hero SQ 03LW4063101 1 eb2e2b2896b644e782dbba8af55241dd
Mistä pidämme

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Säädettävät mikrofonit
 • 24-bittinen/96 kHz WAV-muotoinen tallennus
 • Bluetooth-yhteys
 • Älypuhelimen ohjausominaisuudet

Mistä emme pidä

 • Kallis
 • Valmistettu muovista
 • USB-tiedonsiirto ja lataus

Sony PCM-A10 on kauniisti muotoiltu digitaalinen äänentallennuslaite, joka voi täyttää sekä ammattimaisten että amatöörisisällöntuottajien tarpeet, jotka vaativat korkealaatuista ääntä.

4.9

Sony PCM-A10

Sony PCM-A10

tässä artikkelissa

Ostimme Sony PCM-A10:n, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Sony on mullistanut kulutuselektroniikan keskittymällä muotoiluun ja korkean teknologian toimivuuteen. Sony PCM-A10 Digital Audio Recorder tarjoaa korkealaatuisia äänitallenteita, hienoa ammattitaitoa ja edistynyttä tekniikkaa, jotka auttavat käyttäjiä tallentamaan upeaa ääntä. Meillä oli mahdollisuus testata tätä kompaktia tallenninta ja nähdä, oliko se hintansa arvoinen. Arvioimme sen suorituskykyä, suunnittelua ja käyttöliittymää nähdäksemme, mikä erottaa sen kilpailijoistaan.

Sony PCM-A10

Muotoilu: kompakti työstö

1,54 x 4,31 x 0,63 tuuman kokoinen Sony PCM-A10 on kompakti ja kauniisti tehty. Se painaa noin 2,9 unssia ja tuntuu kiinteältä kämmenessäsi. Satiinimusta viimeistely erottuu hienosti valikkopainikkeiden valkoisista kirjaimista. Painikkeet ovat jäykkiä ja reagoivia. Laitteen vasemmalla puolella on 1/8 tuuman tuloliitin ja Hold/Power-painike. Heti Hold/Power-painikkeen alapuolella on microSD-korttipaikka tallennustilan laajentamista varten ja pieni kaiutin äänentoistoa varten. Äänenvoimakkuuden säätimet sijaitsevat Sony PCM-A10:n oikeassa yläkulmassa, harjoituspainikkeen yläpuolella. Tämän avulla käyttäjä voi testata äänitason ennen tallennusta. Alareunassa on USB-vapautusmekanismi, jonka avulla voit liittää laitteen suoraan tietokoneeseen tiedonsiirtoa tai latausta varten litiumioniakun kautta.

Mikrofonit: Säädettävä tarpeidesi mukaan

Sony PCM-A10 -mikrofonit voidaan säätää erilaisiin tallennustyyleihin. Tämä ominaisuus on täydellinen niille, jotka voivat käyttää tätä laitetta useilla tavoilla, kuten äänen nauhoittaminen elokuvien, konsertti- tai luentojen tallentamiseen ja äänitehosteisiin. Sony PCM-A10:n mikrofonit tallentavat 24-bitin/96 kHz:n taajuudella hämmästyttävää ääntä. Kun katselimme tallennettuja äänitiedostojamme tietokoneella, olimme vaikuttuneita siitä, kuinka nämä pienet mikrofonit toistivat ääntä. Tästä kompaktista laitteesta tulee tehokas työkalu oikeissa käsissä. Jos Sony PCM-A10:n säädettävät mikrofonit eivät riitä, voit liittää käännemikrofoneja tai haulikkomikrofoneja tuloliitännän kautta.

Sony PCM-A10

Asennusprosessi: käyttövalmis sekunneissa

Kun otimme PCM-A10:n ensimmäisen kerran ulos laatikosta, poistimme suojatarran näytöltä ja käynnistimme sen. Selkeä LCD-näyttö kehotti meitä asettamaan kellonajan ja päivämäärän sekä poistamaan piippausilmoitukset. Kun tämä asennus oli valmis, olimme valmiita tallentamaan. «Asetukset»-valikon avulla voimme määrittää mikrofonin herkkyyden, äänen tallennuslaadun, äänisuodattimet ja äänenrajoittimen. On myös esitallennusvaihtoehtoja, synkronointitallenne ja VOR-toiminto, jonka avulla käyttäjä voi tallentaa automaattisesti, kun tulo saavuttaa tietyn tason.

