3LW4072282 3 b757e883efea489f9aad18a80646d929
Mitä me pidämme?

 • Kolme mukavaa käyttötapaa
 • Vettä hylkivä polyesteri ulkopinta
 • Pieni koko, joka on helppo säilyttää
 • Sisäinen suojatasku kannettaville tietokoneille
 • Edulliseen hintaan

Mistä emme pidä

 • Ei näytä kovin ammattimaiselta
 • Siitä puuttuu minkäänlainen lokeroittaminen
 • Vaahtomuovipehmuste tuntuu ohuelta

Solo Duane -hybridisalkkureppu tarjoaa hintaansa nähden paljon monipuolisuutta ja mukavuutta, vaikka siitä puuttuukin vähän tallennuskapasiteettia.

4

Solo Duane Hybrid Salkku Reppu

Solo Duane Hybrid Salkku Reppu

tässä artikkelissa

Ostimme Solo Duane Hybrid Salkkurepun, jotta asiantuntija-arvioijamme voisi testata ja arvioida sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Yksi makulaji ei useinkaan riitä nykyajan elämään. Joskus repusta voi tulla liian painava ja toisinaan salkku on liian raskas kantaa. Onneksi Solo Duane Hybrid Salkku -reppu pystyy tekemään kaiken tarvitsemasi ja paljon muuta. Kolmella eri matkustustilalla, jotka ovat kaikki yhtä mukavia, laukku on salkkujen muuntaja. Käytätpä sitten irrotettavaa olkahihnaa, kotelon kahvaa tai lokerossa säilytettäviä rintahihnoja, Solo Duane voi mennä minne tahansa ja tehdä mitä tahansa. Säilytystilaa on kuitenkin vähän, mutta edullisen hintapisteen vuoksi se oli helppo jättää huomiotta.

Solo Duane Hybrid Salkku Reppu

Tyyli ja muotoilu: koko joukko temppuja

Solo Duane on työhevoslaukku, joka on tarkoitettu työn suorittamiseen, eikä se tarkoita, että sinun täytyy voittaa kauneuskilpailut. Se on hyvin yksinkertainen musta laukku kompaktilla rungolla, joka mahtuu helposti tavaratilan yläpuolelle, auton takapenkille tai pöydän alle. Solo Duanen monipuolisuus on sen suuri myyntivaltti. Mahdollisuus vaihtaa helposti irrotettavan messenger-tyylisen olkalaukun, kantokahvallisen salkun tai kokoontaitettavan rintarepun välillä on siunaus. Rakastamme Solo-salkussa sitä, että se piilottaa koukut ja hihnat poissa näkyvistä, kun niitä ei tarvita. Rintalastan hihnat voidaan säilyttää takalokerossa, kun taas olkahihna voidaan irrottaa kokonaan.

Solo Duane Hybrid Briefcase Backpack on monipuolinen laukku, joka sopii melkein kaikille. Monipuolisuus sisältää kompromissin: todellisia säilytyslokeroita ei vain ole paljon. Edessä on kaksi keskikokoista vetoketjullista taskua, joissa ei ole minkäänlaista vetoketjua tai muuta säilytystilaa. Kannettavan tietokoneen lokerossa ei myöskään ole paljon lisävarusteita. Vaikka tätä lokeroa reunustava vaahtomuovipehmuste on täysin sulkeva, se on ohut eikä herätä luottamusta. Kaiken kaikkiaan Solo Duanelta näyttää puuttuvan suoja ja pehmusteet, joita muilla kalliimmilla laukuilla on.

Solo Duane Hybrid Salkku Reppu

Mukavuus: Helppo, ilmava

Joillakin muilla tarkastelemillamme hybridilaukuilla oli selkeitä voittajia ja häviäjiä sen suhteen, mikä matkatila oli mukavin. Solo Duanen tapauksessa kukaan heistä ei tuntenut olonsa epämukavaksi.

