03LW4149830HeroSquare 75b852929c9e44b4b6e93f27c26f1410

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkovoimapankki

Mitä me pidämme?

 • kevyt
 • Vettä hylkivä
 • Mukana joustava lukuvalo

Mistä emme pidä

 • Rajoitettu akun käyttöikä
 • Tarttuu helposti nukkaan
 • USB-porttien kannet ovat ohuet

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkovirtapankki on kevyt ja kannettava vaihtoehto kaupunkilaiselle tai satunnaiselle seikkailijalle, joka haluaa luotettavan älypuhelimen laturin tien päällä.

3.3

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkovoimapankki

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkovoimapankki

tässä artikkelissa

Ostimme Dizaul 5000mAh Portable Solar Power Bankin, jotta asiantuntija-arvioijamme voisi testata ja arvioida sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Olemme kaikki olleet siellä: poissa kotoa puhelimen akun ollessa vähissä ja ilman virtalähdettä. Dizaul 5000mAh kannettava aurinkoenergiapankki tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun yleiseen älypuhelimen lataamisongelmaan, kun olet liikkeellä etkä voi käyttää pistorasiaa. Dizaul on kannettava tehopankki, jonka lisäetu on yksi aurinkopaneeli, joka vahvistaa kuormaa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos olet vaeltamassa tai ulkona pitkiä aikoja. Testasimme tätä kannettavaa aurinkopankkia akun keston, latausnopeuden ja yleisen käytettävyyden mittaamiseksi.

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkovoimapankki

Muotoilu: kevyt mutta tukeva

Ensimmäinen asia, jonka huomaat Dizaul 5000 mAh:ssa, on kuinka kevyt se on. Se on kooltaan hyvin samanlainen kuin älypuhelin, mutta se on kevyempi kuin useimmat, vain viisi unssia. Tukeva kuminen ulkopinta ei lisää massaa, mutta auttaa suojaamaan putoamiselta ja yleiseltä kulumiselta. Kaksi USB-porttia suojaavat kumitiivisteet, jotka sijaitsevat laitteen yläosan molemmilla puolilla. Vasemmalla on mikro-USB-portti ja USB 2.0 -portti ja oikealla yksi USB 2.0 -portti. Vaikka nämä korkit ovat hyödyllisiä, ne ovat melko epävarmoja. Muutaman päivän käytön aikana yksi hajosi vähäisellä käsittelyllä. Löydät taskulampun laitteen oikeasta yläkulmasta, mutta se ei ole kovin tehokas. Siellä joustava USB-valokiinnitys voi olla hyödyllinen. Ihanteellinen sovellus on luultavasti lukulamppu tai taskulamppu retkeilyn aikana. Se on mukava kosketus, mutta koska se ei ole sisäänrakennettu, se on jotain muuta mukanasi.

Tukeva, erittäin kannettava ja lataa älypuhelimet yhtä nopeasti kuin kalliimmat kilpailijat. Dizaul 5000mAh Portable Solar Power Bankin ohuen profiilin ja kevyen painon ansiosta voit laittaa sen helposti isompaan takkiin tai laukun taskuun tai jopa ripustaa sen laukkuun ilman, että se jää kiinni. Unohdimme sen olevan siellä kokonaan, kun kiinnitimme sen reppuun mukana tulevalla karbiinihaarukalla. Valmistaja ei luettele vedenkestävyysluokitusta – se mainostaa vain «vedenkestävyyttä», joka eroaa «vedenpitävästä» ja tarkoittaa yleensä sitä, että se kestää roiskeita, mutta rikkoutuu, jos se upotetaan. Huomasimme kuitenkin kuinka nopeasti se kuivui vedellä suihkutettuna, ja kevyessä sadesuihkussa se kuivui hyvin nopeasti ja jatkoi toimintaansa. Lopuksi tämä myydään pölytiivisenä, mutta se kerää nukkaa uskomattoman helposti. Jos haluat pitää laitteesi pölyttömänä, saatat viettää paljon aikaa nukan pyyhkimiseen.

