5LW4048514 101 HeroSquare 52d6cf7312194ea3a59fdc40233764b1

Ankkuri PowerLine+ Lightning -kaapeli

Mitä me pidämme?

 • Suuri kestävyys
 • Useita värivaihtoehtoja
 • Laadukas kantolaukku

Mistä emme pidä

 • Hieman hintava
 • karkeat reunat
 • sotkeutuu helposti

Olimme vaikuttuneita 1,80 metrin Anker PowerLine+ Lightning -kaapelin kestävyydestä ja laadusta. Se on hieman korkean hintalapun arvoinen.

4.5

Ankkuri PowerLine

Ankkuri PowerLine+ Lightning -kaapeli

tässä artikkelissa

Ostimme Anker PowerLine+:n, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta Anker PowerLine+ on Lightning-kaapeli, joka ylittää niin yksinkertaisen tuotteen odotukset. Se on kestävä, paremman näköinen, enemmän ominaisuuksia ja halvempi kuin Applen virallinen kaapeli. Powerline+ tarjoaa kiistatta parasta vastinetta rahalle, runsaasti kestävyyttä, runsaasti luotettavuutta ja jopa muutamia yllätyksiä.

Ankkuri PowerLine+ Lightning -kaapeli

Muotoilu: Ainutlaatuinen ja silmiinpistävä tai tyylikäs ja minimaalinen on valintasi

Suunnittelusta ei ole paljon sanottavaa: kaapelin toisessa päässä on tavallinen USB-A-portti ja toisessa Lightning-liitin. Välissä näet suurimman osan visuaalisista vihjeistä. Anker PowerLine+ on ensisijaisesti punottu kaapeli, jolla on joitain kestävyysvaikutuksia, joista keskustelemme seuraavassa osassa. Se erottaa sen jo Applen vakiolatauskaapelin litteästä kumista. Voit saada keskimääräisen valkoisen, mutta voit myös valita harmaa-mustan mallin, kimaltelevamman kultateeman tai testaamamme – enimmäkseen punaisen kaapelin, jossa on ripaus mustaa molemmissa päissä. Vaikka on mukavaa nähdä niin monia värejä, toivomme, että he olisivat laajentaneet sitä entistä enemmän, ehkä jopa koko perheelle vastaamaan iPhone XR:ää. Punottu rakenne tarjoaa miellyttävän tunteen, kun taas kutakin liitintä reunustava hienovarainen metallinauha (täydellinen Anker-logolla) antaa sille ainutlaatuisen futuristisen ilmeen.

Kestävyys ja rakennuslaatu: harkittu, mutta ei kikkaileva

On mielenkiintoista nähdä, kuinka pitkälle Lightning-kaapelien valmistajat ovat menneet sisällyttääkseen kestävyyden käsitteen kaapeleihinsa. Anker PowerLine+ on PowerLine-valikoiman keskellä ja tarjoaa jopa 6 000 kierrosta ennen epäonnistumista (oletettavasti tehdastestien perusteella). Näkökulman vuoksi päivitetty PowerLine II antaa sinulle yli 12 000 kierrosta. Meillä ei ole virallista mittaa siitä, mitä tämä tarkoittaa tosielämässä, mutta Anker pitää hattuaan siitä, että tämä kaapeli kestää kuusi kertaa pidempään kuin muut.

Se on päällystetty Ankerin kutsumalla «kaksoisnailonpunokseksi ja tarkkuuslaserhitsaukseksi», ja se todella tuntuu suojaavan taipumiselta ja vääntymiseltä, puristumiselta ja venymiseltä. Vietimme viikon tai kaksi PowerLine+:n kanssa, joten emme voineet testata 6000 taivutuspistettä, emmekä tiedä kuinka se toimii virallista Apple Lightning -kaapelia vastaan. Anekdoottisesti kaapeli tuntuu erittäin vahvalta ja merkittävältä. Se on päällystetty Ankerin kutsumalla «kaksoisnailonpunokseksi ja tarkkuuslaserhitsaukseksi», joten se tuntuu suojaavan taipumiselta ja vääntymiseltä, puristumiselta ja venymiseltä. Yksityiskohtiin kiinnittäminen on tärkeää, koska se on yksi tärkeimmistä myyntivalteista virallista kaapelia vastaan.

Ankkuri PowerLine+ Lightning -kaapeli

Latausnopeus: Odotusten mukainen

Latausnopeuden tapauksessa mikään uutinen ei ole rehellisesti hyvä uutinen. Latausnopeus määräytyy yleensä kaapelin kanssa käyttämäsi tehotiilen watin mukaan. Halpoja kaapeleita käytettäessä on otettava huomioon, kestääkö ne suurempia jännitteitä, mutta käytimme Anker PowerLine+:aa tavallisessa 12 W iPad-sovittimessa ja tavallisessa kannettavassa laturissa. Se toimi hyvin molemmille.

