FlexiSpot StandingDesk HeroSquare a880730a5c574fbc9dfef59383e4aee6

Flexispot Theodore seisomapöytä

Mitä me pidämme?

 • Moottoroitu ohjaus
 • Valtava työpöydän leveys 47,6 tuumaa
 • Helppo asennus

Mistä emme pidä

 • Ohjaimet ovat joskus hankalia
 • raskas

Flexispot Theodore on loistava seisomapöytä työsi tekemiseen kotona tai toimistossa.

4

Flexispot Theodore seisomapöytä

Flexispot Theodore seisomapöytä

tässä artikkelissa

Flexispot antoi meille arvosteluyksikön yhdelle kirjoittajamme testattavaksi. Lue koko arvostelu.

Koska työskentelen edelleen kotoa käsin, käytin makuuhuoneessani sisäänrakennettua työpöytää. Istuin koukussa koko päivän ja tunsin selkääni kipeäksi, kun kirjauduin pois työ-VPN:stäni. Vielä pahempaa tämän viraston kanssa, en voinut sopeutua. Tarvitsin jotain, joka ei vain sopisi sata vuotta vanhaan talotyyliini, vaan mahdollistaisi myös siirtymisen ja selän venyttelemisen tarvittaessa.

Flexispot oli vastaus kaikkeen, mitä tarvitsin työtilassani: tyylikäs; moderni; ja täysin säädettävä. Katso Flexispot Theodore -seisomapöytä. Flexispot oli vastaus kaikkeen, mitä tarvitsin työtilassani: tyylikäs; moderni; ja täysin säädettävä. Viikon testauksen jälkeen on turvallista sanoa, että en ole koskaan ollut niin hulluna rakastunut huonekaluun.

Suunnittelu: vanhan ja uuden sekoittaminen

Tämän seisomapöydän muotoilu ja estetiikka antoivat minulle toimeenpanotuntuman, kun pystytin sen. Ensimmäiset asiat ensin: se on todella raskas, painaa noin 100 kiloa, jos pakkausta on uskoa. En voi suositella laatikon käsittelyä itse, ja jos olisin itse kokeillut, olisin luultavasti mustunut nostamaan sen kaksi portaikkoa ylös.

Tämä amerikkalainen muotoilu yhdessä yhden laatikon rustiikkisten nuppien kanssa antaa sille ajattoman ilmeen, joka voi täydentää mitä tahansa kotia. Puuviilu kiinnitti heti huomioni. Kuuluisan Theodore Rooseveltin mukaan nimetyssä pöydässä on puinen pähkinäviilu, joka luo klassisen ilmeen. Tämä amerikkalainen muotoilu yhdessä yhden laatikon rustiikkisten nuppien kanssa antaa sille ajattoman ilmeen, joka voi täydentää mitä tahansa kotia. Vielä parempia olivat kaksi USB-porttia, jotka on rakennettu painikkeiden viereen pöydän nostamiseksi ja laskemiseksi.

Flexispot Theodore seisomapöytä

Suorituskyky ja käyttö: säädettävä ja mukava

Kun olin pystyttänyt pöydän, istuin alas ja tunsin itseni kuningattareksi linnassani. Jopa alimmillaan pöytä tarjosi ergonomisen tunteen, jota kaipaan kipeästi kotitoimistossani. Pöydän kaksi jalkaa istuvat riittävän kaukana takana ja pöytä on leveä, joten minun ei tarvinnut pelätä jalkojen vahingossa potkimista. Asun kuitenkin talossa, jossa on irtoavia kissoja, ja huomasin, että karvat tarttuivat ja nousivat esiin metallista. Se ei ollut ainoa paikka, jossa huomasin pieniä kosmeettisia ongelmia. Koska pinta on viilua, se näkyi aina, kun jätin tahran pöydälle, oli se sitten yleisessä PC-käytössä tai jos vahingossa pudotin tortillalastuja. Koska se on viilua, voin yhtä helposti puhdistaa sen. Jos haluat työpöydän, joka ei näytä käytetyltä, tämä pöytä ei ole sinua varten, mutta jos et välitä pyyhkiä pöytää varovasti silloin tällöin kosmeettisista syistä, niin se on täydellinen kotitoimistosi tarpeisiin.

Kun olin pystyttänyt pöydän, istuin alas ja tunsin itseni kuningattareksi linnassani. Theodore Standing Desk osoittautui myös täydelliseksi paikaksi säilyttää Jabra Talk 45 -kuulokemikrofoni ja Microsoft RVF Arc Touch Mouse -hiiri, joten en hukkaisi niitä ympäri taloa. Pöydän laatikko on noin 15 cm syvä, joten siihen mahtuu helposti myös tärkeät paperit. Ja koska pöytätila on niin suuri, voisin helposti sijoittaa siihen kaksi 17 tuuman kannettavaa tietokonetta, ja minulla olisi ylimääräistä tilaa matkapuhelimelleni, suunnittelijalle ja pöytälampulle, jossa on tilaa.

