Jabra Talk 25 HeroSquare f6c3cab00d6745d987451591f967649b

Jabra Talk 25 Bluetooth-kuulokkeet

Mitä me pidämme?

 • Ohut, erittäin ohut muotoilu
 • Kaksikätinen
 • Pitkä akunkesto
 • Ladattava
 • Mukava
 • Budjettiystävällinen

Mistä emme pidä

 • Irtonaisesti
 • Ei erillistä ääniavustajapainiketta

Tyylikäs muotoilu ja mukava korvakappale tekevät Jabra Talk 25:stä loistavan tavan puhua handsfree-puhelimella jopa kahdeksan tuntia.

3

Jabra Talk 25

Jabra Talk 25 Bluetooth-kuulokkeet

tässä artikkelissa

Ostimme Jabra Talk 25:n, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Jos puhut usein puhelimessa kotona tai toimistossa, Bluetooth-kuulokkeet, kuten Jabra Talk 25, voivat olla korvaamattomia. Talk 25:ssä on jopa 8 tuntia puheaikaa ja jopa 10 päivää valmiusaikaa, mikä oli enemmän kuin tarpeeksi kotitoimistoni tarpeisiin. Tämän Bluetooth-kuulokkeen testaamiseksi arvioin sen suorituskyvyn, akun keston, mukavuuden ja suunnittelun. Lue, kuinka kävi.

Muotoilu: Pieni ja moderni

Useimmilla markkinoilla olevilla Bluetooth-kuulokkeilla on samanlaiset ominaisuudet: ne ovat ohuita, kompakteja ja mustia. Jabra Talk 25 ei muuta muotoilua radikaalisti, se on ohut, kompakti mustasta polykarbonaatista valmistettu kuuloke, jonka mitat ovat 4,2 x 1,3 x 6,9 tuumaa (LWH). Suunnittelu on mukava, koska se ei ole liian näkyvä tai ilmeinen korvassasi. Kaiken kaikkiaan se näyttää varsin ammattimaiselta ja sopivalta työympäristöön. Toisin kuin muut kokeilemani Bluetooth-kuulokkeet, Jabra Talk 25 on todella pieni. Väri voi vaikeuttaa sen havaitsemista, kun laitat sen ja unohdat sen, mihin laitoit sen. Tämän tietyn laitteen tapauksessa menetin sen kolmeksi päiväksi ennen kuin tapasin sen uudelleen – eikä tämä tapaus ollut yksittäistapaus. Siitä lisää alla.

Jabra Talk 25

Mukavuus: Mukava, mutta löysä

Korvakoukun ansiosta Talk 25 istuu mukavasti korvassa jopa yli 6 tunnin käytön jälkeen. Huoli kuitenkin on, että korvani koukku on löysällä ja kun liikutin päätäni koko päivän, tunsin kuulokkeen pomppivan. Normaalisti en olisi ollut huolissani tästä löysästä istuvuudesta, mutta se putosi korvaltani kahdesti 25 tunnin testauksen aikana, mikä on kaksi kertaa liikaa minun makuuni. Kun olet tien päällä, et ehkä edes huomaa, että se on pudonnut ennen kuin puhelin ilmoittaa, että se on katkennut. Bluetoothin kantama jopa 10 metriä tai 33 jalkaa, se on liian riskialtista jopa budjettiystävälliselle laitteelle.

Asennusprosessi: lataa se ensin

Onneksi Jabra Talk 25:ssä on 50 prosentin lataus. On suositeltavaa ladata sitä, kunnes akku on täynnä. Jos sinulla on hieman ylimääräistä aikaa, ensimmäisellä latauskerralla kestää vain tunnin, jonka jälkeen voit liittää kuulokkeen puhelimeesi. Muista käynnistää sekä puhelin että Bluetooth-laite. Sieltä sinun on löydettävä Jabra Talk 25 ja muodostettava laitepari puhelimesi Bluetooth-asetuksista.

Jabra Talk 25

Suorituskyky ja liitettävyys: loistava yleiseen käyttöön

Testasin Jabra Talk 25:tä Samsung Galaxy S10:n kanssa, ja kun soitin ensimmäisen puheluni, ääni tuli korvastani 11 miljoonan dynaamisten kaiuttimien ansiosta. Äänenlaatu oli vakaa, ilman vakavia vääristymiä tai vääristymiä. Puheluideni vastaanottajat kuulivat ääneni luonnollisilla sävyillä ilman taustamelua. Laitteen yläosassa olevilla manuaalisilla äänenvoimakkuuden säätöpainikkeilla ääntä voidaan säätää tarpeidesi mukaan. Tämä ominaisuus eroaa muista malleista, joista joissakin on automaattinen äänenvoimakkuuden säätö. Yksi asia, jota kaipasin, oli ääniavustajan painike. Vaikka voit määrittää sen manuaalisesti Android- tai iPhone-laitteellasi, siinä ei ole äänivaihtoehtoa, jonka avulla voit avata sovelluksia, käynnistää navigoinnin tai toistaa musiikkia. Ainoat äänikehotteet, jotka saat, ovat akku ja yhteys. Tosin, vaikka tämä ei ole ongelma normaalissa kuulokkeiden käytössä, jos haluat todella handsfree-laitteen, sinun on etsittävä muualta. Jabra Talk 25 tarjoaa myös langattoman 10 metrin kantaman. Testatakseni kolmikerroksisessa kodissani jätin puhelimeni kolmanteen kerrokseen, kun menin ensimmäisen kerroksen keittiööni syömään välipalaa. Vasta kun olin kaukana keittiöstäni, Jabra kertoi minulle, että yhteys oli katkennut. Tietenkin seinien, ovien ja muiden laitteiden lisääminen lisää häiriöitä.

