1LW4147641HeroSquare 5b6ea8c3f54c4f72b48a9e1148b8558e

Solgaardin pelastuspaketti

Mitä me pidämme?

 • Sisältää virtapankin/Bluetooth-kaiuttimen ja aurinkolaturin
 • Piilotetut säilytyslokerot herkille esineille
 • Lukuisia lisätarvikkeita ja älykkäitä varkaudenestotoimintoja

Mistä emme pidä

 • Keskitasoinen aurinkolaturi latautuu hitaasti
 • Edellyttäen, että lukko on hienovarainen eikä kovin kestävä
 • raskas paino

Solgaard Lifepack on tukeva matkareppu, jossa on monitoiminen aurinkoenergialla toimiva sohva/kaiutin ja varkaudenestoominaisuudet, mutta loppujen lopuksi se jää hieman vajaaksi joidenkin lisätarvikkeiden kanssa.

4.8

Solgaard Lifepack: aurinkoenergialla toimiva ja varkaudenesto reppu

Solgaardin pelastuspaketti

tässä artikkelissa

Ostimme Solgaardin pelastuspaketti niin asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Kaupunkimatkailija ja liikkeellä oleva seikkailija on reppujen suhteen vaativa kuluttaja. Solgaard’s Lifepack on yksi kasvavasta määrästä tyylikkäitä laukkuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa. Mukana monia älykkäitä varkaudenestoominaisuuksia ja lisävarusteita matkustajien ongelmien ratkaisemiseksi, Lifepack tuo paljon hyvää pöytään, mutta se ei myöskään ole vailla puutteita. Testasimme sitä jonkin aikaa nähdäksemme, kuinka se menestyi työmatkallamme ja kaikenlaisissa kaupunkiympäristöissä.

Solgaardin pelastuspaketti

Suunnittelu: Minimalistinen estetiikka piilotetuilla ominaisuuksilla

Yksi Lifepackin vahvuuksista on, että se on loistava pakkaus jokapäiväiseen käyttöön. Jos katsot reppua ulkopuolelta, huomaat, että siinä on puhdas, minimalistinen muotoilu ja pääosin sileä ulkopinta, jossa ei ole kokoelmaa etutaskuja, vetoketjuja ja hihnoja, joita muissa laukuissa on. Jotkut ihmiset saattavat nähdä sen haittapuolena, mutta se vahvistaa Solgaardin väitettä, että tämä laukku on suunniteltu varkaudenestotoimenpiteitä silmällä pitäen (tarkempi alla). Kaksi sivutaskua (hieman pienellä sivulla) ja kaksi vetoketjua pääosastoihin pääsyä varten, ainoa suunnitteluelementti on ikkuna, jonka läpi auringonvalo pääsee aurinkolaturiin.

Organisaatio: Tilava ja viihtyisä tekniikan koti

Avaat repun kaksi päälokeroa vetoketjulla. Suurimpaan mahtuu suurin osa säilytystilasta, mukaan lukien pehmustettu kannettavan tietokoneen suojus (tämä on loppujen lopuksi kannettavan tietokoneen reppu). Itse kotelo on sopivan kokoinen ja sopii useimpiin 15 tuuman kannettaviin tietokoneisiin helposti, mutta kun kokeilimme tukevaa 15 tuuman pelikannettavaa, se oli melko ahdas. Tämä voi olla ongelma niille, joilla on parempi tekniikka. Hihassa on toinen kätevä tasku, joka sopii täydellisesti kirjojen, lehtien, kansioiden tai muiden esineiden kuljettamiseen, joita et halua taivuttaa. Kotelon vastakkaisella puolella on monia pieniä säilytystaskuja latureille, kynille ja muille pienille tarvikkeille. Kaiken kaikkiaan suuri lokero sopii erinomaisesti useimpien käyttäjien tarpeisiin.

Vaikka jotkin näistä yksittäisistä komponenteista eivät yksinään ole parhaita, ne muodostavat yhdessä laitteen, joka on mielestämme hintansa arvoinen. Toinen lokero on hieman pienempi, mutta silti sopivan kokoinen. Sisällä on muita pieniä taskuja ja järjestelyjä varusteille, mutta tämän paikan ulkopuolella ei ole säilytystilaa. Akku on päällä ja on melko iso, painava ja hajoaa, kun astut huoneeseen. Jos päätät olla käyttämättä akkupakkausta, voit sulkea reiän pussin mukana tulevalla kiinnitettävällä levyllä, mutta se näyttää kumoavan Lifepackin ostamisen tarkoituksen.

