hero SQ CamKix Bluetooth Camera Shutter Remote Control and Tripod 4 deadfeb92e514abeb1976552e6c70de7

CamKix Bluetooth kameran suljinkaukosäädin ja kolmijalka

Mitä me pidämme?

  • Useita kahvoja
  • 360 astetta pyörivä kuulapää
  • Sopii useimpiin älypuhelimiin
  • Bluetooth-kaukosäädin mahdollistaa handsfree-kuvauksen
  • Erittäin edullinen

Mistä emme pidä

  • Älypuhelimen puristin puristaa
  • Kuulokkeiden mekanismi on vaikea käyttää

CamKix Bluetooth -kamerasuljinkaukosäädin ja -jalusta on erittäin edullinen vaihtoehto sekä arki- että ammattivalokuvaajille tai vloggaajille, jotka haluavat yksinkertaisen ja kannettavan tuotteen kuvauskokemuksen parantamiseksi.

4

CamKix Bluetooth kameran suljinkaukosäädin ja Premium kolmijalka

CamKix Bluetooth kameran suljinkaukosäädin ja kolmijalka

tässä artikkelissa

Ostimme CamKix Bluetooth -jalustan, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Pieniä jalustoja ei ole vaikea löytää, mutta jos etsit muutakin kuin pientä kokoa, CamKix Bluetooth -kamerasuljinkaukosäädin ja -jalusta ovat etsimäsi. Voit käyttää tätä jalustaa, jossa on laajennettavat jalat eri kuvauskulmista ja jopa käsikahvana. Tämä jalusta, jota valmistaja mainostaa vlog-sarjana, tarjoaa paljon monipuolisuutta niin ammattilaisille kuin satunnaisille valokuvaajille, Instagrammerille, GoPro-harrastajille ja vloggaajille. Testasimme tätä pientä mutta monipuolista jalustaa nähdäksemme, kuinka helppoa on käyttää mainostettuja ammuntakahvoja ja -kulmia, kaukosäätimen herkkyyttä ja laitteen yleistä tukevuutta.

Muotoilu: yksinkertainen mutta vankka

CamKix-jalusta on yksinkertaisesti mutta tehokkaasti suunniteltu järeästä muovista ja kiinteästä metallikuulapäästä. Vaikka kolmijalka on melko pieni 3,4 x 0,4 x 3 tuumaa (HWD), sen kompakti koko tarjoaa vakautta ja pitovoimaa. Lyhyet ja tukevat jalat, joissa on kumikahvat pohjassa, antavat jalustalle pitoa ja sisältöä. Jalkoja on helppo pidentää ja taittaa, ja kokoon taitettuna jalustaa voidaan käyttää kädensijana tai selfie-kepinä lisäämään kuvausta.

CamKix Bluetooth kameran suljinkaukosäädin

Ainoat alueet, joissa muotoilu jää hieman alle, ovat älypuhelimen pidike ja kuulapään kiertomekanismi. Älypuhelimen pidikkeessä on jousikuormitettu muotoilu, jonka avulla se on helppo vetää tarpeeksi pitkälle älypuhelimen sijoittamiseksi siihen. CamKixilla on yleensä yleinen yhteensopivuus älypuhelimien kanssa, joiden enimmäisvenyvyys on lähes 4 tuumaa. Voisimme mahtua mukavasti iPhone 6S:ään, mutta meillä oli enemmän ongelmia iPhone 7 Plus:n ja iPhone X:n kanssa, jotka molemmat ovat hieman alle 3 tuumaa leveät. Meidän piti katsella sormiamme, jotta emme purista puristinta.

Lyhyet ja tukevat jalat, joissa on kumikahvat pohjassa, antavat jalustalle pitoa ja sisältöä. Toinen löytämämme haittapuoli on vipu, jonka avulla voit hallita ja vakauttaa kuulokkeiden kulmaa. Se toimii myös jousitoiminnolla, mutta on itse asiassa melko vaikeaa liikuttaa vipua ja säätää kuulokkeita samanaikaisesti. Se ei ole mahdotonta, mutta vaatii hieman tarttumisvoimaa ja ajoitusta.

Asennusprosessi: Helppoa ja eloisaa

CamKix-jalustan asentaminen kestää vain kaksi vaihetta. Ensimmäinen on asettaa älypuhelimen pidike jalustalle yksinkertaisella kiertoliikkeellä. Toinen on kameran sulkimen Bluetooth-kaukosäätimen valmistaminen. Noudatimme käyttöoppaan selkeitä ohjeita, jotka saivat meidät kytkemään Bluetooth-kaukosäätimen päälle ja etsimään suljinta iPhonen Bluetooth-asetusten kautta. Puhelimemme löysi laitteen välittömästi ja pariliitti sen kanssa heti, kun painoimme yhteyttä. Sieltä olimme valmiita käyttämään kaukosäädintä vapaasti.

CamKix Bluetooth kameran suljinkaukosäädin

Bluetooth-kaukosäädin pariutui välittömästi, emmekä koskaan huomanneet yhteyden katkeamiseen liittyviä ongelmia.

