183817512 56a1044a3df78cafdaa7de62

Toisin kuin tavallinen maanpäällinen radio ja HD-radio, satelliittiradio on premium-palvelu, joka vaatii kuukausitilauksen toimiakseen. Laitteiston, kuten Dock & Play -yksikön tai erillisen satelliittiradiovirittimen, lisäksi sinun on myös maksettava jatkuva kuukausimaksu palvelun käytöstä. Se on tässä mielessä samanlainen kuin kaapeli- ja satelliittitelevisio, ja tämä sopimus koskee satelliittiradiotilauksia ja ohjelmapaketteja. Suurin ero on, että jos sinulla on muutama eri vaihtoehto premium-television tarjoajille, kaupungissa on vain yksi peli satelliittiradion suhteen: SiriusXM. Sirius XM Radio perustettiin vuonna 2008, kun Sirius Satellite Radio osti XM Satellite Radion, ja vaikka yhteensopimattomia laitteita myydään edelleen molemmilla tuotenimillä, yhdistetty SiriusXM-tuotemerkki, kanavaasetukset, ohjelmointipaketit ja tilausmaksut ovat samat molemmille palveluille. Howard Stern aiheutti kohun vuonna 2004, kun hän ilmoitti aikovansa siirtää ohjelmansa maanpäällisestä radiosta Sirius-satelliittiradioverkkoon, ja joukko muita julkkiksia ja urheiluverkkoja seurasi perässä, mikä erotti Siriuksen ja XM:n. Nykyään lähes kaikki nämä ohjelmat ovat saatavilla molemmissa verkoissa. Alempien tilaustasojen välillä on kuitenkin joitain ohjelmointieroja. Kaikki hinnoittelu- ja tilausvaihtoehdot saadaan SiriusXM:ltä, mutta tilauksen saatavuus ja hinnat muuttuvat ajoittain. Ota yhteyttä SiriusXM:ään saadaksesi tietoja nykyisestä tasosta, hinnoittelusta ja ohjelmoinnin saatavuudesta ennen laitteiston ostamista.

Sirius-satelliittiradion ohjelmointipaketit ja tilaustasot

Sirius tarjoaa kolme päätilaustasoa, mutta voit myös luoda oman à la carte -tilauksen tai valita erikoispaketin, joka sisältää urheilua, uutisia tai muuta sisältöä. Tärkeimmät Sirius-tilaustasot ovat:

 • Sirius pääasiassa musiikkia (10,99 dollaria)
 • Sirius Select (16,99 dollaria)
 • Sirius All Access (21,99 dollaria)

Muita ohjelmointipaketteja ovat mm.

 • Sirius-uutiset, urheilu ja keskustelu (10,99 dollaria)
 • Sirius Select -perheystävällinen (15,99 dollaria)
 • Sirius All Access -perheystävällinen (20,99 dollaria)
 • Sirius ala carte ($9,99+)
 • Sirius Ala Carte Gold (17,99 dollaria)

Voit myös saada nykyisen kanavavalikoiman ja tilaushinnat suoraan SiriusXM:ltä.

XM-satelliittiradion ohjelmointipaketit ja tilaustasot

XM tarjoaa myös kolme päätilaustasoa, lisäohjelmointipaketteja ja à la carte -vaihtoehtoja. Kaikilla suunnitelmilla on sama nimi ja hinta kuin Sirius-suunnitelmilla, mutta ne eivät välttämättä sisällä täsmälleen samaa ohjelmointia. XM Satellite Radion pääliittymätasot ovat:

 • XM Mainly Music (10,99 dollaria)
 • XM Selection (16,99 dollaria)
 • XM All Access (21,99 dollaria)

Muita ohjelmointivaihtoehtoja ovat:

 • XM-uutiset, urheilu ja keskustelu (10,99 dollaria)
 • XM Select -perheystävällinen (15,99 dollaria)
 • XM All Access -perheystävällinen (20,99 dollaria)
 • XM a la carte ($9,99+)
 • Sirius Ala Carte Gold (17,99 dollaria)

SiriusXM Auton ulkopuolella

Satelliittiradion lisäksi voit myös suoratoistaa kaikkea SiriusXM-suosikkisisältöäsi puhelimellasi, tietokoneellasi tai muulla Internetiin yhdistetyllä laitteella. Nämä ovat saatavilla olevat suunnitelmat:

 • SiriusXM Essential (8,00 dollaria)
 • Sirius XM Premier (13:00)

Nämä sopimukset ovat saatavilla lisäosina olemassa olevaan Sirius- tai XM-tilauksiisi tai erillisinä, jos autossasi ei ole satelliittiradiota. Molempien avulla voit suoratoistaa verkossa kotona tai liikkeellä ollessasi, ja molemmat sisältävät mainoksetonta musiikkia, uutisia, keskustelua, viihdettä, urheilua ja komediaa. SiriusXM Premier lisää joitain premium-ominaisuuksia, kuten kaksi erillistä Howard Stern -kanavaa, pääsy SiriusXM-suoratoistovideoon ja sekä NHL- että NCAA-sisältöön.

MiRGE- ja SiriusXM-tilaukset

MiRGE-radiot voivat vastaanottaa ja purkaa sekä Sirius- että XM-lähetyksiä, mikä tarkoittaa, että näillä laitteilla voit käyttää kaikkea Siriuksen ja XM:n tarjoamaa («XTRA»-kanavien lisäksi). Tärkeimmät tilaustasot ovat:

 • SiriusXM All-in-one (19,99 dollaria)
 • SiriusXM All-in-one -perheystävällinen (17,99 dollaria)

Jälkimmäinen tilaustyyppi vaatii SiriusXM-radion. Nämä laitteet voivat vastaanottaa «XTRA»-kanavia, mukaan lukien musiikki-, puhe- ja viihde-, urheilu- ja maailmanmusiikkikanavat.

Voitko maksaa vähemmän SiriusXM-satelliittiradiosta?

Vaikka sekä Siriuksen että XM:n paketit ovat samankaltaisia ​​hinnaltaan ja ohjelmoiltaan, on olemassa muutamia tapoja leikata kustannuksia. Yksi ostaa käytetyn satelliittiradion, jonka mukana tulee elinikäinen tilaus. Vaikka näitä sopimuksia ei enää tarjota, saatat löytää vanhemman laitteen elinikäisellä tilauksella, joka toimii edelleen. Jos olet joskus ostanut elinikäisen tilauksen aiemmin, mutta sinulla on nyt upouusi satelliittiradio, sinulla on myös mahdollisuus siirtää tilaus. SiriusXM veloittaa tästä maksun, mutta sitä lieventää jonkin verran se, että sinun ei tarvitse maksaa tilausta tulevaisuudessa.

Por Markus