find hidden gps trackers on cars 4147187 07016fcfa3784a4b9b4a967f5de0865d

Tämä artikkeli selittää neljä tapaa löytää piilotettu GPS ajoneuvostasi. Ohjeet koskevat kaikkia nykyaikaisia ​​kuluttaja- ja hyötyajoneuvoja.

Etsi piilotettu GPS-seuranta autostasi

Jos epäilet, että joku on piilottanut GPS-seurantalaitteen jonnekin autoosi, tarvitset joitain perustyökaluja, kuten taskulampun, mekaanikon peilin ja jonkinlaisen ryömintävän tai maton, joka auttaa sinua liukumaan ajoneuvon alle. Tapauksissa, joissa pelkkä silmämääräinen tarkastus ei riitä, voidaan tarvita myös erikoislaitteita, kuten elektronisia lakaisulaitteita tai hyönteisilmaisimia. Perusvaiheet piilotetun GPS-seurantalaitteen löytämiseksi autossasi ovat:

 1. Tee ulkotarkastus: Käytä taskulamppua ja peiliä alueiden, kuten pyöränkaarien ja ajoneuvon alla, tarkistamiseen. Useimmat seurantalaitteet on piilotettu helposti saavutettaviin paikkoihin. Tracker voi olla likainen ja vaikea nähdä.

 2. Tee sisätarkastus: Tarkista ensin dataportti. Useimmat GPS-seurantalaitteet ovat pieniä, joten älä unohda mahdollista piilopaikkaa, kuten tavaratilaa.

 3. Lakaise ajoneuvo hyönteistunnistimella: Virheilmaisimia on saatavilla monissa samoissa paikoissa, joista voit löytää seurantalaitteita. Huomaa, että jotkut jäljittimet lähettävät vain, kun ajoneuvo liikkuu, eivätkä lakaisukoneet pysty havaitsemaan passiivisia seurantalaitteita.

 4. Tiedä milloin hakea ammattiapua: Jos epäilet jonkun piilottaneen autoosi seurantalaitteen, mutta et löydä sitä, ammattilainen voi auttaa. Autoelektroniikkaan, autoradioihin ja autohälyttimiin erikoistuneista teknikoista löytyy usein tarvittava asiantuntemus ja varusteet.

Mistä etsiä piilotettua GPS-seurantaa: ulkoa

Vaikka on mahdollista piilottaa pieni GPS-seuranta melkein minne tahansa, nämä laitteet on yleensä piilotettu paikkaan, johon on suhteellisen helppo päästä käsiksi. Joten ensimmäinen askel piilotetun GPS-seurantalaitteen löytämisessä autossasi on silmämääräinen tarkastus piilopaikoista, joihin joku pääsee nopeasti ja ilman suuria ongelmia. Yleinen paikka GPS-seurantalaitteen piilottamiseen on pyöräkuoppa, ja tämä on myös helppo paikka tarkastaa. Tarkista sekä etu- että takapyörän syvennyksen sisäpuoli taskulampulla. Saatat joutua käyttämään teleskooppipeiliä saadaksesi hyvän ulkonäön, ja saatat myös tuntea kädelläsi paikoissa, joita et näe. Jos kova muovinen pyöränkaaren suojus on löysällä, yritä vetää sitä taaksepäin ja katsoa tai tuntea sen sisään. Ehkä joku löysää vuorausta kiinnittääkseen magnetoidun seurantalaitteen runkoon tai runkoon sen takana. Taskulamppu ja teleskooppipeili ovat myös hyödyllisiä, kun tarkastat ajoneuvon alle. Jos sinulla on ryömintä ja maavara on riittävän korkea, liu’uta ajoneuvon alle tehdäksesi perusteellisen tarkastuksen. Keskity alueisiin, joilla joku voi helposti piilottaa jäljityslaitteen ilman liikaa aikaa tai vaivaa, ja muista, että seurantalaite voi olla lian ja lian peitossa. Trackers voidaan myös piilottaa puskureiden alle tai sisään. Tarvitset jälleen taskulampun ja peilin perusteellisen tarkastuksen tekemiseen. Joissakin tapauksissa sinun täytyy kurkottaa puskuriin, jotta voit tuntea ympärillesi. Vaikka seurantalaitteet voidaan piilottaa moottoritilaan, tämä ei ole yleinen käytäntö. Jos joku pääsee autoosi avaamaan konepellin, hän todennäköisemmin piilottaa laitteen autoon.

Mistä etsiä piilotettua GPS-seurantaa: sisustus

Koska piilotetut GPS-seurantalaitteet voivat olla pieniä, ne voidaan säilyttää missä tahansa autossa tai kuorma-autossa. Haluat keskittyä paikkoihin, joissa tällainen laite voidaan piilottaa nopeasti, mutta et aina onnistu. Vaikka hienovaraisimmat seurantalaitteet ovat akkukäyttöisiä, yksinkertaisemmat yksiköt on suunniteltu kytkettäväksi suoraan ajoneuvon dataliittimeen. Jos löydät yleensä kojelaudan alla kuljettajan jalkojen lähellä sijaitsevan dataliittimen ja siihen on kytketty jotain, se on huolestuttavaa. Jos et huomaa mitään huomionarvoista, katso taskulampun ja peilin avulla istuinten alle, kojelaudan alle ja taakse, hansikaslokeroon ja sen taakse sekä keskikonsoliin. Seurantalaitteet voidaan myös piilottaa istuintaskuihin, istuinten väliin, häikäisysuojan taakse ja muualle. Yksi vaikeuksista löytää piilotettu GPS-seuranta autossa on, että se voi sulautua muihin komponentteihin. Esimerkiksi pienet moduulit, kuten sähköisiä ovien lukkoja ohjaava, voidaan helposti sekoittaa johonkin ilkeämpään. Tapauksissa, joissa joku on päättänyt pitää valvontalaitteensa huomaamattomana, hän voi piilottaa seurantalaitteen istuintyynyyn, ovipaneelin taakse ja muihin poissa oleviin paikkoihin. Nämä laitteet voidaan myös piilottaa tavaratilaan. Jos sinulla on vararengas, poista se ja tarkasta se. Siinä vaiheessa voit myös irrottaa tavaratilan suojuksen, joka voi helposti piilottaa pienen GPS-seurantalaitteen.

