05LW4138565 HeroSquare 1db3640a295b4b5b8558a673fc7214d8
Mitä me pidämme?

 • Yhteensopiva Amazon Alexan kanssa
 • Harmony-sovellus toimii kuten mikä tahansa muu kaukosäädin
 • Kaukosäädin on ohut ja kevyt
 • Integroitu Smarthome-tuki
 • Tuki jopa 8 laitteelle

Mistä emme pidä

 • Ensimmäinen asennus voi kestää kauan
 • Suorituskyky on epäjohdonmukainen
 • Ei kosketusnäyttöä
 • Vaatii paljon yritystä ja erehdystä

Logitech Harmony Smart Control toimii Harmony Hubin, Harmony-sovelluksen ja fyysisen kaukosäätimen kanssa jopa 8 laitteen virransyötön kanssa, mutta vaatii hieman omistautumista ohjelmoidaksesi mielesi mukaan.

3.8

Logitech Harmony Smart Control

Logitech Harmony Smart Control -katsaus

tässä artikkelissa

Ostimme Logitechin Harmony Smart Controlin, jotta asiantuntijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Jos olet kiinnostunut parantamaan kodin viihdettä ja pelaamista laitteellasi, saatat olla kiinnostunut keskitetystä keskittimestä kaiken hallintaan. Logitech Harmony Smart Control voisi olla ratkaisusi. Se on yleiskaukosäädin, joka ylittää fyysisen laitteen ja ohjaa monia älylaitteita eri tavoin. Sovelluksen, keskittimen ja Alexa-yhteensopivuuden ansiosta voit luopua kaukosäätimestä kokonaan ja ohjata kaikkia laitteitasi älypuhelimella tai äänellä. Testasimme Logitech Harmony Smart Controlin asennuksen ja käytön helppouden, puhetuen ja yleisen suorituskyvyn.

Logitech Harmony Smart Control -katsaus

Muotoilu: Tyylikäs ja yksinkertainen

Vaikka jotkut kaukosäätimet saattavat tuntua painavilta tai hieman liian suurilta, Harmony Smart Control on itse asiassa melko pienikokoinen ja mukava pitää. Se painaa vain 3,92 grammaa ja 2,2 x 6,7 x 0,7 tuumaa, joten se ei tunnu kädessä ollenkaan ylivoimaiselta. Kaukosäätimen takaosa on valmistettu sileästä ja tukevasta kumimateriaalista ja siinä on hienovarainen ura keskellä. Kaukosäätimen etuosa on valmistettu kiiltävästä heijastavasta materiaalista, joka leviää helposti, mutta painikkeita on helppo painaa, eivätkä ne painu kasaan. Toinen kaukosäätimen täydennys on Harmony Hub, puolineliön muotoinen lohko, joka saa virtansa AC-sovittimesta ja jota täydentää kaksi infrapuna-miniblasteria. Hub käyttää kaukosäätimen RF- tai radiotaajuisia signaaleja viestiäkseen laitteidesi ja laitteidesi kanssa IR:n, Bluetoothin ja Wi-Fi:n kautta, mikä tarkoittaa, että pääset helposti käsiksi esineisiin kaapin ovien takana tai mediakonsoleissa. Hub muodostaa myös yhteyden Harmony-sovellukseen Wi-Fi-yhteyden kautta älypuhelimen täyden ohjaamiseksi.