Solo Duane on työhevoslaukku, joka on tarkoitettu työn suorittamiseen, eikä se tarkoita, että sinun täytyy voittaa kauneuskilpailut. Salkkutilassa yläsalkun hihnassa on pari metallisolkia, jotka näyttävät olevan yhdistelmä napsautettua ja magnetoitua. Ne on avattava, jotta ne näkevät kokonaan päälokeroon. Solon pienemmän koon ansiosta salkkutila ei koskaan tunnu liian tiukalta tai raskaalta. Samoin repputilassa pehmustetut rintalastan olkaimet ovat täysin säädettävissä ja sopivat helposti jopa melko leveille hartioillemme. Suosikkimoodimme, messenger-hihna, on tarvittaessa täysin irrotettavissa. Huomasimme, että laukkua oli helppo kantaa olkapäällämme ja liikkua, ja vahva nylon- ja polyesterihihna on kestävä ja riittävän pitkä, jotta laukku ei tartu vartaloon. Katso oppaamme parhaista kannettavan tietokoneen reppuista, joita voit ostaa verkosta.

Solo Duane Hybrid Salkku Reppu

Kestävyys: Vahva ulkopuolelta

Viikon rankan käytön jälkeen huomasimme, että Solo Duane ja sen polyesterikuori ovat joustavia ja melko vedenkestäviä. Erityisen sateisen viikon aikana vesi pysyi hyvin poissa. Kannettavan tietokoneen lokeron ympärillä oleva vaahtomuovipehmustus on lisäbonus tässä suhteessa. Alhaisen hinnan vuoksi olen huolissani joidenkin laukun osien mahdollisesta halvuudesta, kuten kahvojen tikkauksista, mutta viikon aikana ei ilmennyt ongelmia. 2:08


Katso, kuinka parhaat kannettavan tietokoneen laukut kasaantuvat

Hinta: melko edullinen

Solo Hybrid Briefcase tekee työt edulliseen hintaan, hintaan 54,99 $ (MSRP) ja maksaa usein vähemmän Amazonissa. Tietysti, se ei ole maailman kaunein ja tyylikkäin laukku, mutta se on laukku, joka täyttää melkein kaikki tarpeet.

Solo Duanen monipuolisuus on sen suuri myyntivaltti.

Kilpailu: Muutama haastaja

Kuudesta arvioimastamme laukusta Solo Duane oli ainoa kolme yhdessä -laukku, mutta se ei tarkoita, etteikö sillä olisi kilpailijoita. Booq Cobra Squeeze -reppu on tyylikkäämpi, kompakti vaihtoehto, jossa on enemmän sisäistä pehmustetta, mutta sen lähes 200 dollarin hintalappu on pelottava. Mancron varkaudenesto kannettavan tietokoneen reppu on yhtä yksinkertainen ja kustannustehokas kuin Duane, ja siinä on myös useita taskuja. Lisäetuna on, että Mancro on luokiteltu ympäristöystävälliseksi, koska se on valmistettu nailonista ja on myös vettä hylkivä. eBag Professional Slim -reppu kannettavalle tietokoneelle on sarjan lähin hybridilaukku, joka mahtuu rintahihnasta koteloon, jossa on kaksi kahvaa (yksi päällä, toinen sivulla). eBag-tarjouksella on samanlainen matkustamisen monipuolisuus kuin Solo Duanessa, koska se voidaan pujottaa rullaavan matkalaukun kahvan läpi, mutta rintalastan hihnat eivät vain ole yhtä mukavia.


Lopullinen tuomio

Edullinen ja asiallinenSolo Duane Hybrid Briefcase Backpack on monipuolinen laukku, joka sopii melkein kaikille. Sen tyylin ja ominaisuuksien puuttuminen korvaa kolmella eri tavalla, jotka kaikki ovat mukavia. Kun siihen lisätään erittäin kilpailukykyinen hinta, saat laukun, jonka voit ottaa mukaan minne tahansa.

Samankaltaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Booq Cobra Squeeze -reppu
 • Incase ICON -reppu
 • eBags Professional Slim -reppu kannettavalle tietokoneelle

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Duane Hybrid Salkku Reppu

 • Tuotteen merkki:

  Yksin

 • Artikkelinumero

  UBN310-10

 • Hinta

  54,99 dollaria

 • Paino

  2,1 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  12 x 5 x 17 tuumaa.

 • Väri

  Musta, harmaa, indigo

 • Materiaalin tyyppi

  Polyesteri

 • Irrotettavat olkaimet

  Joo

 • Takuu

  Viiden vuoden rajoitettu takuu

Por Markus