Mukavuus: kiinteä, mutta mukava

Mitä tulee mukavuuteen, laukussa on tukevat olkaimet, joissa on runsaasti mukavaa pehmustetta, joka helpottaa hartioiden rasitusta, sekä selkäverkko, joka pitää sinut viileänä ja mukavana. Yksi ongelma on kuitenkin paino. Pussi itse painaa noin 2 kiloa, kun taas Solarbank lisää noin kiloa. Tämä tarkoittaa, että kun repussa ei ole mitään alunperinkään, se painaa jo yli 3 kiloa, ja kannettavan tietokoneen ja kaikkien varusteiden lisääminen voi kasvaa nopeasti. Se ei ole sopimuksen katkaisija, mutta ehdottomasti huomioitava asia, jos haluat matkustaa kevyesti. Toisin kuin useimmissa vastaavissa reppuissa, Lifepackissa ei myöskään ole rintalastan hihnoja, joista voi olla hyötyä, jos laukku rasittaa sinua paljon.

Turvallisuus: suunniteltu varkaudenesto mielessä

Solgaard on iso pussin varkaudenestoominaisuuksien kehittämisessä, jotka vaihtelevat kätevistä tylsiin. Ensinnäkin pakkaus on vuorattu viiltoa estävällä muovilla, joka estää pääsyn sisään, jos joku yrittää tunkeutua sisään. Pakkauksessa on myös sisäänvedettävä yhdistelmälukko, joten voit turvata laukkusi, jos joudut jättämään sen ilman valvontaa jonnekin. Valitettavasti lukko tuntuu hieman heikolta ja koodin asettaminen ei ole helpoin. Sillä on myös taipumus muuttua itseään ja jättää sinut etsimään yrityksiä arvata, kuinka se nollautuu. Se on mukava ilmainen lisävaruste, mutta emme luottaisi siihen, että se pitää laukkusi turvassa. Siinä on myös neljä piilotettua ulkotaskua, yksi kummassakin hihnassa ja kaksi verkon takana selässä, jossa se lepää sinua vasten, kun sitä käytetään. Nämä ovat melko pieniä, mutta sopivat käteisen, passin tai muiden pienten arkojen tavaroiden säilyttämiseen.

Solgaardin pelastuspaketti

Akku: kohtalainen aurinkokapasiteetti

Laukun merkittävin ominaisuus ja myyntivaltti on Solar Bank. Tämä älylaite yhdistää 10 000 mAh:n akun, aurinkolaturin ja Bluetooth-kaiuttimen yhdeksi käteväksi laitteeksi (myös halvempi vaihtoehto, josta puuttuu kaiutinominaisuudet). Täysin ladattu Solgaard väittää, että siihen mahtuu noin kuusi latausta keskimääräiselle älypuhelimellesi tai noin 96 tuntia jatkuvaa musiikin toistoa.

Testimme aikana pankin aurinkolatausmahdollisuudet jättivät paljon toivomisen varaa. Peruskonsepti tässä on, että asetat Solarbankin repun koloon, jotta se voi latautua auringosta kävellessäsi ja antaa sinulle laitteidesi tarvitseman mehun, kun sitä tarvitset. Testimme aikana pankin aurinkolatausmahdollisuudet jättivät paljon toivomisen varaa. Usean tunnin kävelyn jälkeen laite sai vain minimaalisen latauksen auringosta ja toimi paljon paremmin häiriöttömästi suorassa auringonvalossa. Vaikka aurinkolataukseen vaikuttavat monet tekijät, kokemuksemme mukaan noin tunti auringonpaistetta riittää lataamaan noin neljänneksen puhelimesi akusta. Se ei läheskään riitä omistautuneille matkailijoille. Itse laitteessa on USB-latauskaapeli ja aux-kaapeli, joka on ehdottomasti suosituin tapamme kuunnella musiikkia. Solarbankin Bluetooth-ominaisuudet todellakin toimivat, mutta voivat olla hieman horjuvia. Havaitsimme joitain yhteysongelmia testauksen aikana, mutta se riippuu häiriöistä. Mitä tulee äänenlaatuun, se on hyvä, mutta älä odota sen olevan jotain huippuluokkaa. Se tekee työnsä useimmille, ja siinä on tarpeeksi äänenvoimakkuutta ollakseen tarpeeksi kovaa missä tahansa ympäristössä. Sivulla on myös kaksi USB-porttia, vaikka niitä ei voi käyttää useiden laitteiden lataamiseen samanaikaisesti. Kiva ominaisuus on mahdollisuus ohjata power bank -laturi pakkauksen läpi ja ulos yhden taskun sivusta, jolloin pääset lataamaan nopeasti ja helposti ilman, että sinun tarvitsee purkaa ja poistaa mitään.

