A50 HeroSquare 7bc3660e725b48b59dcc4bc4eebc3e65
Mistä pidämme

 • Suuri ja eloisa näyttö
 • Tyylikäs estetiikka, vaikkakin muovinen
 • Vahva akunkesto
 • Ottaa aika hyviä kuvia
 • Hinta-laatusuhteeltaan loistava

Mistä emme pidä

 • Pilkkuinen sormenjälkitunnistin näytöllä
 • Toistuvat suorituskykyongelmat
 • Niin ja niin äänenlaatu

Vaikka Samsung Galaxy A50 on kevyt, se on loistava valinta kaikille, jotka etsivät isoa, katseenvangitsijaa puhelinta ilman kovaa hintalappua.

4.3

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50

tässä artikkelissa

Ostimme Galaxy A50:n Samsungilta, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja arvioida sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Aivan kuten Google teki Pixel 3a:n kanssa, Samsungin Galaxy A50 ottaa useiden sadan dollarin lippulaivapuhelimen olemuksen ja siirtää sen paljon, paljon halvempaan keskihintaiseen matkapuhelimeen. Se tekee sen tietysti kompromissilla – takaosaan saa esimerkiksi muovia lasin sijaan, eikä puhelimessa ole läheskään samanlaisia ​​hevosvoimia mukana. Vaikuttavaa on, kuinka suuri osa Galaxy S -kokemuksesta säilyy ennallaan Galaxy A50:ssä, joka näyttää edelleen huippupuhelimelta, ja siinä on erittäin hyvä kolmoiskamerakokoonpano ja erinomainen näyttö. Ja se on vain puolet sen jäljittelemien huippupuhelimien hinnasta.

Samsung Galaxy A50

Suunnittelu: Budjettiystävällinen salama

Yhdellä silmäyksellä Samsung Galaxy A50 näyttää helposti istuvan kalliimpien veljiensä viereen. Siinä on tyylikäs muotoilu, joka kattaa melkein koko näytön etupuolella, lukuun ottamatta selfie-kameran pientä vesipisara-lovetta sekä kehys «leuka» alareunassa. Ja takana on samanlainen kiiltävä, heijastava viimeistely, jonka valmistajat, kuten Samsung ja Huawei, ovat pakkaaneet puhelimiinsa, ja sininen viimeistely antaa sateenkaaren kaltaisia ​​kukintoja, kun valo osuu siihen juuri oikeaan. Galaxy A50:ssä ei kuitenkaan ole samaa kiiltävää lasitaustaa tai alumiinirunkoa kuin Galaxy S10:ssä ja muissa huippuluokan Samsungeissa. Se on molemmissa muovia, mutta ainakin yleisilme on silti tyylikäs ja hienostunut. Se ei näytä halvalta puhelimelta, vaikka materiaalit eivät olisikaan niin korkealaatuisia. Muuten, Galaxy A50 säilyttää 3,5 mm:n kuulokeportin, joka on vähitellen katoamassa kalliimmista puhelimista (mukaan lukien uusi Galaxy Note10). A50 ei kuitenkaan tarjoa IP-luokitusta veden tai pölyn kestävyydelle.

Vaikuttavaa on, kuinka suuri osa Galaxy S -kokemuksesta säilyy ennallaan Galaxy A50:ssä, joka näyttää edelleen huippupuhelimelta, ja siinä on erittäin hyvä kolmoiskamerakokoonpano ja erinomainen näyttö. A50:llä on myös ensiluokkaisen kuuloinen etu sisäänrakennetun sormenjälkitunnistimen muodossa, mutta se ei toimi kovin hyvin. Se jakaa tämän valitettavan laadun Galaxy S10:n näytön sisäisen anturin kanssa, joka käyttää tässä optisen skannerin sijaan ultraäänitekniikkaa. Meillä on ollut aikoja, jolloin se on toiminut hyvin, vaikkakaan ei niin nopeasti kuin lippulaivakilpailijat, mutta myös monta kertaa, jolloin se ei tunnistanut rekisteröityä sormeamme ollenkaan. Päädyimme käyttämään Galaxy A50:n kamerapohjaista kasvojentunnistusta, joka on vähemmän turvallinen (koska se on vain 2D-kamera), mutta huomattavasti toimivampi. Samsung pakkaa Galaxy A50:een vaatimattoman 64 Gt sisäistä tallennustilaa, mutta voit laajentaa sitä merkittävästi valinnaisella microSD-kortilla – jopa 512 Gt:n kokoisella.

