoft tarjoaa lisäasetusvaihtoehtona magneettisen nousuputken, joka voidaan kiinnittää rannetyynyn pohjaan. Se sisältää myös litiumakun varoituspaketin, koska vapaasti seisova numeronäppäimistö saa virtansa 3 V:n litiumakusta CR2430.

Microsoft Sculpt ergonominen näppäimistö

Microsoft Sculptin asentaminen on helppoa. Nosta vain paristolokeron kansi laitteen takana ja poista paperi, joka erottaa kaksi AAA-paristoa. Poista sitten mukana toimitettu dongle lokerosta ja liitä se tietokoneesi USB-porttiin. Jos aiot käyttää erillistä numeronäppäimistöä, älä unohda poistaa myös taustapaperia aktivoidaksesi sen. Sitten Sculpt on valmis käytettäväksi.

Akku ja ominaisuudet: Taustavalo puuttuu, ja vain yksi dongle ohjaa niitä kaikkia

Taustavalo – me rakastamme sitä, mutta Sculptissa ei ole sitä. Tämä johtuu suurelta osin akkukäyttöisestä suunnittelusta. Ei olisi paljon järkeä, että Sculpt olisi taustavalaistu, sillä kaksi AAA-alkaliparistoa tyhjenevät huomattavasti nopeammin, mutta emme varmasti missaneet sitä. On tärkeää huomata, että rakkautemme taustavaloon on myös henkilökohtaisten mieltymysten asia. Jos se on sinulle tärkeä, voit harkita toista mallia. Jos voit elää ilman sitä, Sculptilla on edelleen paljon tarjottavaa.

Salatut näppäinpainallukset, langaton tekniikka, irrotettava numeronäppäimistö, magneettinen nousuputki ja ergonominen muotoilu tekevät tästä näppäimistöstä varman voittajan. Suuri haittapuoli Sculptin suunnittelussa on ainutlaatuinen dongle, joka yhdistää näppäimistön tietokoneeseesi. Tämä on 128-bittisen AES-salaustekniikan ansiota, jota Sculpt käyttää pitääkseen näppäinpainalluksesi turvassa. Tehdasnäppäimistöön liittyvää näppäimistöä ei yksinkertaisesti voi vaihtaa, jos se katoaa. Vaikka Sculpt ei olekaan koonsa vuoksi aivan matkustusystävällinen, se toimisi parhaiten ympäristössä, jossa se on asennettu ja jätetty paikoilleen, jotta tämä tärkeä tekniikka ei menetäisi.

Hinta: loistava ominaisuuksiin nähden

Ergonomiset näppäimistöt maksavat yleensä $ 50 ja $ 200. Yleensä vähittäismyyntihinta on noin $ 90 Amazonissa tai $ 129,95 MSRP, Sculpt istuu keskellä. Ominaisuudet ovat myös hyvät hintaan nähden. Salatut näppäinpainallukset, langaton tekniikka, irrotettava numeronäppäimistö, magneettinen nousu ja ergonominen muotoilu rannetyynyllä lisää mukavuutta tekevät tästä näppäimistöstä ehdottoman voittajan kirjoissamme.

Microsoft Sculpt ergonominen näppäimistö

Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard vs Microsoft Surface Ergonomic Keyboard

Sculptin pääkilpailu on Microsoft Surface Ergonomic Keyboard. Se on ergonominen split-tyylinen näppäimistö, joka liitetään langattomasti tietokoneeseen. Muovimateriaalien sijaan Surfacessa on laadukkaampi rakenne, joka ei ole vain mukavampi, vaan myös hieman enemmän ääntä vaimentava. Ja mikä vielä parempaa, Surface käyttää fanien suosikki Alcantara-kangasta, italialaista materiaalia, jossa on mokkanahkainen tuntu, osana rannetyynyä, mikä tekee siitä uskomattoman mukavan. Numeronäppäimistö on kuitenkin kiinnitetty eikä sisällä magneettista vahvistinta. Jos pidät ranteesta koholla, neutraalissa kulmassa tai jos pidät ajatuksesta vapaasti seisovasta numeronäppäimistöstä, Sculpt on selvä voittaja täällä.

Suuri haittapuoli Sculptin suunnittelussa on ainutlaatuinen dongle, joka yhdistää näppäimistön tietokoneeseesi. Toinen suuri ero näiden kahden välillä on, että Surfacessa ei ole ainutlaatuista donglia tehtaalla. Niin kauan kuin tietokoneessasi on Bluetooth-sovitin tai sisäänrakennettu Bluetooth-tekniikka, Surface voi muodostaa yhteyden helposti ja nopeasti, mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että Surfacen näppäinpainallukset eivät ole salattuja.

Microsoft Sculpt ergonominen näppäimistö

Surface on huippuluokan näppäimistö, mutta tämä laatu on korkeampi hinta. Surface maksaa yleensä noin 129 dollaria, paljon enemmän kuin Sculpt, jonka vähittäismyyntihinta on noin 80 dollaria. Se on kuitenkin päivitys lähes kaikin tavoin. Jos sinulla on budjettia, Sculpt on loistava vaihtoehto, mutta jos voit tuhlata, Surface on paras valintamme langattomille ergonomisille näppäimistöille. Katso muut arvostelumme markkinoiden parhaista ergonomisista näppäimistöistä.


Lopullinen tuomio

Turvallinen, keskihintainen langaton näppäimistö, jossa on runsaasti mukautusvaihtoehtoja. Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard on loistava keskipainoinen langaton näppäimistö, jossa on useita mukautusvaihtoehtoja sen vapaasti seisovan numeronäppäimistön ja magneettisen nousujohtimen ansiosta. Yhdessä sen 128-bittisen AES-salausteknologian, mukavan kämmentuen ja kätevän toimintokytkimen kanssa se on loistava investointi hintaansa nähden. Sen luomat intuitiiviset, luonnolliset kulmat kiittävät sinua myöhemmin.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Muokattava ergonominen näppäimistö

 • Tuotteen merkki:

  Microsoft

 • Hinta

  80,95 dollaria

 • Paino

  2 kiloa.

 • Mallinumero

  5KV-00001

 • Näppäimistön mitat

  15,4 x 8,96 x 2,5 tuumaa.

 • Numeronäppäimistön mitat

  5,2 x 3,65 x 1,0 tuumaa

 • salaus

  Advanced Encryption Standard (AES) 128-bittinen salaus

 • Näppäimistön akku

  2 AAA-alkaliparistoa ja 3V Lithium CR2430 -paristo

 • Numeronäppäimistön akku

  3V litium CR2430 akku

 • Yhteensopivuus

  Windows, Mac 10.7 ja uudemmat, Android 3.2 ja uudemmat

 • Takuu

  1 vuoden rajoitettu takuu

Por Markus