Kuinka saada Fortnite Xbox Onelle

Fortnite on ilmainen Xbox One -peli, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää rahaa peruspeliin pelataksesi. Internet-yhteys tarvitaan kuitenkin latauksen aloittamiseen ja loppuun saattamiseksi sekä pelin suositun Battle Royale -tilan pelaamiseen, joka on täysin verkossa.

Kuinka ladata Fortnite Xbox Onelle

The Fortnite videopeli on puhtaasti digitaalinen peli, mikä tarkoittaa, että sinun on ladattava se kokonaan Xbox One -verkkokaupasta. Ja koska sen lataaminen ja pelaaminen on täysin ilmaista, sinun ei tarvitse syöttää maksu- tai henkilökohtaisia ​​tietoja latausprosessin aikana.

Vaikka on mahdollista ostaa Fortnite kaupoista saa vain muovikotelon, jossa on koodi. Sitten sinun on lunastettava ja ladattava tämä koodi Xbox One -laitteellasi. Pelistä ei ole oikeaa levyversiota missään konsolissa.

 1. Käynnistä Xbox One -konsoli. Varmista, että se on yhteydessä Internetiin ja että olet kirjautunut Xbox-verkkotilillesi.

  Xbox One -konsolin kojelauta.

  Voit tarkistaa tilisi katsomalla pelaajakuvaa näytön vasemmassa yläkulmassa. Jos konsolisi on offline-tilassa, saat ilmoituksen kojelaudassasi olevalla viestillä.

 2. Lehdistö RB ohjaimellasi siirtyäksesi kohtaan Store -välilehti Xbox One -hallintapaneelissa.

  Xbox One -konsolin kojelauta.

 3. Kohokohta Etsiä ja paina A.

  Xbox One -konsolin kojelauta.

  Kuten Fortnite peli on etusivulla Store -välilehti, voit korostaa sen sijaan ja painaa sitten A.

 4. Kirjoita «Fortnitehakupalkissa ja paina Valikko nuppi.

  Xbox One -konsolin kojelauta.

  The Valikko -painike on Xbox-ohjaimen pieni musta painike, jossa on kolme vaakaviivaa.

 5. Kohokohta Fortnite ja paina A. Alla ei pitäisi olla hintaa.

  Xbox One -konsolin kojelauta.

  Saat nähdä erilaisia Fortnite nippuja ja ladattavaa sisältöä hakutuloksissasi. Varmista, että et valitse sitä. Lisäksi, Fortniten Kansikuvaa päivitetään hyvin säännöllisesti, joten pelkkä kuvasta poistuminen saattaa johtaa siihen, että valitset väärän tuotteen.

 6. Kohokohta Saada ja paina A.

  Fortnite-videopeli Xbox One -konsolikaupassa.

  Jos olet ladannut Fortnite aiemmin painike sanoi sen sijaan «Asenna».

 7. The Fortnite lataus alkaa. Voit seurata edistymistä painamalla ohjaimen hehkuvaa Xbox-logopainiketta.

Kuinka pelata Fortnitea Xbox Onella

Kerran Fortnite lataus on valmis, saat ilmoituksen Xbox One -konsoliisi. Ennen kuin voit pelata, sinun on luotava Epic Games -tili ja linkitettävä se Xbox-/Microsoft-tiliisi. Pelaamiseen vaaditaan Epic Games -tili Fortnite koska se tallentaa kaiken pelin edistymisen ja mahdollistaa ristiinpelin ja ristiintallennuksen Nintendo Switchin, PS4:n, PC:n ja mobiiliversioiden välillä. Fortnite mahdollista. Jos olet jo luonut Epic Games -tilisi, voit ladata sen Fortnite peli Xbox Onessa Omat pelit ja sovellukset -näytöltä ja aloita pelaaminen. Jos et ole vielä tehnyt, sinun on ensin luotava tili ja linkitettävä se Xbox Oneen.

Luo Epic Games -tili

Siirry osoitteeseen EpicGames.com ja valitse Kirjaudu sisään näytön oikeassa yläkulmassa luodaksesi ilmaisen tilin. Tämä voidaan tehdä millä tahansa tietokoneesi verkkoselaimella, kuten Edge, Brave tai Chrome. Myös mitä tahansa vaihtoehtoista verkkoselainta voidaan käyttää.

Linkitä eeppiset pelisi ja Xbox-tilisi

Kirjaudu sisään Epic Games -tilillesi virallisella verkkosivustolla ja valitse Yhdistetyt tilit tilisivusi vasemmasta valikosta. alla Xboxvalitse Kytkeä. Kun Epic Games -tilisi on luotu ja liitetty Xbox-tiliisi, voit aloittaa Fortnite Xbox Onellasi. Koska tilisi on jo linkitetty verkkosivuston kautta, peli yhdistää sinut automaattisesti, etkä tarvitse kirjautumistietoja.

Por Markus