Asennusprosessi: Se on yksinkertainen

Galaxy A50:n asentaminen on pala kakkua. Käynnistä se vain painamalla oikealla puolella olevaa virtapainiketta ja pitämällä sitä painettuna ja hyväksy sitten käyttöehdot noudattamalla näytön ohjelmistokehotteita, kirjaudu Google-tilillesi (ja myös Samsungiin, jos haluat) ja valitse jokin seuraavista. muutama asetus. Tämän jälkeen sinun pitäisi olla hyvä lähteä.

Kuvan laatu: odotettua parempi

Samsung Galaxy A50:ssä on suuri ja kirkas 6,4 tuuman Full HD+ (1080p) Super AMOLED -näyttö – ja hämmästyttävää kyllä, tässä ei tehdä melkein mitään kompromisseja. Vaikka värit näyttävät hieman ylikylläisemmiltä kuin Samsungin lippulaivapaneeleissa, näyttö on muuten erittäin terävä ja selkeä vahvalla kontrastilla. 950 dollarin Galaxy Note10:n 6,3 tuuman 1080p-näytön lisäksi meillä oli vaikeuksia havaita ilmeisiä laatueroja. Jos pidät suuresta näytöstä, se on jopa suurempi kuin Pixel 3 XL:n 6 tuuman paneeli (480 dollaria), puhumattakaan Pixel 3a:n 5,6 tuuman näytöstä (400 dollaria).

Samsung Galaxy A50

Suorituskyky: Ei hänen vahvin pukunsa

Loppujen lopuksi suorituskyky on suurin todiste siitä, että käytät halvempaa puhelinta. Samsung päätti käyttää omaa kahdeksanytimistä Exynos 9610 -siruaan, jossa on 4 Gt RAM-muistia, ja vaikka se pysyy Androidin navigoinnin tahdissa suurimman osan ajasta, siinä on puolisäännöllisiä änkytyksiä ja viiveitä. Sovellusten ja pelien avaaminen voi myös olla hidasta. Se ei ole sopimusten katkaisija, sillä se toimii edelleen hyvin jokapäiväisenä puhelimena, mutta A50 ei selvästikään ole myöskään nopeusdemoni. Se sai 5 757 PCMarkin Work 2.0 -vertailutestissä, mikä on pienempi kuin 6 015, jonka rekisteröimme Motorola Moto G7:llä sen Qualcomm Snapdragon 632 -sirun kanssa, ja paljon vähemmän kuin 7 413, jonka näimme Pixel 3a:n tehokkaammalla Snapdragon 660:lla. hallitus.

Se toimii edelleen hyvin jokapäiväisenä puhelimena, mutta A50 ei selvästikään ole nopeusdemoni. Tästä huolimatta olimme iloisesti yllättyneitä nähdessämme Galaxy A50:n toimivan hyvin pelilaitteena. Vertailuarvot eivät ole mahtavia, mutta ne ovat paljon parempia kuin Moto G7; saimme 8,4 kuvaa sekunnissa (fps) GFXBenchin Car Chase -demossa ja 37 kuvaa sekunnissa T-Rex-demossa. Mutta kun pelattiin oikeita pelejä, suorituskyky oli vakaa. Liukas ajopeli Asphalt 9: Legends pelasi melko hyvin, ja mukavasti skaalautuva battle royale -räiskintäpeli PUBG Mobile pelasi hyvin vaatimattomilla graafisilla versioilla. Valitettavasti et voi pelata Fortniten Android-versiota, se ei tue Galaxy A50:n prosessoria, joten se ei edes käynnisty.

