hero SQ Lexar Professional 633x 256GB SDXC UHS I Card 3 69bba64c6cbc4eab85d7d9b8cddcaba2

Lexar Professional 633x 256GB SDXC-kortti

Mitä me pidämme?

 • Suuri arvo
 • Suuri kapasiteetti
 • 4K-yhteensopiva joidenkin kameroiden kanssa

Mistä emme pidä

 • Keskinkertaiset UHS-1 nopeudet
 • Hieman vanhentunut

Lexar Professional 633x 256 Gt SDXC-kortti tarjoaa keskitason suorituskyvyn erittäin houkuttelevaan hintaan, joten se on harkitsemisen arvoinen.

3.8

Lexar Professional 633x 256GB SDXC-kortti

Lexar Professional 633x 256GB SDXC-kortti

tässä artikkelissa

Ostimme Lexar Professional 633x 256 Gt SDXC-kortin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Lexar Professional 633x 256 Gt SDXC-kortti ei ollut nopein eikä hitain parhaista testaamistamme SD-korteista. Se onnistui täyttämään kortilla luetellut vähimmäiskirjoitusnopeusluokitukset, mutta ei liikaa. Tästä huolimatta tämä kortti on riittävän nopea käsittelemään 4K-videotallennusta useimmilla markkinoilla olevilla peilittömillä kameroilla. Riittääkö leikkauksen tekeminen vai kannattaako etsiä muualta?

Lexar Professional 633x 256GB SDXC-kortti

Muotoilu: Värikoodattu

Lexar Professional 633x 256 Gt SDXC-kortissa on musta tarra, jonka sivulla on pronssireunus ja joka näyttää mainostetun nopeuden 95 Mt/s ja 633x. Lexar on omaksunut korttiensa värimaailman, jossa pronssi on alle 1000x, hopea on 1000x+ ja kulta on 2000x. Useimmat valmistajat eivät käytä Lexarin nopeusluokitusjärjestelmää näistä suurista luvuista ja niiden jälkeen kerrannaisista, mutta uteliaille se kertoo, kuinka paljon nopeampi nopeus on verrattuna CD-ROM-aseman nopeuteen 150 KB/s. Saatat ymmärtää, miksi useimmat yritykset eivät enää pidä tätä erityisen tärkeänä mittausstandardina.

Se onnistui täyttämään kortilla luetellut vähimmäiskirjoitusnopeusluokitukset, mutta ei liikaa.

Asennusprosessi: ei hikoilua

Lexar Professional 633x 256GB SDXC Cardboard on helppokäyttöinen, kuten luultavasti arvasitkin. Poista se vain pakkauksesta ja aseta se laitteeseen käytettäväksi.

Suorituskyky: Samanlainen kuin muut kortit

Lexar Professional 633x 256 Gt SDXC-kortti sijoittui kirjoitusnopeustesteissämme toiseksi. Tämä ei ehkä ole rohkaiseva lausunto, mutta se ei myöskään ole maailmanloppu useimmille ostajille. Jos käytät tätä korttia pääasiassa videokuvaukseen, tämän kortin tarjoama nopeus on todennäköisesti riittävä, mutta katsotaanpa tuloksia tarkemmin. Testasimme peräkkäisiä kirjoitusnopeuksia CrystalDiskMarkissa käyttämällä 1 GiB:n testiä 9 iteraatiossa. Lexar Professional 633x 256 Gt SDXC-kortti rekisteröi 44 Mt/s tässä vertailussa. Sitten teimme samanlaisen testin Blackmagic Disk Speed ​​​​​​​​​testillä käyttämällä 5 Gt:n stressitestiä. Tässä testissä Lexar saavutti vain 30 Mt/s. Tämä on hieman liian lähellä mukavuutta U3-nopeusstandardin lattialle, mutta se riittää. Lukunopeus vastasi lähes kaikkia muita testaamiamme UHS-I-kortteja. Lexar Professional 633x 256 Gt SDXC-kortti näytti 89 Mt/s CrystalDiskMarkissa ja 93 Mt/s Blackmagicin testissä. Näiden lukujen tarkastelussa totean, että vaikka tämä kortti olisi selvinnyt vain 30 Mt/s nopeudesta, jonka näimme pahimmassa testissämme, se voisi silti tallentaa videota korkeimmilla bittinopeuksilla, joita Sony A7R IV:n tai Panasonic Lumix GH5:n 4K-tallennus vaatii. Kaikki tämä tarkoittaa, että vaikka tämä kortti ei voita yhtään palkintoa nopeudella, se palvelee silti monia käyttäjiä ilman välikohtauksia.

Lexar Professional 633x 256GB SDXC-kortti

Palkinto: kokonaisarvon mestari

Lexar Professional 633x 256 Gt SDXC-kortti maksaa vain 40 dollaria, mikä on todellinen edullinen 256 Gt:n kortti. Tämä maksaa vain 0,15 dollaria/GB, halvin korteista, jotka on nimenomaisesti testattu katsauksessamme. Jos tarvitset paljon tallennustilaa eikä sinulla ole paljon kuluttavaa, tämä kortti on tietysti luettelosi kärjessä.

Lexar Professional 633x vs Polaroid 64GB SDXC

Polaroid on yksi nopeimmista UHS-I-korteista testeissämme. Heidän 64 Gt:n korttinsa rekisteröitiin välillä 51–74 Mt/s CrystalDiskMarkissa ja Blackmagic Disk Speed ​​​​Testissä. Tämä tekee siitä nopeamman kuin Lexar jopa pahimpana päivänä. 0,51 dollaria/GB Polaroid maksaa kuitenkin melkein yhtä paljon kuin Lexar, vaikka se on 1/4 kapasiteetista.


Lopullinen tuomio

Riittävä suorituskyky edulliseen hintaan.
Lexar Professional 633x 256 Gt SDXC-kortti ei ole tarpeeksi nopea vaatimaan lisähuomiota, mutta se tarjoaa tarpeeksi suorituskykyä, jotta se antaa keskimääräiselle käyttäjälle kaiken, mitä he tarvitsevat työn suorittamiseen. Tämä kortti on hyvä myynti pois parhaasta kortista rahalle, mutta tällä hetkellä se on vain ujo olla paras suositus.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Ammattimainen 633x256GB SDXC-kortti

 • Tuotteen merkki:

  Lexar

 • Artikkelinumero

  B00OD71FKU

 • Hinta

  40,00 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  marraskuuta 2014

 • Korttityyppi

  SDXC

 • Varastointi

  64GB

 • Bussi tyyppi

  UHS-II

 • Nopeusluokka

  10

 • UHS-nopeusluokka

  U3

 • Videon nopeusluokka

  V90

 • Takuu

  Rajoitettu käyttöikä

Por Markus