Logitech Harmony Smart Control -katsaus

Asennusprosessi: Suhteellisen yksinkertainen, mutta ei ilman vikoja

Smart Controlin määrittäminen ei ole ensi silmäyksellä liian monimutkaista, mutta törmäsimme esteisiin koko matkan ajan. Kun olimme kytkeneet keskittimen ja odottaneet 30 sekuntia ohjeiden mukaisesti, latasimme Harmony-sovelluksen iOS:lle, joka hallitsee asennusprosessia. Vaikka odotimme keskittimen havaittavan sovelluksessa, hakukuvake vain jatkaa pyörimistä. Vasta keskittimen nollauksen jälkeen muutaman kerran pystyimme lopulta muodostamaan yhteyden 15 ärsyttävän minuutin jälkeen. Koska alkuyhteysprosessi oli pitkä, päätimme kopioida toiminnot, jotka olimme jo tallentaneet toiseen Harmony-kaukosäätimeen. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, jos päivität Harmony-kaukosäätimiä tai lisäät toisen kaukosäätimen muihin kodin viihdekeskuksiin. Vaikka siirsimme toiseen kaukosäätimeen liitetyt toiminnot (Logitechin nimi makroille tai painikkeille manuaalisesti määritetyille säätimille), meitä ohjattiin silti kaikkien toimintojen ja laitteiden asennuksen ja testauksen läpi. Ja tämä ei ole saumaton tai nopea prosessi. Havaitsimme virheitä, kun laitteet eivät käynnistyneet, vaikka toiminta aloitettiin, mikä vaatii merkittävää vianetsintää ja uudelleenmäärityksiä. On syytä huomata, että vaikka kaukosäätimen yläosassa olevat pikatoiminnot ovat mukautettavissa Harmony-sovelluksen kautta, nämä ovat ainoita painikkeita, jotka voit määrittää sovelluksen kautta. Saadaksesi täyden pääsyn kaikkiin painikkeiden ohjaimiin, mukaan lukien monivaiheiset toiminnot, sinun on käytettävä MyHarmony-ohjelmistoa, joka on ladattavissa PC- tai Mac-tietokoneelle. Onneksi, vaikka nämä vaiheet on suoritettava loppuun ohjelmistossa, yksinkertainen synkronointi Harmony-sovelluksessa varmistaa, että kaukosäädin, keskitin ja sovellus ovat samalla sivulla. Saatavilla on myös USB-kaapeli, jonka avulla keskitin voidaan liittää suoraan tietokoneeseen synkronoinnin mahdollistamiseksi tarvittaessa.

Logitech Harmony Smart Control -katsaus

Suorituskyky/ohjelmisto: Hyvä, mutta ei aina johdonmukainen

Pystyimme asentamaan älytelevision, Rokun, Fire Cube TV:n ja NVIDIA SHIELD TV Gaming Editionin Harmony Smart Controlilla suhteellisen helposti, mutta melkein jokainen laiteliitäntä vaati hieman editointia ja viimeistelyä. Kun käynnistimme Rokun Smart Controlin kanssa, huomasimme joskus muutaman sekunnin viiveen. Tämä oli erityisen totta, kun palasimme tavalliseen televisioon Roku-laitteesta. NVIDIA SHIELD oli vaikeampi asentaa, koska se vaatii Bluetooth-yhteyden Harmony-näppäimistöön, jotta Harmony-sovellus ja kaukosäädin toimivat sen kanssa. Harmony-sovellus kertoi meille, mitä tehdä NVIDIA-pelikonsolissa pariliitoksen muodostamiseksi Harmony-näppäimistön kanssa, mutta yhteyden lukitseminen kesti useita minuutteja. Siitä huolimatta, kun pariliitos olimme onnistuneet, kaukosäädin ja sovellus reagoivat hyvin. Kun toiminnon määritimme onnistuneesti, kaukosäädin vastasi nopeasti ja sitä oli helppo käyttää. Ymmärsimme, kuinka kätevää oli määrittää toimintoja laitteille suoraan sovelluksesta ja käynnistää ne nopeasti. Toisaalta MyHarmony-ohjelmiston käyttäminen muiden kaukosäätimen ohjaamiseen on hankalaa. On myös huonosti toteutettuja lyhyt- tai pitkä painalluskomentoja – usein ei ole valinnanvaraa, käynnistääkö toiminto pitkän vai lyhyen painalluksen, eli et tiedä kumpaa niistä tarvitaan. Ja vaikka RF-signaalit toimivat, kaukosäädin viivästyi toisinaan, ei vastannut ollenkaan tai näytti toimivan parhaiten, kun se osoitti suoraan laitteeseen, jota halusimme ohjata. Smart Control on myös yhteensopiva Amazon Alexan kanssa Alexa-yhteensopivan kaiuttimen, kuten Amazon Echo tai Amazon Dot, kautta. Alexan määrittäminen Smart Controlin kanssa oli puoliksi mukana prosessi, joka sisälsi Alexa-sovelluksen lataamisen ja My Harmony -taidon käyttöönoton. Meidän piti muodostaa yhteys MyHarmony-tiliimme Alexa-sovelluksen kautta tätä taitoa varten, emmekä saaneet sitä toimimaan. Harmony Secondary Hub -taito sen sijaan toimi suhteellisen hyvin. Pystyimme kutsumaan Alexan pyytämään Harmonyta suorittamaan Harmony-sovelluksessa määrittämiämme toimintoja. Kun Alexa ymmärsi komennon, Harmony vastasi erittäin hyvin, mutta tämä ei tapahtunut joka kerta tai kaikissa toimissa. Harmony Smart Control toimii enimmäkseen hyvin, mutta vaatii varmasti kokeilua ja kärsivällisyyttä.