Flexispot Theodore seisomapöytä

Säätimet: napauta painiketta

Kun kyllästyin istumaan, yleensä kissa sylissäni, pystyin helposti muuttamaan tämän seisomapöydäksi kahdella painikkeella, jotka nostavat ja laskevat pöytää moottoroiduilla säätimillä. Vaikka se oli hieman meluisa, melu ei vaikuta epätyypilliseltä markkinoilla oleville seisomapöytämalleille. Pysäytin pöydän, kun se sopi minulle 5 jalkaa, 8 tuumaa, mutta pöytä voi nousta lähes 50 tuumaan ihmisille, jotka tarvitsevat lisäkorkeutta. Yksi suurimmista valituksistani säätimistä on kuitenkin se, että joskus painikkeet eivät rekisteröityneet, kun painoin niitä ensimmäisen kerran. Se ei ole iso asia, koska oletan, että pöytä herää jostain lepotilasta, mutta joskus piti painaa painiketta kahdesti nostaaksesi tai laskeaksesi sitä. Henkilökohtaisesti tämä ei estäisi minua sijoittamasta tähän, koska kun se toimii, se on pehmeä liike, jolloin sinulla on runsaasti aikaa säätää johtoja tai siirtää asioita.

Yksi suurimmista valituksistani säätimistä on se, että joskus painikkeet eivät rekisteröityneet, kun painoin niitä ensimmäisen kerran.

Flexispot Theodore seisomapöytä

Hinta: edullinen hinta

Noin 500 dollarilla, ennen pöytätarvikkeita, kuten seisova pöytämatto, Flexispot Theodore on erittäin kohtuuhintainen. Muista, että et maksa oikeasta puusta, mikä vaikuttaa hintaan, vaan puuviiluviimeistelystä. Innokas, nykyaikaisemman näköiset seisomapöydät voivat maksaa lähes 1 000 dollaria.

Flexispot Theodore seisomapöytä

FlexiSpot Theodore vs. Rain Design iLevel 2 kannettavan tietokoneen teline

Oletetaan, että saatat harkita sijoittamista seisomapöytämuuntimeen, kuten Rain Design iLevel 2 kannettavan tietokoneen jalustaan. Noin 51 dollarilla näyttää hyvältä ajatukselta valita kustannustehokas vaihtoehto. Kuitenkin ainoa ominaisuus, jonka saat seisomapöytämuuntimesta, on juuri tämä: muunnin. Ja henkilökohtaisen kokemuksen perusteella, kun se taittuu alas, se on yleensä vielä tarpeeksi paksu, jotta se ei ole samassa tasossa pöydän kanssa, ja tämä voi aiheuttaa ergonomisia ranteeseen liittyviä ongelmia, varsinkin jos käytät kannettavaa tietokonetta tai ergonomista näppäimistöä. Vaikka Rain Designin teline voi aluksi näyttää optimaalisimmalta valinnalta, koska sen avulla voit säilyttää nykyisen kotisi kokoonpanon, Flexispot Theodoressa on täysi korkeussäätö, minkä kanssa Rain Design ei voi kilpailla, varsinkin kun Rain on suunniteltu kannettaville tietokoneille pöytätietokoneiden sijaan. Theodore Standing Desk ottaa tämän huomioon 99 punnan painorajoituksella. Jos haluat työskennellä mieluummin nykyisten kokoonpanojesi kanssa, Rain Design voi olla parempi vaihtoehto tilaan. Jos kuitenkin haluat täyden säädettävyyden, FlexiSpot on paras vaihtoehto kotityötarpeisiisi.


Lopullinen tuomio

Aivan mahtavaa tehdä töitä kotoa käsin. Täysi korkeudensäätö ja ilmaiset USB-portit Flexispot Theodore Standing Desk -pöydässä sopivat täydellisesti jokaiseen kotiin, joka haluaa säilyttää klassisen ilmeen samalla kun hankitaan merkittävä moderni päivitys. Pienen säilytyslaatikon ansiosta tämä on täydellinen seisomapöytä mihin tahansa kotitoimistoon.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • CumulusPRO seisomapöytämatto
 • Ergodriven Topo Pysyvä pöytämatto
 • Ergohead seisomapöytämatto

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Theodoren seisomapöytä

 • Tuotteen merkki:

  joustava paikka

 • MPN

  UD1B

 • Hinta

  500,00 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Maaliskuu 2021

 • Tuotteen mitat

  47,6 x 23,6 x 49,2 tuumaa.

 • Väri

  Pähkinä

 • Takuu

  5 vuoden rajoitettu takuu

 • Yhteysasetukset

  USB-portti

Por Markus