TopMate C302 HeroSquare 53c92cb3074b41d9b696fd9f6fa1a64e

TopMate C302 jäähdytystyyny kannettaville tietokoneille

Mitä me pidämme?

 • Erinomainen hinta
 • Hyvä jäähdytysteho
 • Tiukasti hiljaiset tuulettimet
 • USB-läpivientiportti

Mistä emme pidä

 • Tuntuu aika laihalta
 • Ei isommille kannettaville

TopMate C302 on ihanteellinen budjettivalinta yksinkertaiselle ja selkeälle jäähdytystyynylle, vaikka se ei välttämättä kestä suurta kulumista.

4.2

TopMate C302 jäähdytystyyny kannettaville tietokoneille

TopMate C302 jäähdytystyyny kannettaville tietokoneille

tässä artikkelissa

Ostimme TopMate C302 Laptop Cooling Padin, jotta arvioijamme voisi testata sen. Jatka lukemista saadaksesi heidän koko tuotearvionsa.

Vaikka ydintoiminnot ovat enimmäkseen samat, kannettavan tietokoneen jäähdytystyynyt ovat eri malleja ja eri ominaisuuksia. Jotkut ovat kestäviä ja kestäviä ja voivat sisältää lisäetuja, kun taas toiset pitävät kiinni ehdottomista perusasioista ja pyrkivät voittamaan puhtaalla vastineella rahalle. TopMate C302 on vahva esimerkki jälkimmäisestä. Se on edullinen ja vakaasti tehokas, mutta muovinen muotoilu tuntuu hieman hauraalta. En lyö vetoa, että se kestää pitkään ilman huolellista käsittelyä, mutta ottaen huomioon hinta, et ehkä murehdi liikaa.

Muotoilu: kevyt ja hieman ohut

C302 on hieman yli 14 tuumaa leveä, ja se on suunniteltu kannettaville tietokoneille, joiden näytöt ovat enintään 15,6 tuumaa. Se on pääasiassa valmistettu kevyestä muovista, ja yläosassa on ohut metallisäleikkö kahden 4,9 tuuman tuulettimen yläpuolella lämmön haihduttamiseksi. Koko pehmuste painaa vain 1,1 kiloa, mutta sen kevyenä haittapuolena on, että se tuntuu hieman hauraalta ja rikkinäiseltä. Kannettavaa on hyvä pitää kädessä ja istua pöydällä, mutta en uskoisi, että se selviäisi kovasta putoamisesta ilman vaurioita.

TopMate C302 jäähdytystyyny kannettaville tietokoneille

Sen pohjassa on kaksi pientä taitettavaa nastaa, jotka pitävät kannettavan tietokoneen paikoillaan, ja niitä voidaan säätää asteittain, jotta ne eivät tartu ylös ja painaudu ranteihisi kirjoittaessasi. Sillä välin tyynyn alareunassa muutama jalka taittuu ulos ja nosta kannettavaasi noin tuuman ilmankierron parantamiseksi. Yksi kaapeli lähtee tyynyn takaosasta, jotta se voidaan liittää tietokoneesi USB-A-porttiin, ja siinä on läpivienti, jotta voit kytkeä toisen lisävarusteen, joten sinun ei tarvitse uhrata porttia jäähdytyksen suorittamiseen. tyyny käytettäväksi. Se on kätevää.

Kannettavaa on hyvä pitää kädessä ja istua pöydällä, mutta en uskoisi, että se selviäisi kovasta putoamisesta ilman vaurioita. C302:ssa on hieman korostusvaloa jokaisen tuulettimen alla olevan sinisen valoparin kautta, mutta se ei säteile merkittävää hehkua, eikä sitä voi muokata millään tavalla.

Asennusprosessi: Plug and play

C302 on puhdas plug-and-play-lisävaruste, jossa ei ole ylimääräisiä lisäominaisuuksia tai asetuksia, eikä tietokoneeseen tarvita ohjelmistoja. Aseta se vain kannettavan tietokoneen alle, säädä jalkoja ja pidä kiinni nastoista haluamallasi tavalla ja kytke USB-portti tietokoneeseen käynnistääksesi alustan. Tuulettimet aktivoituvat ja toimivat ainoalla saatavilla olevalla nopeudella, ja voit irrottaa sen, kun olet valmis tai et enää tarvitse sitä.

TopMate C302 jäähdytystyyny kannettaville tietokoneille

Suorituskyky: se tekee eron

Testasin C302:ta Razer Blade 15 (2019) -pelitietokoneella, joka on varustettu Intel Core i7-9750H -prosessorilla ja 16 Gt RAM-muistilla sekä NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti GPU:lla (6 Gt).

