Pulse 3d Headphones HeroHorizjpg 37956e9318824c3286a1556ddd7fb4c8
Mitä me pidämme?

 • Erinomaiset 3D-ääniominaisuudet
 • Saumaton PS5-toiminto
 • Ohut, kevyt muotoilu
 • Helppo, mukava istuvuus
 • Reilu hinta

Mistä emme pidä

 • Mikrofoni on hieman mykistetty
 • Ei-3D-äänenlaatu ei ole niin vaikuttava
 • Voi liukua pään ympäri

Bottom Line

Sony Pulse 3D on suoraviivainen, virtaviivainen langaton kuulokemikrofoni PS5-omistajille, jotka haluavat 3D-ääntä ilman rahaa.

4

Sony Pulse 3D langattomat kuulokkeet

  Sony Pulse 3D langattomat kuulokkeet

tässä artikkelissa

Arvostelijamme osti Pulse 3D Wireless Headsetin, jotta he voisivat testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Markkinoilla ei ole nykyään pulaa pelikuulokkeista, varsinkin Fortniten aiheuttaman kysynnän räjähdysmäisen kasvun jälkeen. Vaikka PlayStation-konsolien kanssa toimivia kolmannen osapuolen kuulokkeita on paljon, Sony on valmistanut viime sukupolvien aikana omia mallejaan, jotka ovat yksinkertaisia, hyvin integroituja konsoleihin, edullisia ja tukevasti suunniteltuja. Pulse 3D Wireless Headset jatkaa tätä trendiä. PlayStation 5:n rinnalla julkaistu, mutta myös PS4:n kanssa ennen sitä yhteensopiva Pulse 3D sisältää uuden konsolin tyylikkäät muodot ja tarjoaa pelaajille helpon tavan liittyä verkkoon ja keskustella ystävien kanssa. Mutta kuten nimestä voi päätellä, Sonyn Tempest 3D AudioTechin avulla PS5:llä on lisäetu 3D-äänen muodossa, mikä lisää uppoamista tiettyihin peleihin. Onko tämä pakollinen kuulokemikrofoni PS5-omistajille?

Sony Pulse 3D langattomat kuulokkeet

Muotoilu: tyylikäs ja yksinkertainen

Sonyn langattomat Pulse 3D -kuulokkeet on muotoilultaan dynaamisempi kuin edeltäjänsä, PlayStation 4:n Gold Wireless Headset -kuulokkeet. Se on valmistettu ohuesta muovista päänauhaa varten, joka on paljon ohuempi, kun se liitetään suuriin mustiin tölkkeihin, mikä muistuttaa kaarevuutta. allekirjoitus (mutta kömpelö) PlayStation 5 -konsoli itse. Itse korvakupit ovat riittävän suuria peittämään korvasi kokonaan, ja niissä on pehmeä pehmuste, joka painaa päätäsi ja palautuu välittömästi takaisin muotoon, kun otat sen pois. Tölkit ovat vain hieman löysät, jotta ne sopivat jokaisen käyttäjän pään ainutlaatuisiin muotoihin, mutta ne eivät liuku ylös tai alas, eivätkä sanka myöskään ulotu tai vedä sisään. Sen sijaan varsinaisen päänauhan alla on joustava kuminauha. Päälle asetettuna kuulokemikrofoni tarjoaa pientä vastusta pitääkseen Pulse 3D:n kohtuullisesti paikallaan. Oman istuvuuden löytäminen on vaivatonta, koska se tapahtuu automaattisesti, kun asetat kuulokkeen naulallesi.

PlayStation 5:n omistajalle, joka haluaa jotain, joka on helppokäyttöinen, toimii täydellisesti konsolin kanssa ja jolla on virallinen Sony-leima, se on rahan arvoinen. Kaikki säätimet sijaitsevat vasemmassa korvakupissa, mukaan lukien virtapainike, äänenvoimakkuuden säädin, erillinen keinuvipu pelien ja chatin äänen tasapainottamiseen, mikrofonin mykistyspainike ja näytön on/off-painike, jos haluat kuulla, mitä mikrofonisi tallentavat. USB-C-latausportti sijaitsee myös vasemmassa kuulokkeessa säätimien välissä, ja mukana tulee USB-C-USB-A-kaapeli. Pulse 3D Wireless Headset muodostaa parin PlayStation 5:n tai PlayStation 4:n kanssa mukana tulevan langattoman USB-sovittimen kautta, joka liitetään suoraan molempien konsolien etuosaan. Voit myös yhdistää kuulokkeet PC- tai Mac-tietokoneeseen. Voit liittää kuulokkeet mukana toimitetulla 3,5 mm:n kaapelilla langalliseen käyttöön lähes kaikissa laitteissa. se portti on myös vasemmalla puolella.