Kaapeli on MFi-sertifioitu, ja se näyttää saaneen Applen hyväksymismerkinnän toimiakseen kaikkien Lightning-tuettujen Apple-laitteiden kanssa. pitämään kaapelia. On tärkeää huomata, että et saa uusimpien iPhone-puhelimien kaikkia pikalatausominaisuuksia ilman USB-C-Lightning-kaapelia, mutta voit saada nopeampia nopeuksia iPad Brickillä. Viimeinen huomautus tähän kohtaan, kaapeli on MFi-sertifioitu ja saa Applen hyväksymismerkinnän toimimaan minkä tahansa Lightning-tuetun Apple-laitteen kanssa. Viime kädessä tämä tekee työn Applen ekosysteemissä oleville.

Ankkuri PowerLine+ Lightning -kaapeli

Ominaisuudet ja tarvikkeet: kellot ja pillit, jotka sopivat premium-kokoonpanoon

Voit ajatella toimintoja kaiken kattavana kategoriana. Kuten sanoimme, Lightning-kaapeleista ei ole paljon sanottavaa. Jos ne lataavat puhelimesi tarpeeksi ja tuntuvat riittävän kestäviltä kestämään, se on oikeastaan ​​suurin osa vaatimuksista. PowerLine+:ssa on kaikki tarvitsemasi kestävyys ja vakaus, mutta se tarjoaa myös joitain lisäetuja. Ensinnäkin, 6 jalkaa, se on hyvä pituus kaapelille. Huomasimme, että iPhonen mukana tulevat 3 jalan kaapelit ovat vain hieman liian lyhyitä, mutta kaikki 9 tai 10 jalkaa ovat liian pitkiä kannettavaksi. Tämä tarjoaa mukavan tasapainon. Sen mukana tulee myös ensiluokkainen kangas, ja siinä on portfoliotyylinen kantolaukku, jossa on mokkanahkaa muistuttava sisäpuoli ja tarranauha kaapelin pitämiseksi. Tämä on sekä tapa kuljettaa/säilytä kaapeliasi laukussamme että pitää se oikean pituisena kelattuina.

Sen mukana tulee myös ensiluokkainen kangas, ja siinä on portfoliotyylinen kantolaukku, jossa on mokkanahkainen sisäpuoli ja tarranauha kaapelin pitämiseksi. Anker väittää, että voit käyttää silmukkaa säätämään kaapelin pituutta, näennäisesti vetämällä vain haluamasi määrä kaapelia ja jättämällä ylimääräisen kierrettynä koteloon. Kotelo on todella tarkoitettu säilytykseen ja kaapelien hallintaan, ei «pituuden jalostajaksi». Mutta on todella mukava nähdä se täällä, koska et yleensä saa paljon muuta kuin nippusidettä latausjohdolla.

Hinta: Laatuun nähden kohtuullinen

Hinta 17,99 dollaria (MSRP) on todella hyvä tälle latauskaapelille. Ja se on tärkeä seikka – Ankerilla on paljon tuotteitaan. Ne antavat sinulle premium-tuntuman melko arvostetulta brändiltä, ​​ja he tekevät sen objektiivisesti edullisilla hinnoilla. Kirjoitushetkellä voit ostaa PowerLine+:n 6 jalan versiossa noin 18 dollarilla, mikä on hienoa verrattuna 19 dollariin, jonka maksat Applen virallisesta 3 jalan versiosta ilman premium-rakennetta tai lisävarusteita. Se ei ole halvin kaapeli, mutta se tarjoaa vakaan arvon.

Kilpailu: Tonneittain kolmannen osapuolen vaihtoehtoja

AmazonBase: Lähin ulkoasu ja tuntuma on AmazonBasicsilta, mutta joudut uhraamaan osan istuvuudesta ja viimeistelystä halvemman hinnan vuoksi.

Apple (virallinen): Vaikka monet kolmannen osapuolen kaapelit ovat teknisesti «sertifioituja», jos olet huolissasi virallisesta yhteensopivuudesta, valitse kalliimpi, vähemmän kestävä Apple-alkuperäinen.

Ankoda Braide: Monet näistä kaapeleista tuntuvat Anker-tuotepinnoitteilta, mutta Ankodan monipakkauksilla saat paljon vastinetta rahoillesi.


Lopullinen tuomio

Kestävä, monipuolinen Lightning-kaapeli kohtuulliseen hintaan. Anker PowerLine+ on loistava Lightning-kaapeli, jossa on suunnilleen niin monta kelloa ja pilliä kuin voit toivoa. Sisällä on mokkanahkainen kantolaukku, jossa on tyylikäs ahdistunut ilme. Itse kaapeli on kauniin punainen ja näyttää erittäin kestävältä. Lisäksi se tekee sen, mitä sen pitäisi tehdä, erittäin hyvin, tarjoten vakaan, kiinteän latauksen.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Kinps 3m salamakaapeli
 • Synkronointi Lightning Cable
 • Anchor PowerLine II

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  voimalinja

 • Tuotteen merkki:

  ankkuri

 • MPN

  B06X9HB9KB

 • Hinta

  17,99 dollaria

 • Paino

  1,6 unssia

 • Väri

  Musta tai punainen

 • Akun kesto

  Pituus 3 jalkaa

 • Rakennusmateriaali

  Kumi

 • MFI-sertifioitu

  Joo

 • Takuu

  1 vuosi, 3 rekisteröinnin kanssa

Por Markus