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkovoimapankki

Asennusprosessi: valitse USB-lataus

Vaikka Dizaul-virtapankki sisältää aurinkopaneelin, se on todella tarkoitettu täydentämään sisäänrakennettua 5000 mAh:n litiumioniakkua. Ohjekirjan mukaan pelkällä aurinkoenergialla lataaminen voi kestää noin 35 tuntia. Koska viikko, jolloin testasimme tätä laturia, oli erityisen pilvinen ja sateinen, oli vaikea päästä ulos täydessä auringonpaisteessa niin pitkään. Jätimme sen pois kahdeksi päiväksi pilvessä ja täydessä auringonpaisteessa, mutta emme huomanneet mitään muutosta akun latauksessa. Tehonilmaisimet eivät muuttuneet, emmekä myöskään nähneet vaikutusta tehoon.

Aurinkoenergia on todellakin tarkoitettu vain hätä- tai lisävirtalähteeksi akun latauksen pidentämiseksi. Vaikka aurinkoisemmat olosuhteet kahden päivän aikana ovat saattaneet todistaa toisin, on helppo ymmärtää, miksi valmistaja tekee selväksi, että aurinkosähkö on todella tarkoitettu vain hätä- tai lisävirtalähteeksi akun latauksen pidentämiseksi. Mutta suoritimme tämän testin sen jälkeen, kun saimme ensin pankin virran mukana toimitetun mikro-USB-latauskaapelin kautta. Tätä ohje suosittelee lataamaan oikein ja hyödyntämään sitä mahdollisimman hyvin. Aurinkoenergiapankki tuli ulos pakkauksesta noin 25 % latauksella, mikä ilmaistaan ​​sinisenä virran merkkivalossa. Vaikka ohjekirjan mukaan ensimmäisen laitteen lataaminen kestää 8-10 tuntia, havaitsimme, että laitteen rekisteröinti täyteen ladattuna kesti vain noin viisi tuntia, mikä oli odotettua nopeampaa.

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkovoimapankki

Latausnopeus: Ei supernopea, mutta aika nopea

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkoenergiapankki on varustettu 5000mAh litiumioniakulla ja yhdellä 5,5V/1,2W aurinkopaneelilla. Valmistaja ilmoittaa lähtötehoksi 5 V ja enintään 2,4 A älypuhelimen kahden tunnin latausnopeudelle. Testaaksemme, kuinka tarkkoja nämä väitteet ovat, käytimme USB-yleismittaria (laite, joka mittaa USB-laitteiden jännitteen, virran ja tehon) ja otimme lukeman tästä aurinkoenergiapankista, kun se liitettiin iPhoneen. 6S Plus, iPhone X, ja Google Nexus 5X. Löysimme latausnopeuden väitteet olevan melko tarkkoja. Keskimääräinen lähtöjännite oli 5,04 volttia ja 0,94 ampeeria. Tarkistimme myös Kindle Firen latausnopeuden ja lukema tuli 5,04 V / .97 A, mikä on melko sama kuin älypuhelimissa. Mitä tulee todellisiin latausaikoihin, iPhone 6S:n ja Nexus 5X:n lataus kesti molempien noin kaksi tuntia, mutta emme voineet ladata iPhone X:ää 80 prosenttiin noin 2,5 tuntiin ennen kuin laite kuoli. Dizaul ei määritä latausnopeutta kahdelle laitteelle kerralla, mutta simuloimme mielestämme yleistä tilannetta: kaksi punaista puhelinta tarvitsevat tehonlisäystä. Aloitimme iPhone X:llä ja iPhone 6S Plus:lla, joissa molemmissa oli 15% akku ja ladattiin molempia 30 minuuttia Dizaul-virtapankissa. Se nosti ne 31 prosenttiin ja 43 prosenttiin. Emme huomanneet paljon lämpöä laturista tai sen lataamasta laitteesta, mutta varmasti huomaat, että tehopankki tuntuu kuumemmalta, kun lataat kahta laitetta kerralla. Mitä tulee Dizaulin latautumisnopeuteen, havaitsimme, että keskimääräinen aika saada laite täyteen virtaan USB-latauskaapelin kautta oli noin 4,5 tuntia.