Sony Pulse 3D langattomat kuulokkeet

Mukavuus: löysä mutta mukava

Joustavan nauhan ansiosta sinun ei tarvitse hehkuttaa korvakuppien sijoittelua tunteaksesi olosi mukavaksi: kuulokkeet mukautuvat automaattisesti pään koon mukaan. Huono puoli on, että kuulokemikrofoni ei tunnu yhtä turvalliselta kuin muut aiemmin käyttämäni, koska korvakuppien tai nauhan asentoa ei voi kiristää säätämällä. Istuessaan paikallaan ja pelatessaan pelejä, Pulse 3D pysyi mukavasti paikoillaan. Jos kuitenkin seisot paljon seisomassa tai liikutat päätäsi paljon pelatessasi, se voi siirtyä hieman. Liian tiukkojen kuulokkeiden etuna on, että se ei paina kovin voimakkaasti päätäsi, mikä mahdollistaa mukavat pidemmät pelisessiot. Sama pätee lasien kanssa, koska pelasin tuntikausia enkä tuntenut mitään ylimääräistä painetta kupeista.

Sonyn langattomien Pulse 3D -kuulokkeiden muotoilu on dynaamisempi kuin edeltäjänsä, PlayStation 4:n Gold Wireless Headset -kuulokkeet.

Äänenlaatu: se on parempi 3D:ssä

100 dollarin pelikuulokkeilla Pulse 3D tarjoaa erittäin hyvän äänen, mutta 3D-ääntä tukevien pelien ja sitä tukemattomien pelien välillä on selvä ero. Tätä kirjoitettaessa on vain kourallinen varhaisia ​​pelejä, jotka tukevat tätä nimenomaisesti, mukaan lukien Sonyn oma Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls ja Astro’s Playroom. Yllättäen Astro’s Playroom – ilmainen pakettipeli, joka on suunniteltu esittelemään PlayStation 5:n uutta DualSense-ohjainta – tarjosi vaikuttavimman 3D-äänen testaukseni aikana. Kun ammukset lensivät valkokankaaseen tiettyinä aikoina, vaikutus oli välittömästi sokaiseva: kuulosti siltä, ​​että ne lensivät jatkuvasti valkokankaan läpi ja korvieni ohi. Hämmästyttävän äänen ja DualSense-ohjaimen tarkan haptisen palautteen välissä Astro’s Playroom on todellinen juhla aisteille hauskoilla ja odottamattomilla tavoilla. Spider-Manissa vaikutus ei ollut yhtä vaikuttava, mutta se teki kaupungin ympäristön äänet (mukaan lukien keskustelut) enemmän läsnä ympärilläni. Ja Fortnitessa äänen sijaintilaatu tarjosi pienen edun lähellä olevien uhkien nopeassa havaitsemisessa. Pelit, jotka eivät tue 3D-ääntä, kuten Rocket League ja Final Fantasy VII Remake, kuulostivat selkeältä kuulokemikrofonissa, mutta äänimaisemalla oli rajoitettumpi. Se sai minut kaipaamaan jotain täyttä. 3D-äänitehoste ei aina ole suuri etu peleissä, mutta huomaat sen, kun sitä ei ole olemassa.

Sony Pulse 3D langattomat kuulokkeet

3,5 mm:n kaapelilla voit liittää Pulse 3D -kuulokkeet lähes mihin tahansa muuhun laitteeseen. Käytin sitä MacBook Pron ja Google Pixel 4a -älypuhelimen kanssa ja huomasin, että huipput olivat hieman hautautuneita sekoitukseen, ja alhainen pää oli hieman liikaa painotettu. En luultavasti käyttäisi Pulse 3D -kuulokkeita kuulokkeina säännöllisesti, mutta ne tekevät tempun hetkessä. Pulse 3D:n suunnittelussa on sisäänrakennettu mikrofonipari, sen sijaan, että se työntyisi esiin korvakupista. Se toimii varsin hyvin pelin sisäisessä chatissa, mutta kuulostaa hieman vaimealta, ainakin verrattuna kuulokkeisiin, joissa mikrofoni työntyy suun eteen.

Kun ammukset lensivät valkokankaaseen tiettyinä aikoina, vaikutus oli välittömästi sokaiseva: kuulosti siltä, ​​että ne lensivät jatkuvasti valkokankaan läpi ja korvieni ohi.