Liitettävyys: Tässä ei ole ongelmia

Galaxy A50 tarjosi samanlaisia ​​nopeuksia kuin olemme tottuneet näkemään Verizonin 4G LTE -verkossa Chicagon pohjoispuolella: noin 30–35 Mbps lataus ja noin 7–11 Mbps latausnopeus. Samsungin puhelin toimii myös hyvin sekä 2,4 GHz:n että 5 GHz:n Wi-Fi-verkoissa.

Äänenlaatu: Ei mitään erikoista

Valitettavasti Galaxy A50:ssä ei ole korkealaatuista ääntä, joka vastaisi korkealaatuista näyttöä. Monoääni tulee puhelimen pohjassa olevan pienen kaiuttimen kautta, ja vaikka laatu on hyvä videoiden katseluun, se on liian ohut ja kuulostava rajoittuneelta toistaakseen suurella äänenvoimakkuudella tai täyttääkseen huoneen . Puhelun laatu oli kuitenkin varsin hyvä testauksen aikana sekä kuulokkeen että kaiutinpuhelimen kautta.

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50
Kuvattu Samsung Galaxy A50:llä.
Samsung Galaxy A50
Kuvattu Samsung Galaxy A50:llä.

Kameran ja videon laatu: melko terävä ampuja

Kolmen takakameran ansiosta Galaxy A50 näyttää yhtä hyvin varustetulta kuin useimmat tämän päivän lippulaivapuhelimet. 5 megapikselin kenno on kuitenkin tarkoitettu vain syvyystietojen kaappaamiseen, joten tässä on käytännössä kaksikamera-asetus. 25 megapikselin (f/1,7 aukko) pääkamera on varsin hyvä yksityiskohtien vangitsemiseen ja tuottaa yleensä teräviä ja värikkäitä kuvia, jotka sopivat Instagramiin ja Facebookiin. Samaan aikaan 8 megapikselin (f/2.2) kamera zoomaa tehokkaasti pois otoksesta ja antaa paljon laajemman näkymän. Tulokset eivät ole niin teräviä lähietäisyydeltä kuin pääkameralla, mutta ne sopivat jälleen jaettavaksi ystävien kanssa sosiaalisessa mediassa.

Galaxy A50:n sisällä on 4 000 mAh:n akkukenno, joten se on rakennettu kestämään. Kun lähennät, valokuvat eivät ole läheskään niin yksityiskohtaisia ​​kuin näet huippuluokan lippulaivoissa, eikä A50 pysty tarjoamaan samanlaista vivahdetta värikylläisyyden tai kohokohtien vangitsemisen ja dynaamisen alueen suhteen. ei ole läheskään yhtä leveä. Mutta saimme parempia kuvia kuin yhdellä A50:n tärkeimmistä kilpailijoista, 300 dollarin Moto G7:stä, vaikka 400 dollarin Pixel 3a tarjoaa silti huomattavasti enemmän yksityiskohtia ja värejä. Huomaa, että Galaxy A50 ei kuvaa 4K-videota – se on rajattu 1080p:ksi, mutta silloinkin tulokset olivat teräviä ja tasaisia. Samaan aikaan etukamerassa on myös 25 megapikseliä ja voit ottaa upeita selfieitä.

Akku: se jatkuu ja jatkuu

Galaxy A50:n sisällä on 4 000 mAh:n akkukenno, joten se on rakennettu kestämään. Yleensä päätimme päivän noin 35-40 prosentin latausta jäljellä, mikä tarkoittaa, että sinulla on puskuria pitkälle illanviettoon tai kenties raskaammalle päivälle median ja pelien suoratoistoa varten. Edullinen puhelin, joka antaa sinulle ylimääräistä hengitystilaa, on tervetullut herkku, vaikka on olemassa vaihtoehtoja, joilla on vielä parempi akunkesto, kuten Moto G7 Power, jonka 5 000 mAh:n pakkaus. Laitteessa ei ole langatonta latausta, sillä se säästää paljon kalliimmissa puhelimissa, mutta 15 W:n langallinen pikalaturi mahdollistaa melko nopean latauksen tarvittaessa.

