hero 4140480 3 3 5c8bb1a246e0fb00014a96a2

Senso ActivBuds langattomien kuulokkeiden arvostelu

Mitä me pidämme?

 • Mukautettava istuvuus liikkuvilla siiveillä
 • Akun käyttöaika lähes 10 tuntia
 • Tyydyttävän voimakas bassovaste

Mistä emme pidä

 • Jotain raskasta korvissa
 • Mutainen ääni ilman määritelmää
 • Hieman erottuva kilpailijoista

Jos etsit edullisimpia mahdollisia Bluetooth-kuulokkeita, jotka silti kuulostavat hyvältä ja kestävät jonkin aikaa, Senso ActivBuds -kuulokkeet valitsevat useimmat näistä ruuduista.

3.3

SENSO ActivBuds langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Senso ActivBuds langattomien kuulokkeiden arvostelu

tässä artikkelissa

Ostimme langattomat Senso ActivBuds -kuulokkeet, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa ne perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Etsitpä sitten sarjaa työmatkalaukkuun tai kevyttä paria käytettäväksi harjoittelun aikana, Senso ActivBuds sopivat molempiin tarkoituksiin. Alle 30 dollarilla et ole vaarassa rikkoa pankkia ja saat silti ominaisuuksia, kuten IPX7-vedenkeston ja mukautettavan istuvuuden. Niille, joilla on tiukka budjetti, Senso ActivBuds on vaikea voittaa. Testasimme paria New Yorkissa noin viikon ajan ja käytimme sitä työmatkallamme ja ympäri kaupunkia testataksemme rakenteen laatua, mukavuutta, ääntä ja akun kestoa.

Muotoilu: hajamielinen mutta monipuolinen

Taivutettavat korvan siivet, päärunko, joka ulottuu korvan takaosasta, ja mahdollisuus käyttää punaisia ​​korostuksia mustassa rakenteessa, on selvää, että Senso tavoitteli samaa ulkonäköä kuin Beats Powerbeats 3 -nappikuulokkeet. Vasen ja oikea nappikuuloke on yhdistetty litteällä ja tukevalla kaapelilla, joka on hieman alle 60 cm pitkä. Siinä on kiinnitettävä puristus, jonka avulla voit lyhentää kaapelia tarvittaessa. Pituus oli mielestämme kohtuullinen ja johdon litteän, tahmean luonteen vuoksi se ei sotkeutunut helposti. Samat värit siirtyvät kuvioituun, pyöreään, kovaan vetoketjuun. Verrattuna muihin tämän luokan kuulokkeisiin, nämä vain näyttävät hyviltä – ne ovat vähän isoja, ja koska niiden tavoitteena on matkia kalliimpaa merkkiä, huijaat ihmisiä vain kaukaa. Mutta jos pidät vakauttavan siiven tuntumasta korvan päällä, rakenne on hintaansa nähden melko hyvä. Huomionarvoista on myös se tosiasia, että Senso ActivBuds on IPX7-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että ne voidaan huuhdella pesualtaan alla ja altistaa sateelle ja hielle. Älä vain pidä niitä vedessä pitkiä aikoja.

Senso ActivBuds

Mukavuus: hieman raskas, mutta mukautuva

Korvan yläpuolella olevat siivet palvelevat selvästi yhtä päätarkoitusta: nappikuulokkeiden kiinnittämistä korvaan ja painon poistamista korvanapeista. Kun ne on suoristettu (ja he voi suoristettuna), siivet ovat kymmenen senttimetriä pitkät, mikä riittää peittämään suurimmatkin korvat. Tämä oli itse asiassa yksi siipien yllättävimmistä puolista. Niissä on sisäinen taivutettava lanka, joka pitää ne vahvana missä tahansa asennossa, jossa niitä käännät, eli voit kiristää ne korvillesi sopivaksi ja pitää ne paikoillaan. Huomasimme, että vaikka kuulokkeet ovat raskaita lenkillä (noin 0,7 grammaa), vaikka ulkokorvasi jakaa painon sisäkorvasi kanssa. Onneksi ActivBudsissa on kolme vaihdettavaa kärkeä. Läpinäkymättömiä kumikärkiä on kolmea kokoa, joista suurin on noin 1/2 tuumaa, pienin noin 1/3 tuumaa ja viimeinen sarja jossain keskellä (kuulokkeiden mukana tulevat). Niiden mukana tulee myös tiheämpi, puolen tuuman vaahtomuovisarja, jos et pidä silikonin tunteesta. Kaikki tämä muodostaa melko muokattavan istuvuuden, joka melkein saisi sinut anteeksi painon. Huono puoli on se, että kaukosäädintä ei näy, mikä tarkoittaa, että säätimet puuttuvat, ja kaikki tämä 0,7 unssin paino menee itse kuulokkeisiin.

