animal crossing new horizons winter ebb11dd28ab6412c9dae9ab95e7ccef9

Ilman ritsaa sisään Animal Crossing: New Horizons, kaikki nuo pään yläpuolella kelluvat värikkäät ilmapallot pysyvät avaamattomina ikuisesti. Lisäksi heidän kuljettamansa tavarat menetetään. Onneksi ritsan hankkiminen on helppoa, vaikka et olisikaan pelannut paljon pelistä ja sinulla on vain muutama kupla jäljellä.

Ritsasta saaminen Animal Crossingissa

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa saada ritsa käsiisi: voit joko ostaa ritsan Timmyltä 900 kellolla tai ostaa Timmyltä kotitekoisen ritsareseptin 300 kellon askarteella. Mutta jos tämä on ensimmäinen ritsasi, sinun on ensin valittava resepti. Vaikka tee-se-itse-resepti on halvempi ja on kätevä vaihtamaan ritsasi, kun se rikkoutuu, tarvitset viisi lehtipuuta kunkin ritsan valmistamiseen.

  1. Jatkaa Timmyja katso mitä hänellä on myynnissä.

  2. Löydät a ritsa myytävänä 900 kelloa ja a Slingshot DIY -resepti Myydään 300 kellolla Sekalaista -välilehti. Jos tämä on ensimmäinen ritsasi, sinun on ostettava DIY-resepti ja tehtävä ritsa.

  3. Jos ostit ritsan suoraan, valitse ritsa kuten mikä tahansa muu työkalu sen varustamiseen, ja jos ostit reseptin, tee oma ritsa työpenkillä. Sitten lepää.

Huomautus

Tarvitset viisi lehtipuuta ritsan tekemiseen. Lehtipuu eroaa puusta ja havupuusta, mutta se saadaan samalla tavalla. Lyö puuhun ohuella kirveellä ja on mahdollista, että lehtipuu kaatuu, mikä on harvinaisempaa kuin tavallinen puu, aivan kuten havupuu.

Rissan käyttö Animal Crossingissa

Kun sinulla on ritsa, varusta se samalla tavalla kuin mikä tahansa muu työkalu, kuten kirves, jota käytät lehtipuiden korjuuseen, jotta voit tehdä omia ritsoja. Käytä ritsaa seisomalla ilmapallon alla ja painamalla A ampua.

Animal Crossing Balloon värit

Ilmapallot sisällä Animal Crossing: New Horizons saatavana useissa eri väreissä. Ei ole takeita siitä, mitä kukin ilmapallo putoaa sen jälkeen, kun se on poksahtanut, mutta joitakin trendejä on.

  • punaisia ​​ilmapalloja he todennäköisemmin pudottavat huonekaluja.
  • Keltaiset ilmapallot pudottavat todennäköisemmin kuplia.
  • Sinisiä ilmapalloja pudottavat todennäköisemmin käsityömateriaaleja.
  • vihreitä ilmapalloja ovat paljon satunnaisempia pudotensa kanssa.

Animal Crossingin kultainen katapultti

300 ilmapallon sisään ampumisen jälkeen Animal Crossing: uudet horisontit, saat Golden Slingshot -reseptin, joka on juuri sitä miltä se kuulostaa: kultaisen ritsan tee-se-itse-resepti. 300 ilmapallon jälkeen etsi kultainen ilmapallo, jonka resepti pudottaa, kun poputat sen. Golden Slingshot ei kuitenkaan kestä ikuisesti, vaikka se kestää paljon pidempään kuin tavallinen ritsa ja sen tekemiseen tarvitaan kaksi kultahippua ja yksi ritsa.

Por Markus