hero IMG 33701 5c900b23c9e77c0001ac18f1
Mitä me pidämme?

 • Tyylikäs ja moderni muotoilu
 • Hinta on kohtuullinen markkinoille
 • Suloinen vihreä LED-valoilmaisin

Mistä emme pidä

 • Ei tehotiiliä mukana
 • Lataus hitaammin kuin kilpailijat
 • LED-valon merkkivalo voi olla liian kirkas yöpöydälle

Yootech Wireless Charger Stand on edullinen laturi, jossa on minimaalinen muotoilu ja joitain älykkäitä latausominaisuuksia, jotka estävät ylikuumenemisen.

4

Yootechin langaton latausteline

Yootechin langaton latausteline

tässä artikkelissa

Ostimme Yootech Wireless Charger Stand -telineen, jotta asiantuntijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Langattomien latausten markkinat ovat täynnä paikkoja, ja kuluttajilla on monia vaihtoehtoja kolmannen osapuolen latureiden joukossa. Yootech Wireless Charger Stand on yksi monista, jotka hyödyntävät nopeaa langatonta latausta puhelimen lataamiseen ilman johtoa. Sen lisäksi, että siinä on myös älykkäitä ominaisuuksia, jotka pitävät jalustasi ja laitteesi viileinä, hintaan, joka ei riko pankkia. Testasimme sen nähdäksemme, kuinka se menestyi säännöllisessä käytössä.

Muotoilu: Tyylikäs ja moderni

Yootech Wireless Charger Stand -telineessä on tyylikäs ja minimalistinen muotoilu kaarevilla reunoilla. Latausalue on leveä kahden latauskelan ansiosta, joten puhelimesi voi ladata missä tahansa sen laitat.

Yootechin langaton latausteline

Jalustan pohjassa on LED-valo, joka kiertää jalustan ympäri ja syttyy käytön aikana ja sammuu noin 15 sekunnin kuluttua. Vihreä valo näyttää todella siistiltä, ​​kun se tanssii alustan ympäri ilmoittaen käyttäjille, että laite on havaittu ja lataus on alkanut. Kuten muitakin telineitä, voit käyttää puhelintasi pysty- tai vaakatilassa ilman ongelmia.

Asennusprosessi: yksinkertainen ja nopea

Yootechin mukana tulee käyttöohje ja latausjohto. Asennusprosessi ei ole rakettitiedettä ja vaikein osa kaikessa on kaapelin kytkeminen jalustan mikro-USB-porttiin. Tarvitset myös erillisen pikalatauksella yhteensopivan tehopalkin, koska se ei sisälly vakiovarusteisiin. Kun tämä on tehty, aseta puhelimesi jalustalle, tukiasemaa kiertävä vihreä valo alkaa vilkkua ja puhelimesi latautuu hetkessä.

Latausnopeus: nopea, mutta ei nopein

Yootech Wireless Charger Stand -testissä käytimme iPhone XS Maxia, joka oli täysin kuollut. Olimme aiemmin tyhjentäneet akun, kunnes näyttö sammui kokonaan. Annoimme levätä noin tunnin ajan varmistaaksemme, että se oli jäähtynyt kokonaan.

Kun laitoimme puhelimen telineeseen, se latautui 100 %:iin hieman yli kolmessa tunnissa, mikä on hieman pidempään kuin muut testaamamme laturit. Kun laitoimme puhelimen telineeseen, se latautui 100 %:iin hieman yli kolmessa tunnissa, mikä on hieman pidempään kuin muut testaamamme laturit. Yootech kehuskelee «älykkäällä lämpötilasuojallaan», joka lopettaa lataamisen ylikuumenemisen jälkeen suojatakseen puhelinta, mutta meillä ei ollut ongelmia ylikuumenemisen kanssa.

Yootechin langaton latausteline

Samsung Galaxy S9/S8/ S8 Plus/ S7 Edge/S7/ S6 Edge Plus/ Note 5 latautuu 10 watilla, kun taas iPhone X/XS/XSMax/iPhone 8/iPhone 8 Plus latautuu 7 0,5 watin teholla. Muut Qi-yhteensopivat laitteet turvautuu tavallisiin 5 W nopeuksiin, jotka ovat paljon hitaampia. Yootech Wireless Charger Stand mahdollistaa myös puhelimen lataamisen kotelon ollessa päällä, kunhan se ei ole paksumpi kuin 6 mm. Valmistaja suosittelee, että lataat puhelimen ilman suojusta parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Hinta: Erinomainen arvo

Yootech Wireless Charger Stand maksaa alle 20 dollaria, mikä on suuri vastine pieneen tilaan pakattulle teknologialle, varsinkin jos olet iPhonen omistaja. Tutustu Applen vaihtoehtoihin, joita myydään 40–160 dollarilla. Ja jos valitset langallisen pikalatauksen iPhonellesi, sinun on silti ostettava 18 W USB-C-virtalähde ja USB-C-valokaapeli, jotka ovat lähes samat eivätkä käytä puhelimen Qi:tä. yhteensopivuus. Yootechin avulla voit käyttää tätä futuristista ominaisuutta tinkimättä älypuhelinmerkkien huippuhintaisista langattomista latureista.

Yootech Wireless Charger Stand -telineessä on tyylikäs ja minimalistinen muotoilu kaarevilla reunoilla.

Yootechin langaton latausteline vs. Choetechin nopea langaton latausteline

Yootech Wireless Charger Stand on loistava tapa hyödyntää älypuhelimesi sisäänrakennettua induktiivista lataustekniikkaa. Koska markkinat ovat kuitenkin täynnä vaihtoehtoja, kuluttajilla on monia vaihtoehtoja, joista valita, kuten Choetechin pikalataus. Molemmat latautuvat omien laitteidensa enimmäisnopeudella, mutta vaikka Yootech-telineessä on mukava vihreä LED-valo pohjan ympärillä, Choetechissa on kolme himmeää pistettä. Tyylikkäämmästä näkökulmasta pidimme mieluummin Yootechia, mutta saatat haluta jotain hieman vaimeampaa yöpöytääsi. Lue lisää arvosteluja parhaista verkosta ostettavista langattomista puhelinlatureista.


Lopullinen tuomio

Edullinen, tehokas ja ostamisen arvoinen, jos et tarvitse nopeimpia latausnopeuksia. Yootech Wireless Charger Stand -teline sisältää upeaa tekniikkaa tyylikkääseen ja pieneen jalustaan. Kuluttajat kokevat saavansa mitä maksoivat ja vielä enemmän. Jos olet Samsungin tai Applen käyttäjä, voit olla varma, että saat optimaaliset latausnopeudet 10 W:lla ja 7,5 W:lla.

Samankaltaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Samsungin nopea langaton latausteline
 • Choetechin nopea langaton latausasema
 • Anker PowerWave nopea langaton latausalusta

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Langattoman laturin teline

 • Tuotteen merkki:

  Yootech

 • Hinta

  17,99 dollaria

 • Paino

  5,3 unssia

 • Tuotteen mitat

  3,6 x 3,6 x 4,3 tuumaa.

 • Väri

  musta

 • Takuu

  Elinikä

 • Yhteensopivuus

  Qi-yhteensopivat älypuhelimet

 • vaihtovirta-adapteri

  ei

 • Latauskaapeli

  Micro USB

 • Teho

  7,5 W Apple / 10 W Android

Por Markus