Äänenlaatu oli vakaa, ilman vakavia vääristymiä tai vääristymiä.

Akun kesto: riippuu toiminnasta

Jabra Talk väittää, että Talkin litiumioniakku kestää 25-8 tuntia puheaikaa ja 10 päivää valmiusaikaa. Kun puhuttiin vain laitteella tai yhdistettiin Zoom-kokoukseen, akun kesto heijasti tarkasti käytettävissä olevaa puheaikaa. Yksi suuri puute on kuitenkin se, että toisin kuin muissa malleissa ei ole painiketta, jota painamalla voit tarkistaa jäljellä olevan puheajan. Vaikka ulkopuolella on painike, jolla kuulokkeet voidaan irrottaa ja laittaa ne nukkumaan, se ei kerro jäljellä olevaa puheaikaa. Voit tarkistaa akun keston tarkistamalla puhelimesi tai käyttämällä Jabra-sovellusta. Mitä tulee median suoratoistoon, Jabra Talk 25 painaa akkua. Näitä kuulokkeita ei kuitenkaan ole tarkoitettu suoratoistoon, koska sinulla on vain monoääni, mutta ne voivat palvella tarkoitustaan ​​nipistyneenä.

Suunnittelu on mukava, koska se ei ole liian näkyvä tai ilmeinen korvassasi. Kaiken kaikkiaan se näyttää varsin ammattimaiselta ja sopivalta työympäristöön.

Hinta: kevyt lompakossa

Monet Bluetooth-kuulokkeet voivat olla lähempänä kolminumeroista aluetta, joten Jabran 40 dollarin hintalappu (yleensä vähemmän Amazonissa) on tervetullut lisä kylläisille markkinoille. Myönnettäköön, että siinä ei ole hienoja ominaisuuksia, kuten Googlen tai Sirin ääniaktivointi, mutta jos tarvitset tavallisen Bluetooth-kuulokkeen, se on hyvä hinta.

Jabra Talk 25

Jabra Talk 25 vs Jabra Talk 45

Jabran perhe on vähintäänkin suuri. Jos et pidä yhdestä Bluetooth-kuulokkeiden mallista, toinen Jabra-laite sopii todennäköisesti tarpeisiisi. Samalla tavalla testasimme Jabra Talk 25:tä kalliimpaan malliin: Jabra Talk 45:een (katso Amazon). Jabra Talk 45 on hieman kookkaampi, ja toisin kuin Talk 25:n sileä musta, Talk 45 lisää oranssin kuulokkeen, hopeanvärisen raidan, joka toimii painikkeena, ja kirkkaan muovisen korvasuojuksen. Molemmissa on moderni muotoilu. Jabra Talk 45:ssä on erillinen Siri/Google-painike painettavaksi, mutta 50 dollaria enemmän, se on varmasti kuluttajalle hintansa. Siinä on myös toinen sisäänrakennettu mikrofoni, joka on suunniteltu vähentämään ympäristön melua ja vahvistamaan keskustelun ääniä. Se toimii kuitenkin melkein liiankin hyvin – jossain vaiheessa yksi koiristani päätti, että he halusivat tulla kuulluiksi Zoom-kokouksessa, ja työtoverini tervehtivät vanhan englantilaisen lammaskoiran haukkumista. Molempien testaus ei osoittanut suurta eroa äänen ja äänen laadussa, joten se riippuu todellakin siitä, mitä pidät muista ominaisuuksista. Edes akun kesto ei ole niin erilainen. Kun Jabra Talk 25:ssä on jopa 8 tuntia puheaikaa, Jabra Talk 45:n akunkesto on vain 6 tuntia. Ero ei ole niin suuri, mutta jos vietät suurimman osan työpäivästäsi puhelimessa, Talk 25 on parempi valinta.


Lopullinen tuomio

Yksinkertaiset ja edulliset Bluetooth-kuulokkeet täyttävät perustarpeet.Vaikka Jabra Talk 25:n hintalappu ei salli superhienoja vaihtoehtoja, kuten erillistä Siri/Google-painiketta, se on vankka, perus Bluetooth-kuuloke. Akun kesto tekee siitä hyvän valinnan intensiiviseen päivittäiseen käyttöön. Varmista vain, että se sopii mahdollisimman tiukasti korvasi ympärille.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Puhuminen 25

 • Tuotteen merkki:

  Jabra

 • UPC

  B07FMJ29WH

 • Hinta

  27,99 dollaria

 • Tuotteen mitat

  4,2 x 1,3 x 6,9 tuumaa.

 • Yhteensopivuus

  iOS ja Apple

 • Yhteydet

  Vain Bluetooth, USB-portti latausta varten

Por Markus