Tämä kevyt ja edullinen tyyny tarjosi vankan jäähdytystehon, joka auttoi alentamaan sekä kannettavan tietokoneen sisä- että ulkolämpötiloja merkittävässä rasituksessa. Kahdessa äskettäin suositussa pelissä ja grafiikkaa vaativassa vertailutestissä testasin ensin kannettavaa tietokonetta ja tallensin sisäisen prosessorin lämpötilan NZXT CAM -sovelluksella sekä kannettavan tietokoneen ulkoisen lämpötilan infrapunalämpömittarilla. Kun annoin kannettavan tietokoneen jäähtyä, toistin prosessin jäähdytystyynyn ollessa käytössä. Fortnitessa Razer Blade 15 rekisteröi sisäisen huippulämpötilan 196 Fahrenheit-astetta ja 118 astetta ulkoisesti, kun taas jäähdytystyyny pudotti nämä luvut 179 asteeseen sisäisesti ja 115 asteeseen ulkoisesti. Dirt 5:n sisäänrakennetussa vertailutestissä Razer Blade 15 saavutti 184 astetta sisäisesti ja 117 astetta ulkoisesti, ja nämä luvut putosivat 175 asteeseen sisäisesti ja 100 asteeseen ulkoisesti jäähdytystyynyn kanssa. Dirt 5 -vertailussa ei ollut merkittävää suorituskykyeroa jäähdytystyynyä käytettäessä: keskimääräinen FPS-merkki oli yhden ruudun sisällä tyynyn kanssa tai ilman.

TopMate C302 jäähdytystyyny kannettaville tietokoneille

Lopuksi UNIGINEn Heaven Benchmark saavutti 162 astetta sisäisesti ja 109 astetta ulkoisesti pelkästään Razer Blade 15:ssä, putoaen 154 asteeseen sisäisesti ja 105 asteeseen ulkoisesti C302:ta käytettäessä. Kaiken kaikkiaan tämä kevyt ja edullinen tyyny tarjosi vankan jäähdytystehon, joka auttoi alentamaan sekä kannettavan tietokoneen sisä- että ulkolämpötiloja merkittävässä rasituksessa. Testistä riippuen tulokset olivat suunnilleen vertailukelpoisia tai parempia kuin kalliimmissa jäähdytystyynyissä, kuten Kootek Laptop Cooling Pad ja Thermaltake Massive TM, joissa on joitain lisäominaisuuksia. Se on myös melko hiljainen käynnissä – varmasti hiljaisempi kuin Razer Blade 15:n omat sisäiset tuulettimet.

Hinta: Se on erittäin edullinen

30 dollarilla tämä on yksi markkinoiden edullisimmista kannettavan tietokoneen jäähdytystyynyistä. Vaikka tulokset vaihtelivat useissa testeissä ja peleissä/sovelluksissa, C302 sopi melko hyvin joidenkin testaamieni kalliimpien vaihtoehtojen kanssa. Se tuntuu hieman hauraalta ja siitä puuttuu premium-ominaisuuksia, mutta C302 on erittäin hyvä lähtötason vaihtoehto.

TopMate C302 jäähdytystyyny kannettaville tietokoneille

TopMate C302 vs. Kootek kannettavan tietokoneen jäähdytystyyny

27 dollarilla Kootek Laptop Cooling Pad on hieman kestävämpi. Se antaa sinulle mahdollisuuden kytkeä tuulettimet päälle ja pois – joko yhden suuren tuulettimen tai sen ympärillä olevan neljän pienemmän tuulettimen ryhmän – ja se toimii hieman hiljaisemmin. Yksikkö tuntuu kokonaisuutena kestävämmältä, vaikka Kootekin korkeudensäätöjärjestelmä tuntuu kömpelöltä, kun liu’utat riippuvan metallitangon muovireunuksiin pitääksesi sen pystyssä. Kootekin alusta on isompi ja suunniteltu jopa 17 tuuman kannettaville tietokoneille, mutta jos et tarvitse ylimääräistä kokoa, TopMate C302 saa työn tehtyä halvemmalla.


Lopullinen tuomio

Ihanteellinen lähtötason valinta.Kestävyysongelmia lukuun ottamatta TopMate C302 Laptop Cooling Pad toimi aivan yhtä hyvin kuin muutkin kalliimmat testaamani tyynyt, mikä kompensoi osan erittäin kuuman pelikannettavan tuottamasta lämmöstä. Jos olet huolissasi ylikuumenevan kannettavan tietokoneen pitkäaikaisista vaurioista tai suorituskyvyn heikkenemisestä, C302 on kustannustehokas tapa estää kannettavaasi saavuttamasta äärimmäisiä lämpöpiikkejä.

Arvostelimme samankaltaisia ​​tuotteita

 • Flexispot Theodore seisomapöytä
 • ProCase MacBook Pro 13 -kotelo
 • North Face Pivoter -reppu

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  C302 jäähdytystyyny kannettaville tietokoneille

 • Tuotteen merkki:

  TopMate

 • MPN

  C302

 • Hinta

  30,99 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  Elokuu 2016

 • Paino

  1,09 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  14,2 x 10,43 x 1 tuumaa.

 • Väri

  musta

 • Portit

  USB-A

 • Vedenkestävä

  Ei käytössä

Por Markus