Ohjelmisto: Herkullinen piirakan maku

Galaxy A50 toimii Android 9 Pie -käyttöjärjestelmässä samanlaisella One UI -liittymällä kuin Galaxy S10:ssä ja Galaxy Note10:ssä. Se on tyylikäs skin, joka on paljon puhtaampi ja vähemmän hankala kuin Samsungin vanhat Android-skinit (jos olet käyttänyt niitä). Samsung on perustellusti tehnyt Androidiin hyödyllisiä ja houkuttelevia parannuksia, joiden tavoitteena on yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys. Siinä on edelleen kaikki Androidin edistyneet ominaisuudet, mutta tavallisimmat älypuhelimen käyttäjät arvostavat todennäköisesti Samsungin parannuksia täällä.

Samsung on perustellusti tehnyt Androidiin hyödyllisiä ja houkuttelevia parannuksia, joiden tavoitteena on yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys.

Hinta: sen arvoista

350 dollarilla Galaxy A50 tuntuu mahtavalta. Fantastinen näyttö, sulavalinjainen muotoilu, vankka kolminkertainen kamerakokoonpano ja erinomainen akunkesto osoittavat, kuinka paljon puhelinta voit hankkia kuluttamatta kättä ja jalkaa lippulaivalaitteeseen. Tosin 50 dollarilla on melko suuri ero tässä hintaluokassa, ja aivan kuten A50:llä on etuja 300 dollarin Moto G7:ään verrattuna, 400 dollarin Pixel 3a:lla on etuja Galaxy A50:een verrattuna.

Samsung Galaxy A50 vs Google Pixel 3a

Suurin edellä mainituista eduista tulee Pixel 3a:n yhdestä kamerasta, joka on siirretty kalliimmasta lippulaivasta Pixel 3:sta. Se ottaa parhaita kuvia, joita olemme nähneet älypuhelimella. Saat erittäin yksityiskohtaisia, hyvin arvioituja yhden kameran kuvia, jotka ylittävät rutiininomaisesti kaiken, mitä A50 voi tehdä kolmella kameralla. Lisäksi Pixel 3a:ssa on nopeampi prosessori, mikä tarkoittaa vähemmän viiveitä käytön aikana, ja taakse asennettu sormenjälkitunnistin on erittäin luotettava. Mielestämme se on ylimääräisen 50 dollarin arvoinen – Pixel 3a on paras uusi 400 dollarin puhelin saatavilla tänään. Jos kuitenkin haluat Pixel 3a XL:n suuremman 6 tuuman näytön, odotat 130 dollarin lisäystä Galaxy A50:een verrattuna. Se voi olla vaikeampi soittaa.


Lopullinen tuomio

Toinen mahtava Galaxy.Samsung Galaxy A50 on yksi vaikuttavimmista puhelimista, joita voit ostaa alle 400 dollarilla. Sen tyylikäs muotoilu muistuttaa Samsungin huippuluokan lippulaivoja, terävä näyttö, erittäin hyvät kameraasetukset ja pitkä akunkesto. Se on valitettavasti hieman hidas, ja sormenjälkitunnistimeen osuu turhauttavan paljon, mutta ne ovat hyväksyttäviä ongelmia, jotka ovat yleensä paljon.

Tekniset tiedot

 • tuotteen nimi

  Galaxy A50

 • Tuotteen merkki

  Samsung

 • UPC

  887276335834

 • Hinta

  349,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Kesäkuu 2019

 • Paino

  12 unssia.

 • Tuotteen mitat

  6,24 x 2,94 x 0,3 tuumaa.

 • Takuu

  1 vuosi

 • Alusta

  Android 9 -kakku

 • prosessori

  Exynos 9610

 • RAM

  4 gigatavua

 • Varastointi

  64GB

 • Kamera

  25MP/8MP/5MP

 • Akun kapasiteetti

  4000 mAh

 • portit

  USB-C, 3,5 mm kuulokeliitäntä

Por Markus