Seagate ExternalHardDrives BackupPlusHub6TB HeroSquare db1f9ed979c64317a5f193c8f6140eae
Mitä me pidämme?

 • Suuri määrä säilytystilaa
 • Kohtuulliset luku-/kirjoitusnopeudet
 • Toimii myös USB-keskittimenä
 • Reilu hinta

Mistä emme pidä

 • ei kannettava
 • Hankalaa ja hankalaa

Seagate Backup Plus Hub on käytännöllinen kiintolevy, jossa on lisäominaisuuksia, jotka parantavat tuotteen toimivuutta.

4.6

Seagate Backup Plus Hub 6TB STEL6000100

Seagate 6TB Backup Plus

tässä artikkelissa

Ostimme Seagaten Backup Plus Hub 6TB:n, jotta asiantuntija-arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Seagate on tunnettu nimi ulkoisten kiintolevyjen maailmassa, ja Seagate Backup Plus Hub on yksi brändin työpöytäkiintolevyistä. Seagate Backup Plus Hubin suuren kapasiteetin, 4–10 Tt:n, eri alustojen yhteensopivuuden ja kaksoistoimintojen sekä datakeskittimenä että latausaseman ansiosta Seagate Backup Plus Hubin pitäisi olla arvokas lisä jokaiseen kotitoimistoon. Testasin Backup Plus Hubin 6 Tt:n versiota viikon ajan nähdäkseni, tekevätkö sen suunnittelu, suorituskyky ja ominaisuudet kannattavan investoinnin.

Seagate Backup Plus Hub

Muotoilu: Sopii hyvin yhteen

Seagate Backup Plus Hub on suurempi kuin tyypillinen kannettava kiintolevy, mutta se ei todellakaan ole valtava. Se on 4,6 tuumaa pitkä, 1,6 tuumaa leveä, 7,8 tuumaa syvä, ja sen täysin musta värimaailma tekee siitä erinomaisen yhteensopivan muiden toimistolaitteiden kanssa. Se näyttää tyylikkäältä pöydällä kannettavan tietokoneen tai pöytätietokoneen näytön vieressä, eikä siinä ole mitään epämiellyttäviä ominaisuuksia, jotka saisivat sen esiin kuin peukalokipu. Sivut ovat kiiltävät ja levyn ylä- ja alaosassa on hunajakennokuvio, joka lisää yleistä estetiikkaa. Pohjassa on neljä pientä kumijalkaa, jotka estävät asemaa liukumasta pöydällä. AC- ja USB-liitännät sijaitsevat Seagate Backup Plus Hubin takana, mikä helpottaa aseman johtojen piilottamista ja puhtaan johdotuksen kokoamista.

Vaikka se ei ole 7 200 RPM kiintolevy, sillä on silti kunnollinen tiedonsiirtonopeus, maksimi tiedonsiirtonopeus on 160 MB/s. Seagate Hub on melko kestävä eikä naarmuunnu helposti. Se ei ole veden- tai iskunkestävä, mutta jos raaputat vahingossa kiiltävää pintaa kynällä tai muulla työpöydälläsi olevalla esineellä, se ei jätä havaittavaa naarmua. Naarmuin tarkoituksella kiiltävää pintaa kolikolla, kynällä ja kannettavan tietokoneeni kyljellä, kun avasin sen, eikä se jättänyt havaittavia jälkiä. Pinnalla on sormenjälkiä, mutta voit yksinkertaisesti pyyhkiä ne pois.

Suorituskyky: nopea, helppo asennus

Seagate Hubin etuosassa on kaksi USB-porttia, joita voit käyttää puhelimen, tabletin, kameran tai muiden laitteiden liittämiseen ja lataamiseen. Keskitin on NTFS-valmis ja sisältää NTFS-ajurin Macille, joten voit helposti liittää kiintolevyn Maciin ilman suurta vaivaa. Sisäinen kiintolevy on 3,5 tuumaa ja pyörii nopeudella 5 400 RPM. Vaikka se ei ole 7 200 RPM kiintolevy, sillä on silti kunnollinen tiedonsiirtonopeus, maksimi tiedonsiirtonopeus on 160 MB/s. Luku-/kirjoitusnopeuksien testaamiseen käytin kahta vertailutyökalua: CrystalDiskMark ja Atto Disk Benchmark. Yhdistin 6 Tt:n Seagate Backup Plus Hubin budjettitietokoneeseen, joka oli aivan uusi heti pakkauksesta lähtien (Lenovo IdeaPad S145). 1 Gt:n tiedoston lukunopeus pysyi vakaana noin 169 Mt/s:ssa ja kirjoitusnopeudet olivat keskimäärin noin 159 Mt/s useiden CrystalDiskMark-testien jälkeen. Attolla jotkin tulokset olivat hieman alhaisempia, mutta eivät paljoa, lukunopeuden ollessa noin 157 Mt/s ja kirjoitusnopeuden ollessa noin 160 Mt/s 1 Gt:n tiedostolla.

Seagate Backup Plus Hub

Sitten liitin Seagaten Macbook Prohon. Aseman yhdistäminen mukana toimitetulla ohjelmistolla kesti noin viisi minuuttia. Siirsin asemalle 1,5 Tt elokuvia, mikä kestäisi arviolta kuusi tuntia. Prosessi valmistui kuitenkin noin neljässä ja puolessa tunnissa.

Hinta: Alle kaksi senttiä/GB

Tämän laitteen hinta on ilmiömäinen, sillä voit löytää 6 Tt:n version vain 110 dollarilla.

Maksat alle 2 senttiä gigatavua kohden ulkoisesta tallennustilasta, mikä on poikkeuksellinen arvo.

Seagate Backup Plus Hub vs Toshiba Canvio Advance

Toshiba Canvio Advance on toinen edullinen kiintolevy. Sen kapasiteetit vaihtelevat 1 Tt – 4 Tt, mutta toisin kuin Seagate Backup Plus, Toshiba Canvio Advance on kannettava asema, joka toimii USB-virralla. Toshiba Canvio Advance on paljon pienempi yksikkö, jonka mitat ovat vain noin 10 x 3 tuumaa, ja voit ottaa sen helposti mukaasi liikkeelle. Canvio Advance ei tarjoa keskitintoimintoja kuten sen Seagate-vastine, mutta se tarjoaa omat ainutlaatuiset etunsa (kannettava, kirkkaanvärinen, viehättävä jne.).


Lopullinen tuomio

Seagate Backup Plus Hub on yksi parhaista saatavilla olevista työpöytäkiintolevyvaihtoehdoista. Se tarjoaa toimintoja ja hyödyllisiä lisäominaisuuksia suuren kapasiteetin asemassa kohtuulliseen hintaan.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Backup Plus Hub 6TB STEL6000100

 • Tuotteen merkki:

  seagate

 • Hinta

  110,00 dollaria

 • Paino

  2,34 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  4,6 x 1,6 x 7,8 tuumaa.

 • Väri

  musta

 • Kapasiteetti

  6 Tt

 • Siirtonopeus

  160 Mt/s

 • RPM:t

  5 400

Por Markus