Hinta: Edullinen Logitech-keskittimeen perustuvalle laitteelle

Logitech tarjoaa useita älykkäitä kaukosäätimiä, ja jopa itse Harmony Hub voi toimia yksinään universaalina kaukosäätimenä Harmony-sovelluksen kautta. Mutta vaikka Harmony Hubin vähittäismyyntihinta on vain noin 100 dollaria, Harmony Smart Control -ohjauksen saa usein huomattavasti halvemmalla, vaikka sen suositushinta on 130 dollaria. Harmony Smart Control on mallistossa vanhempi keskitinpohjainen malli, mutta se on halvempi kuin uudempi Harmony Companion , jonka vähittäismyyntihinta on 150 dollaria, ja siinä on itse asiassa pitkälti samat toiminnot.

Logitech Harmony Smart Control vs Logitech Harmony Companion

Logitech Harmony Companion on luultavasti suorin kilpailija Smart Controlille. Vaikka Harmony Companion on kalliimpi, näiden kahden tuotteen välillä ei ole paljon. Molemmat tukevat viihde-älykotilaitteita 8 laitteelle ja toimivat Harmony Hubin kanssa. Companion on uudempi, ja siinä on joitain älykkään kodin painikkeita, joita Smart Control -kaukosäätimessä ei ole, mutta kaukosäädin ei ole aivan yhtä pieni ja kevyt kuin Smart Control. Jos joudut valitsemaan näiden kahden välillä, ehkä tärkeimmät huomioitavat erot ovat tekniikan ikä ja fyysinen kaukosäädin. Tutustu muihin kotiviihdeoppaihimme parhaista yleiskaukosäätimistä, parhaista kotiteatterin aloituspakkauksista ja johtoleikkurin lahjaideoista.


Lopullinen tuomio

Lompakkoystävällinen vaihtoehto viihteen ja älylaitteiden automatisointiin.
Logitech Harmony Smart Control tarjoaa kohtuuhintaisen askeleen viihteen ja älykkään kodin automaation maailmaan yhdellä kaukosäätimellä tai älypuhelimella. Jos sinulla ei ole kosketusnäyttöä ja käytät jonkin aikaa tämän laitteen ohjelmointiin, tämä saattaa olla juuri sitä, mitä olet etsinyt.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Harmoninen älykäs ohjaus

 • Tuotteen merkki:

  Logitech

 • MPN

  N-R0005

 • Hinta

  130,00 dollaria

 • Paino

  3,92 unssia

 • Tuotteen mitat

  2,2 x 6,7 x 0,7 tuumaa.

 • Portit ja kaapelit

  IR Mini Blast x2, Micro USB

 • Keskitin vaaditaan

  Harmony Hub

 • Tuetut ääniavustajat

  Amazon Alexa, Google Assistant

 • Yhteensopivuus

  iOS 6.0+, Android 4.0+, Windows, Mac

 • Yhteydet

  IR, RF, Wi-Fi, Bluetooth

 • Takuu

  90 päivän sähköposti- ja puhelintuki

Por Markus