Paikanna piilotettu GPS-autonseurantalaite vikojen lakaisukoneella

Elektroniset lakaisukoneet, jotka tunnetaan myös nimellä hyönteisilmaisimet, ovat kannettavia laitteita, jotka havaitsevat sähkömagneettisia signaaleja, kuten radiolähettimien ja matkapuhelimien käyttämiä signaaleja. Tämän tyyppisiä laitteita voi ostaa samoista paikoista, joista löydät GPS-seurantalaitteet, tai voit rakentaa vikatunnistimen, jos sinulla on oikeat varaosat. Koska lakaisukoneet luottavat lähetysten havaitsemiseen, ne eivät auta löytämään passiivisia GPS-seurantalaitteita. Ne voivat kuitenkin olla suureksi avuksi hyvin piilotettujen aktiivisten seurantalaitteiden löytämisessä. Jos voit hankkia lakaisukoneen, käynnistä se ja kävele sitten hitaasti ajoneuvosi ympäri. Sen herkkyydestä riippuen saatat joutua pitämään sitä lähellä kaikkia aiemmissa osissa mainittuja paikkoja. Kun virheentunnistin paikantaa epäilyttävän signaalin, se yleensä syttyy, värisee tai surina ilmoittaakseen siitä. Se on vihje, jonka avulla voit mennä alueen yli hienohampaisella kammalla. Joissakin tapauksissa saatat törmätä seurantalaitteeseen, joka lähettää vain, kun ajoneuvo on liikkeessä. Ajoneuvon ollessa paikallaan tämäntyyppinen jäljitin pysyy passiivisena, eikä hyönteisten lakaisukone pysty havaitsemaan sitä. Joten jos et aluksi huomaa mitään, pyydä jotakuta toista ohjaamaan ajoneuvoa samalla, kun pidät lakaisukonetta silmällä.

Mitä tehdä, jos löydät piilotetun GPS-seurantalaitteen

Useimmat piilotetut GPS-seurantalaitteet ovat akkukäyttöisiä, ja ne pidetään kiinni magneeteilla tai teipillä. Kun löydät sellaisen, sinun tarvitsee vain vetää se irti ja olet valmis. Sama koskee seurantalaitteita, jotka kytketään auton diagnostiikkatyökalun tai tupakansytyttimen liittimeen. Harvemmissa tapauksissa, joissa GPS-seurantalaite on kytketty virtaan ja maahan, saatat haluta pyytää ammattiapua. Johtojen leikkaaminen voi riittää, vaikka tällaiset johdot voivat aiheuttaa oikosulun tulevaisuudessa. On myös tärkeää varmistaa, että irrotettava osa on todella seurantalaite, jonka ammattilainen tietää.

Miksi käyttää piilotettua GPS-seurantaa?

Kuten monilla muilla tekniikan muodoilla, GPS-seurantalaitteilla on sekä laillista että vähemmän suolaista käyttöä. Lainvalvontaviranomaiset käyttävät usein näitä laitteita asianmukaisella luvalla, kuten myös yksityisetsivä. On myös useita syitä, miksi autonomistajat haluavat käyttää yhtä parhaista GPS-seurantaohjelmista autoille, vaikka useimmat heistä eivät suosittele laitteen piilottamista. Yleisiä GPS-autonseurantasovelluksia ovat:

 • Kaluston hallinta
 • Toimitus ja taksikuljetukset
 • Pidä silmällä alaikäistä teiniäsi
 • Auttaa sinua löytämään pysäköinnin
 • Toipuminen varkaudesta

Autoissa käytettäviksi suunniteltuja GPS-seurantalaitteita löytyy suurista myymälöistä, kuten Walmart, elektroniikkaliikkeistä, kuten Best Buy, ja erikoisliikkeistä, jotka palvelevat yksityisetsiväitä. Niitä voi myös ostaa verkosta melkein mistä tahansa elektroniikkaa, kuten GPS-laitteita ja valvontalaitteita myyvästä kaupasta.

FAQ

 • Mihin poliisi yleensä asentaa GPS-seurantalaitteet autoihin?

  Hienoimmat auton GPS-seurantalaitteet ovat akkukäyttöisiä, joten ne voidaan asentaa melkein minne tahansa. Toiset kytketään auton tupakansytyttimeen tai sisäiseen diagnostiikkaan (OBD-II). Lainvalvontaviranomaisilla on oltava lupa sellaisen asentamiseen.

 • Mikä auton GPS-seurantalaite sopii minulle parhaiten?

  Vaihtoehtoja on monia, ja niiden hinta vaihtelee noin 25 dollarista 100 dollariin ominaisuuksista riippuen. Lifewiren testaajat suosittelevat Spytec STI GL300MA GPS Tracker -laitetta yleiseksi suosikiksi.

Por Markus