Ominaisuudet: Rakennettu PlayStationille

Sony arvioi Pulse 3D:n akunkestoksi noin 12 tuntia, mikä on linjassa omien testiarvioideni kanssa. Se on lyhyempi kuin monet muut markkinoilla olevat kuulokkeet, ja jotkut kestävät noin 20 tuntia, kun taas toiset kestävät noin 30 tuntia. Mutta koska DualSense-ohjain itsessään kestää hieman ujo 10 tuntia, ne eivät ainakaan ole kaukana. Molempien avulla voit pelata pitkän päivän ennen latausta yön yli tai antaa muutaman lyhyemmän istunnon ennen kuin tarvitset latausta. Pulse 3D Wireless Headset on integroitu hyvin PlayStation 5 -järjestelmäohjelmistoon. Kun käynnistät kuulokkeen, näet akun käyttöiän ilmaisimen näytöllä sekä mykistyksen päälle/pois ja äänenvoimakkuuden tiedot painikkeita painettaessa. Voit myös säätää 3D-äänitehosteen sijaintia järjestelmäasetusten viiden korkeusvaihtoehdon ansiosta. Se alkaa keskiasennosta, mutta voit nostaa ja laskea tehosteen keskustaa sen mukaan, miltä se kuulostaa korvaasi.

Sony Pulse 3D langattomat kuulokkeet

Hinta: paikan päällä

Pulse 3D Wireless Headset maksaa 100 dollarilla saman verran kuin Sonyn aiemmat PlayStation-peruskuulokkeet, kuten edellä mainitut Gold Wireless Headset -kuulokkeet. Se on kohtuullinen hinta keskitason pelikuulokkeille, kun otetaan huomioon käytettävissä olevat ominaisuudet, rakenne ja äänenlaatu. On olemassa monia halvempia kolmannen osapuolen kuulokkeita (alkaen noin 25 dollarista), ja jotkut maksavat sinulle satoja dollareita, mutta PlayStation 5 -omistaja, joka haluaa jotain helppokäyttöistä, toimii täydellisesti konsolin ja virallisen Sony-sinetin kanssa, se on rahan arvoista.

Sony arvioi Pulse 3D:n akunkestoksi noin 12 tuntia, mikä on linjassa omien testiarvioideni kanssa.

Sony Pulse 3D vs SteelSeries Arctis 7P

SteelSeries Arctis 7P on toinen houkutteleva vaihtoehto PlayStation 5 -omistajille, ja sen mainostetaan olevan täysin yhteensopiva PS5:n Tempest 3D -äänitekniikan kanssa. Nämä langattomat kuulokkeet käyttävät USB-C-sovitinta, joka voidaan liittää myös muihin laitteisiin, mikä mahdollistaa langattoman yhteyden esimerkiksi Nintendo Switchiin tai Android-puhelimeen sekä kaksinkertaisen akun keston 24 tunnin jälkeen. Sisäänvedettävä, Discord-sertifioitu kaksisuuntainen mikrofoni näyttää myös pystyvän tuottamaan selkeämmän äänen kuin Pulse 3D:n sisäänrakennetut mikrofonit. Arctis 7P on kuitenkin 50 dollaria kalliimpi 150 dollarilla, joten sinun on harkittava, ovatko edut, kuten pidempi akun käyttöikä ja laajempi langattomien laitteiden yhteensopivuus, ylimääräisen naarmuuntumisen arvoisia. Muista tutustua PS5:n parhaiden lisävarusteiden oppaaseemme parantaaksesi pelikokemustasi.


Lopullinen tuomio

Ääni, joka toimii hyvin PS5:n kanssa.Kuten Sonyn aiemmat PlayStation-kuulokkeet, myös Pulse 3D Wireless Headset -kuulokkeet ovat laadultaan, ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan ihania. Tällä hetkellä ei ole selvää, tuetaanko 3D-ääntä laajasti Sonyn ensimmäisen osapuolen pelien ulkopuolella, mutta jopa varhaisten PS5-pelien kohdalla vaikutus voi olla hyvin havaittavissa, jos sitä käytetään oikein. Markkinoilla on paljon enemmän premium-pelikuulokkeita, mutta Pulse 3D on helppo suositus useimmille PS5-omistajille, jotka haluavat korkealaatuiset, helppokäyttöiset kuulokkeet.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Logitech G533
 • Logitech G Pro X

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Langattomat Pulse 3D -kuulokkeet

 • Tuotteen merkki:

  Sony


 • 6430164

 • Hinta

  99,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  marraskuuta 2020

 • Paino

  1,45 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  8,4 x 7,3 x 3,6 tuumaa.

 • Väri

  Valkoinen

 • Takuu

  1 vuosi

 • Äänitila

  surround

 • Portit

  USB-C, 3,5 mm

 • Langallinen/Langaton

  Langaton

 • Akun kesto

  12 tuntia

 • Alustat

  Android, Mac/Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, PlayStation VR, iOS

Por Markus