PCM-A10:n liittäminen Sony REC Remote -sovellukseen tarjoaa myös suuremman tallennusliittymän. Bluetooth-yhteys on helppo määrittää ja se on yhtä helppoa kuin napin painallus: liitimme Sony PCM-A10:n langattomiin kuulokkeisiin äänen seurantaa varten. Tämä on ainutlaatuinen ja erittäin hyödyllinen ominaisuus tämän tyyppisissä laitteissa. Sony REC Remote -sovelluksen voi myös ladata ilmaiseksi. Tämä tehokas sovellus yksinkertaisesti liitti Sony PCM-A10:n älypuhelimeen Bluetoothin kautta. Kun yhdistämme sovellukseen, pystyimme ohjaamaan Sony PCM-A10:tä ja säätämään tallennusasetuksia puhelimen näytöltä, mikä teki Sony PCM-A10:stä tehokkaan työkalun sisällöntuottajille.

Näyttö: Iso näyttö pienelle laitteelle

Sony PCM-A10:ssä on upea näyttö, jonka valikko on helppo navigoida. «Option»-painike avaa tämän valikon ja antaa sinun säätää äänitallentimen asetuksia. Kirkas yksivärinen näyttö sopii täydellisesti sisä- tai ulkokäyttöön, ja valkoinen mustalla -kontrasti on miellyttävä silmille.

Sony PCM-A10

Suorituskyky: Erinomainen äänenlaatu sormiesi ulottuvilla

Sony PCM-A10 on ilo käyttää ja siinä on hämmästyttävä äänenlaatu näin pienelle laitteelle. Mikrofonien siirtäminen mahdollisti rikkaan, puhtaan äänen tallentamisen lähteestä riippuen. Tallentaminen suoraan PCM-A10:een on helppoa: siinä on 16 Gt sisäistä tallennustilaa, joka riittää koko päiväksi jopa korkeimmalla mahdollisella bittinopeudella tallennettaessa. Sony PCM-A10:n kohinanvaimennus ja rajoitin antavat käyttäjälle mahdollisuuden siepata ääntä minimaalisella melulla.

Emme voineet uskoa, kuinka hyvältä äänitteemme kuulostivat. Tallennustietojen siirtäminen on yhtä helppoa kuin laitteen liittäminen tietokoneen tai kannettavan tietokoneen USB-porttiin. Henkilökohtaisesti pidimme iMacin kanssa työskentelyä hieman ärsyttävänä, koska USB-portit sijaitsevat iMacin takana. Jos siirrät tietoja kannettavaan tietokoneeseen, laitteen liittäminen USB:n kautta on helpompi prosessi. Oli ilo katsella tallennettuamme ääntä, ja se muistutti meitä siitä, kuinka erinomaisia ​​Sony PCM-A10:n stereomikrofonit ovat. Laadussa on valtava ero kameran mikrofoneihin verrattuna – emme voineet uskoa, kuinka hyvältä tallenteemme kuulostivat. Tallentamamme ääni oli tiheää, selkeää ja täyteläistä, laatua, jota voit odottaa huippuluokan mikrofonilta. Sekä videokuvaajat että sisällöntuottajat arvostavat varmasti äänenlaadun paranemista, jos he ovat tottuneet tallentamaan kameransa kautta.

Sony PCM-A10

Bluetooth-yhteys: edistynyt äänenvalvonta sovelluksessa

Tämän laitteen Bluetooth-yhteys on pelin vaihtaja, jonka avulla voit seurata ääntä ja ohjata laitetta langattomasti. Sony PCM-A10:tä voidaan käyttää Bluetooth-kuulokkeiden kanssa, mikä mahdollistaa langattoman valvonnan. Ilman johtoa tiellä voit siirtää tallentimen lähemmäs kohdetta tai sijoittaa sen vaikeapääsyisiin paikkoihin, joihin suuret mikrofonit eivät mahdu.

Bluetooth-yhteys on pelin vaihtaja, jonka avulla voit seurata ääntä ja ohjata laitetta langattomasti. PCM-A10:n yhdistäminen Sony REC Remote -sovellukseen tarjoaa myös suuremman tallennusliittymän mobiililaitteeseen, kuten älypuhelimeen tai tablettiin. Laitteen valikot ovat käytettävissä sovelluksen kautta ja se helpottaa asetusten säätämistä lennossa. Se tekee myös kuvauskokemuksesta paljon intuitiivisemman. Kun PCM-A10 tallentaa, vasen ja oikea kanava näyttävät reaaliaikaisia ​​WAV-tiedostoja ja graafisen taajuuskorjaimen sovelluksessa, joten voit olla varma, että ääni ei katkea.

Akun kesto: yhdellä latauksella voi kestää koko päivän

Ladattava sisäinen litiumioniakku kestää 24 tuntia tallennettaessa pienennetyssä MP3-tiedostomuodossa. 24-bittisellä/96 kHz:llä laite pystyy sieppaamaan korkealaatuista ääntä noin 6,5 tunnin kuluttua. Kun akku on tyhjä, Sony PCM-A10:n lataaminen täyteen kestää noin kolme tuntia.