Senso ActivBuds langattomat kuulokkeet

Liitettävyys ja asennus: helppoa ilman yllätyksiä

Asennus oli riittävän helppoa ActivBuds-kuulokkeissa – oikeanpuoleisen nappikuulokkeen logopainikkeen pitkä painallus siirtää sen pariliitostilaan ja ilmestyy nopeasti laitteesi Bluetooth-luetteloon. Voit myös yhdistää sen helposti toisen laitteen kanssa, vaikka voimme toistaa ja keskeyttää musiikkia vain yhdellä laitteella kerrallaan. Vaihtaminen on kuitenkin saumatonta. Pieni nykäisy: suuren painikkeen painaminen on hieman epämukavaa, kun kuulokkeet ovat korvassasi. Suosimme tätä varten kaukosäätimen tai yläosassa olevia painikkeita. Kaukosäätimistä puheen ollen, näissä kuulokkeissa ei ole sellaista. Tämä aiheutti joitakin ongelmia vuorovaikutuksessa päälaitteen kanssa. Ensin sinun täytyy kurkottaa korvaasi säätääksesi äänenvoimakkuutta tai toistaaksesi/pysäyttääksesi kappaleen. Suurempi ongelma oli, että vaikka Senso mainostaakin, että sen kuulokkeisiin on sisäänrakennettu mikrofoni, ne muutamat keskustelut, joita näillä käytiin, olivat hyvin vaimeita. Jonkinlainen kulman heiluttelu auttoi, mutta jos aiot käyttää kuulokkeita puheluihin, suosittelemme hankkimaan parin erillisellä kaukolaukaisumikrofonilla.

Äänenlaatu: täysi ja basso, mutta ilman yksityiskohtia

Nämä kuulokkeet kattavat taajuusspektrin 20 Hz – 22 kHz. Vertailun vuoksi: ihmisen kuulema koko spektri on 20 Hz – 20 kHz. Joten paperilla näiden kuulokkeiden pitäisi tarjota kaikki, mitä korvasi voivat rekisteröidä. Kokemuksemme mukaan ActivBuds-kuulokkeilla oli paljon bassovastetta – paljon enemmän kuin normaalisti odottaisimme pienillä kaiuttimilla varustetuilta kuulokkeilta. Tämä oli miellyttävä yllätys NYC:n meluisilla kaduilla, sillä basso on yleensä ensimmäinen asia, joka hautautuu liikenteen tylsän pauhinan alle. Mutta uhraat kalliimpien nappikuulokkeiden selkeydestä, sillä basso ja matalat keskitaajuudet nielevät helposti spektrin ylemmät yksityiskohdat.

Kokemuksemme mukaan ActivBuds-kuulokkeilla oli paljon bassovastetta – paljon enemmän kuin normaalisti odottaisimme pienillä kaiuttimilla varustetuilta kuulokkeilta. Toinen huomioitava asia on koodekki – Senso ei mainosta koodekkia selkeästi, mutta testauksemme osoitti, että se lähetti ääntä puhelimiemme tai tietokoneidemme kautta käyttämällä häviöllisintä SBC-protokollaa, mikä aiheutti merkittävää äänenlaadun heikkenemistä. Se on odotettavissa tässä hintapisteessä, mutta se on tärkeää pitää mielessä. Viimeinen seikka äänenlaadusta on keskustella tähän sisältyvästä passiivisesta melunvaimestamisesta. SENSO on ladannut Qualcommin CVC 6.0:n. Se ei ole sama asia kuin aktiivinen melunvaimennus, jossa kirjaimellinen ääni on heijastettava kohinan vaimentamiseksi. Pikemminkin se on protokolla, joka käyttää patentoituja algoritmeja äänen selkeyttämiseen ja ulkoisen melun estämiseen. On tärkeää huomata, että tekniikka on ensisijaisesti suunniteltu käsittelemään melua matkapuhelinpuheluiden aikana, emmekä huomanneet paljon vähennystä normaalia vaimennusta lukuun ottamatta yksinkertaisesti tukkimalla korvasi. Mutta loppujen lopuksi äänenlaatu riittää varmasti harjoituksiin ja satunnaisiin työmatkoihin.