Hinta: Kallis, mutta täydellinen paketti

Tarkkaan hintaa tarkasteltuna Lifepack on kannettavan tietokoneen reppujen spektrin korkeammalla tasolla, mutta hyvästä syystä. Lisätyn Solarbankin ja lukuisten muiden herkkujen kanssa Lifepack maksaa sinulle 165 dollaria MSRP:llä Solarbankin mallista tai 195 dollaria mallista, jossa on Solarbank Boombox. Lisävarusteet huomioiden hinta vaikuttaa kohtuulliselta.

On olemassa useita muita «älykkäitä» reppuja, jotka tekevät samanlaisen työn kuin Lifepack, mutta harvat todella tekevät sen tai vastaavat kaikkia samoja toimintoja. On kuitenkin syytä huomata, että voit ostaa kannettavan aurinkolaturin, akun, Bluetooth-kaiuttimen ja halvemman reppun erikseen, mutta Lifepack tekee hienoa työtä yhdistämällä kaiken yhdeksi käteväksi paketiksi, joka on suunniteltu toimimaan synkronoituna.

elämänpaketti vs. Ghostek NRGsolar Series kannettavan tietokoneen reppu

On olemassa useita muita «älykkäitä» reppuja, jotka tekevät samanlaisen työn kuin Lifepack, mutta harvat todella tekevät sen tai vastaavat kaikkia samoja toimintoja. Yksi kilpailijoista on Ghostekin NRGsolar-reppu. Ghostek-laukussa on tehokkaampi aurinkolaturi (eli vähemmän aikaa odottaa, että pankkisi lataa itseään auringonpaisteessa), suurempi virtapankki, jonka kapasiteetti on suurempi (16 000 mAh) ja paljon halvempi noin 100 dollaria. Vaikka uskomme, että Lifepack on paljon mukavampi laukku, ja Bluetooth-kaiuttimen lisäteho on mukava, Lifepackin vaatima hinta on korkealla puolella. Ghostekin tarjonta on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen niille, joilla on budjetti. Haluatko tutustua muihin vaihtoehtoihin? Selaa luetteloamme markkinoiden parhaista kannettavan tietokoneen reppuista.


Lopullinen tuomio

Istuva all-in-one «älykäs» reppu.Kaikki sanottu ja tehty, Lifepack on erinomainen vastaus sellaiselle, joka etsii ensiluokkaista, all-in-one älykkään kannettavan reppua, joka on täynnä lisävarusteita ja hyödyllisiä lisävarusteita. Saat kunnollisen aurinkovoimalla toimivan virtapankin, joka toimii kaiuttimena, lukon ja laadukkaan kotelon, joka on tukeva ja kestävä. Vaikka jotkin näistä yksittäisistä komponenteista eivät yksinään ole parhaita, ne muodostavat yhdessä laitteen, joka on mielestämme hintansa arvoinen.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Timbuk2 Authority -reppu
 • Thule Crossover 32L -reppu
 • North Face Pivoter -reppu

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Pelastusreppu: aurinkoenergialla toimiva ja varkaudenesto reppu

 • Tuotteen merkki:

  Solgaard

 • UPC

  0842614100000

 • Hinta

  165,00 dollaria

 • Paino

  5 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  12,4 x 19,5 x 6,9 tuumaa.

 • Väri

  Stealth musta, hiilenharmaa, titaaninharmaa

 • kannettavan tietokoneen kotelo

  11,4L x 15,4W tuumaa

 • Langaton yhteensopivuus

  Android ja iOS Bluetooth-yhteydellä Olkahihnat U-muotoisella yläosalla, joka jakaa painon tasaisesti, EVA-pehmuste suojaa selkääsi ja kannettavaa tietokonetta, tuuletus selässäsi

 • Toiminnot:

  Varkaudenestorakenne integroidulla ja sisäänvedettävällä kaapelilukolla ja salataskuilla passeille, luottokorteille jne.

 • Kapasiteetti

  19 litraa

 • Takuu

  2 vuotta

Por Markus