Hinta: Suuri hinta pienelle laitteelle

Sony PCM-A10, jonka vähittäismyyntihinta on yleensä noin 250 dollaria, on tyyris kannettava digitaalinen tallennin. Mutta sisäinen tallennustila, ladattava sisäinen litiumioniakku, Bluetooth-yhteys ja sovellusohjaus oikeuttavat hinnan. Bonuksena sinun ei tarvitse ostaa akkuja ja muistikortteja (ellet tarvitse niitä tallennustilan laajentamiseen).

Sony PCM-A10

Kilpailu:

Zoom H1n kätevä tallennin: Zoom H1n Handy Recorder myy noin 120 dollaria, lähes 100 dollaria vähemmän kuin Sony. Zoom H1n:stä puuttuu Bluetooth-yhteys, sisäinen tallennustila ja ladattava sisäinen litiumioniakku. Joten pitkällä aikavälillä akkujen ja mahdollisten muistikorttien hinta nostaa tämän laitteen kokonaishintaa. Zoom H1n Handy Record on suurempi laite, eikä se tunnu yhtä hyvin rakennetulta kuin Sony PCM-A10. Molemmissa laitteissa on X/Y-tyyliset mikrofonit, jotka tallentavat jopa 24-bittisiä äänitiedostoja. Zoom H1n:n mikrofoneilla on erinomainen äänenlaatu, mutta niitä ei voi säätää, ja niissä on vain yksi kokoonpano verrattuna Sony PCM-A10:een. Mutta säädettävyyden puutteesta huolimatta ne pystyvät silti sieppaamaan upean äänen oikein käytettynä. Mutta Zoom H1n Handy Recorderissa on hyvin ainutlaatuinen ominaisuus: se voidaan liittää tietokoneeseen USB:n kautta ja käyttää etämikrofonina. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä laadukkaan äänen saamiseksi podcasteihin ja jopa tallentamiseen digitaaliselle äänityöasemalle. Halvemmalla hinnallaan Zoom H1n Handy Recorder on vahva kilpailija Sony PCM-A10:lle.

Sony ICD-UX560: Sony ICD-UX560, jonka vähittäismyyntihinta on 81,99 dollaria, on edullinen äänitallennin samalta valmistajalta. Tämä laite on erittäin pieni, ja siinä on ei-säädettävät mikrofonit, kuten Zoom H1n Handy Recorder. Näyttö on keskimääräistä huonompi verrattuna Sony PCM-A10:een. Sony ICD-UX560 on rajoitettu 16-bittisten äänitiedostojen tallentamiseen, ja siinä on vain 4 Gt sisäistä muistia verrattuna PCM-A10:n 16 Gt:n muistiin. Tässä pienessä laitteessa on litiumioniakku, joka kestää 27 tuntia tallennus- ja toistotyylistä riippuen. ICD-UX560 sopii erinomaisesti luentojen, keskustelujen ja äänimuistiinpanojen tallentamiseen, mutta se ei sovellu käyttäjille, jotka tarvitsevat korkealaatuisen 24-bittisen äänen tallentamisen.


Lopullinen tuomio

Edistyksellinen ääninauhuri vaikuttavilla mikrofoneilla ja lukuisilla säädettävillä asetuksilla.Sony PCM-A10 on monipuolinen digitaalinen tallennuslaite, joka tallentaa erittäin korkealaatuista ääntä. Se voi vastata taiteilijoiden, elokuvantekijöiden ja muiden sisällöntuottajien tarpeisiin, jotka haluavat upealta kuulostavia tallenteita, ja se voi hyödyntää Sony-sovelluksen mukautettavat asetukset.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Wondershare suoratoistoääni
 • MYMAHDI M350 MP3-soitin
 • Sony NWE395 Walkman

Tekniset tiedot

 • tuotteen nimi

  PCM-A10

 • Tuotteen merkki

  Sony

 • UPC

  027242910904

 • Hinta

  223,99 dollaria

 • Tuotteen mitat

  1,54 x 4,31 x 0,63 tuumaa.

 • Näyttö

  1,25 x 1,25 tuuman LCD-näyttö taustavalolla

 • Tallennusvaihtoehto

  Lineaarinen PCM-tallennus jopa 96 kHz/24 bittiä

 • Langaton yhteys

  bluetooth

 • Mikrofonit

  3-suuntaisesti säädettävä stereo

 • Varastointi

  16 Gt sisäistä muistia, microSD-laajennus jopa 128 Gt

 • Akun kesto

  15 tuntia

Por Markus