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkovoimapankki

Akun kesto: Vaatimaton, mutta hoitaa hommansa

Viikon aikana testasimme akun kestoa kolme kertaa. Otimme täysin toimivan Dizaul 5000 mAh:n kannettavan aurinkovoimapankin ja suoratoistamme videota jatkuvasti kolmella eri laitteella, jotka olivat täysin tyhjentyneet. Huomasimme, että akun keskimääräinen käyttöikä oli vain noin 2,5 tuntia. Kun striimattiin jatkuvasti tyhjästä iPhone 6S Plus:sta, akku kesti noin 2,5 tuntia. Yritimme myös suoratoistoa Kindle Firestä ja laite pystyi suoratoistamaan vain noin 1,5 tuntia ennen kuolemaansa. Kaiken kaikkiaan havaitsimme, että yksi lataus riittää noin yhteen täyteen älypuhelimen lataukseen ja hieman ylimääräiseen lataukseen, mikä voi olla hyvä silloin, kun tarvitset nopean tärähdyksen älypuhelimesi akulle. 50 % latauksella tämä virtapankki voi saada tyhjän iPhone 6 Plus -akun 19 %:sta 37 %:iin vain 15 minuutissa.

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkovoimapankki

Hinta: kohtuullinen hinta-laatusuhde

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkovoimapankki maksaa 23,95 dollaria, mutta sitä myydään usein verkossa halvemmalla. Tämä tekee siitä edullisen vaihtoehdon yhden paneelin aurinkolatureiden joukossa. Se tarjoaa vankan arvon, koska se on tukeva, erittäin kannettava ja lataa älypuhelimet yhtä nopeasti kuin kalliimmat kilpailijat. Jos luotat siihen ainoana älypuhelimen laturina, huomaat lataavasi sitä usein. Tämä voi olla riittävä syy kuluttaa hieman enemmän virtapankkiin, jossa on hieman suurempi akku.

Dizaul 5000mAh kannettava aurinkovoimapankki vs BEARTWO 10000mAh

Vaikka BEARTWO 10000mAh tarjoaa suuremman akun, se heijastaa Dizaul 5000mAh monin tavoin. Molemmat laitteet ovat kevyitä virtapankkeja, jotka latautuvat samassa ajassa ja tarjoavat samanlaisen latausnopeuden älypuhelimille. BEARTWO:ssa on myös kaksi USB-porttia, mutta toisin kuin Dizaul 5000mAH:n molempien USB-porttien maksimikapasiteetti 5V/2.4A, BEARTWO:n yhden USB-portin lähtöjännite on 5V/1A ja toisessa 5.V/2.1A. , mikä tarkoittaa, että yksi portti tarjoaa hitaamman latauksen. BEARTWO-aurinkovoimapankki on myös hieman kalliimpi, ja sen hinta on lähes 30. Joten vaikka BEARTWO:ssa on enemmän tehoa, menetät Dizaulin nopeamman kaksoislatauskyvyn. Jos haluat verrata tätä mallia muihin kannettaviin virtapankkivaihtoehtoihin, aloita lukemalla aurinkolatureiden opas.


Lopullinen tuomio

Loistava kannettava vaihtoehto puhelimen lataamiseen liikkeellä ollessasi.Dizaul 5000mAh kannettava aurinkoenergiapankki ei pysty lataamaan puhelintasi täyteen päivästä toiseen yhdellä latauksella. Mutta voit varmasti luottaa tähän varmuuskopiona, kun haluat lisätä puhelimeesi hieman virtaa ollessasi liikkeellä rannalla tai puistossa. Ja vaikka se on melko lujatekoinen, sinun on silti oltava varovainen altistumasta lialle ja vedelle ohuiden USB-portin kansien vuoksi.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • JETSUN 16750mAh aurinkovoimapankki
 • X-DRAGON 10000mAh aurinkovoimapankki
 • WBPINE 24000mAh aurinkovoimapankki

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  5000 mAh kannettava aurinkovoimapankki

 • Tuotteen merkki:

  dizaul

 • Hinta

  19,95 dollaria

 • Paino

  5 unssia

 • Tuotteen mitat

  5,59 x 2,95 x 0,54 tuumaa.

 • Yhteensopivuus

  Android, iPhone, GPS-laitteet

 • Akkutyyppi

  Li-polymeeri

 • Akun kapasiteetti

  5000mAh/3,7V

 • Syöte

  5V/1A

 • Maksimiteho

  5V/2,4A

 • Portit

  2 x USB 2.0, 1 x micro USB

Por Markus