Suorituskyky: joustava ja luotettava

Bluetooth-kaukosäädin pariutui puhelimemme kanssa välittömästi, emmekä koskaan huomanneet yhteyden katkeamiseen liittyviä ongelmia. Ainoa esimerkki hitaasta vasteajasta, jonka kohtasimme, oli, kun käytimme salamaa kamerassa. Kaukosuljinkehotteista tuli vain pieni viive. Muuten voisimme ottaa niin monta kuvaa peräkkäin kuin halusimme. Kokeilimme myös monopod-kahvaa ja selfie-kepin kulmia, joihin molempiin oli helppo päästä vain yksinkertaisella jalkojen nipauksella. Jos haluat saada laajemman kuvakulman selfie-kulmasta, voimme nähdä, kuinka tämä jalusta voi jäädä alas, mutta siihen on saatavana jatke, jonka voit ostaa. Mutta tämä näyttää enemmän painottavan tämän laitteen päätehtävää, joka on puhelimen vakauttaminen videota tai valokuvausta varten.

CamKix Bluetooth kameran suljinkaukosäädin

Jopa raskaammilla iPhone 7 Plus- ja iPhone X -puhelimilla emme koskaan kokeneet telineen epävakautta tai kallistusta. Pystyimme helposti pyörittämään kuulapäätä säätämättä puristinta. Ja vaikka kuulapään säätövivun siirtäminen mahdollisti enemmän joustavuutta pääputken kulmassa, kahvan asettaminen lukittuun asentoon ei lukinnut kuulapäätä kokonaan. Se vain kiinnittää sen, joten liikettä on vähemmän. Tämä ei ole sopimusten katkaisu, mutta sanoisimme, että huomasimme kuulokkeiden vivun ja suorituskyvyn muutoin erittäin helppokäyttöisen ja mukavan laitteen huomattavimpina puutteina.

Hinta: hyvä tarjous kiinteälle tuotteelle

CamKix Tripod ja Bluetooth Shutter Remote -kaukosäätimen vähittäismyyntihinta vain 15 dollaria. CamKix Bluetooth Camera Shutter Remote -kaukosäädin maksaa vain 8 dollaria, mikä tekee tästä yhdistelmästä huijauksen, kun otetaan huomioon jalustan useat käyttötavat ja tukeva rakenne. Saatat löytää tukevamman, suuremman ja helpommin ohjattavan kuulokkeen kuin tämä jalusta tarjoaa, mutta se on korkeampi hinta.

CamKix Bluetooth Camera Shutter Remote and Tripod on edullinen, monikäyttöinen ratkaisu sisällön kaappaamiseen älypuhelimella.

CamKix Bluetooth kameran suljinkaukosäädin ja kolmijalka vs. Manfrotto PIXI minijalustasarja

Ensi silmäyksellä Manfrotto PIXI Mini Tripod Kit (listahinta 37 dollaria, katso Amazonista) on hyvin samanlainen kuin CamKix Bluetooth Camera Shutter -kaukosäädin ja -jalusta. Mutta ero on yksityiskohdissa, kuten materiaaleissa, kuten ruostumaton teräs ja Adapto, ainutlaatuinen polymeeri, joka muistuttaa alumiinia mutta on puolet painoltaan. PIXI-jalusta ulottuu myös lähes 10 tuumaan, toisin kuin CamKixin 5,5 tuuman jatke. PIXI-jalustan mukana tulee myös yleiskäyttöinen älypuhelimen pidike, joka sopii useimpiin puhelimiin sekä kompakteihin järjestelmäkameroihin ja pienempiin DSLR-kameroihin. Toki Manfrotto-jalusta on kaksinkertainen CamKixiin verrattuna, eikä sen mukana tule Bluetooth-kaukosäädintä, mutta saat 2 vuoden takuun sekä 3 vuoden jatkoajan alle 50 dollarilla. Löydä tarpeisiisi sopiva selaamalla kokoelmaamme muista älypuhelinjalustoista ja parhaista vloggauskameroista.


Lopullinen tuomio

Suuri arvo pienessä paketissa.CamKix Bluetooth Camera Shutter Remote and Tripod on edullinen, monikäyttöinen ratkaisu sisällön kaappaamiseen älypuhelimella. Vaikka se ei ole paras vaihtoehto ja siinä on joitakin suunnitteluvirheitä, se on erittäin luotettava, helppokäyttöinen ja edullinen.

Tekniset tiedot:

  • tuotteen nimi

    Bluetooth-kameran suljinkaukosäädin ja Premium-jalusta

  • Tuotteen merkki:

    CamKix

  • Hinta

    17,99 dollaria

  • Paino

    0,64 unssia

  • Tuotteen mitat

    3,4 x 0,4 x 3 tuumaa.

  • Väri

    musta

  • Yhteensopivuus

    Useimmat älypuhelimet, i0s 6.0+, Android 4.2.2+

  • Lisätarvikkeet

    Bluetooth kaukosäädin, kaulanauha

  • Takuu

    ei

Por Markus