Senso ActivBuds langattomat kuulokkeet

Akun käyttöikä: Luotettavuuden päiviä

Akun kesto oli luultavasti paras ActivBuds-ominaisuus. Monin tavoin riippuvuus langattomista kuulokkeista sen jälkeen, kun kuulokeliitäntä on pudonnut niin monissa suosituissa älypuhelimissa, on johtanut vain toiseen laitteeseen, jonka voimme ladata. Joten testeissämme annoimme suuren arvon Bluetooth-kuulokkeiden akun kestoon.

Vietimme näiden kuulokkeiden kanssa noin kolme tai neljä päivää, ja voimme luottavaisin mielin sanoa, että niiden akku kestää paljon. Nämä kuulokkeet sisältävät 85 mAh:n akun, jonka lataat mukana tulevalla lyhyellä mikro-USB-kaapelilla. Senson teknisissä tiedoissa luetellaan soittotunnit jopa 8 tuntia käyttöaikaa ja jopa 240 tuntia valmiusaikaa. He väittävät myös, että voit ladata kuulokkeet täyteen alle kahdessa tunnissa. Vietimme näiden kuulokkeiden kanssa noin kolme tai neljä päivää, ja voimme luottavaisin mielin sanoa, että niiden akku kestää paljon. On selvää, että 240 tunnin valmiusaika on mukava turvaverkko, joten emme olleet yllättyneitä nähdessämme niitä viime viikolla, kun otimme ne pois ja heitimme ne laukkuun. Arvioiden mukaan saimme lähemmäs 10 tuntia musiikin ja podcastien kuuntelua suurella äänenvoimakkuudella.

Hinta: paljon

Puutteita lukuun ottamatta SENSO ActivBudit ovat kirjoittamishetkellä vajaat $ 30. Pintallinen haku kertoo, että ne eivät usein maksa paljon enemmän tai vähemmän. Tämä asettaa ne tiukasti ostamisen arvoisten Bluetooth-kuulokkeiden alareunaan, mutta niissä on muutamia ominaisuuksia, jotka erottuvat huomattavasti niiden painosta. Erinomaisen akun keston ja äänenvoimakkuuden lisäksi ActivBudsissa on jopa muutamia mobiililisävarusteita, kuten autopuhelinteline ja liimautuva älypuhelinkorttipaikka. Tuomaristo ei tiedä, kuinka hyviä nämä ilmaiset lisävarusteet ovat, mutta kokonaisuutena tätä sopimusta on vaikea voittaa.

Kilpailu: paljon samaa, vähän erotettavaa

Bluetooth-harjoituskuulokkeiden «low end» ja «high end» välillä on outo, näkymätön viiva. Maksat joko $ 20 – $ 50 tai $ 80 – $ 150. Reilumpi kilpailu ActivBudsista on selvästi alempi hintaluokka, ja tästä ryhmästä löydät samanlaisia ​​​​tarjouksia sellaisilta brändeiltä kuin Anker, Mpow ja Zagg. Sensoilla ei ole mitään erityistä erottaa niitä Mpow Flamesta, jolla on samanlainen hinta ja ominaisuussarja, mutta samaan aikaan mikään ei tee niistä huonompia. Katsotaanko muita vaihtoehtoja? Lue luettelo parhaista langattomista kuulokkeista.


Lopullinen tuomio

Nämä tukevat Bluetooth-kuulokkeet tarjoavat vakaan äänen, hyvän istuvuuden ja edullisen hintalapun. Senso ActivBudit tekevät sen mitä niiden pitääkin tehdä ja kestävät pitkään. Niitä ei juurikaan erota muista sarjan tietyistä kuulokkeista, mutta rakennuslaatu näyttää hyvältä, istuvuutta on helppo säätää ja äänenlaadun, vaikka se on mutainen, pitäisi palvella useimpia musiikin kuuntelijoita.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Bose SoundSport langattomat kuulokkeet
 • Jaybird X4 langattomat urheilukuulokkeet
 • Bose Soundsport Pulse

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  ActivBuds langattomat Bluetooth-kuulokkeet

 • Tuotteen merkki:

  SENSO

 • Hinta

  29,97 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  toukokuu 2016

 • Paino

  0,16 unssia

 • Väri

  Musta punainen

 • Mallinumero

  659257974666

 • Akun kesto

  8 tuntia soittoaikaa, 240 tuntia valmiusaikaa

 • Langallinen tai langaton

  Langaton

 • Takuu

  18 kuukautta

 • Langaton kantama

  30 jalkaa

 • Äänikoodekit

  SBC

 • Bluetooth-erittely:

  4.1

Por Markus