pokemon go adventure sync featured 272f97c772814e6ab8effeee3314e362

Adventure Sync on ominaisuus pokemon mennä jonka avulla voit seurata vaiheita ja ansaita palkintoja edes avaamatta sovellusta. Ominaisuus lisättiin peliin vuoden 2018 lopulla version 1.93.1 päivityksen myötä, eikä sen käyttö vaadi sovelluksen sisäistä ostoa.

Kuinka Pokemon Go Adventure Sync toimii?

Pokemon Gos Adventure Sync muodostaa yhteyden iPhonen sisäänrakennettuun Apple Healthiin ja Androidin Google Fitiin. Kun nämä palvelut on otettu käyttöön, ne muuttavat mobiililaitteesta askelmittarin, joka voi seurata otettujen askelten määrää ja kuljettua matkaa. Nämä tiedot synkronoidaan sitten pokemon mennä sovellus, ja ylimääräinen toiminta lisätään pelitiedostoosi. Koska tietoja on seurattava taustalla, Adventure Sync kuluttaa enemmän akkuvirtaa. Tämä lisäkäyttö ei kuitenkaan ole merkittävää, etenkään uudemmissa älypuhelinmalleissa.

Ota Adventure Sync käyttöön Pokemon Gossa

Nämä ohjeet ovat samat iOS- ja Android-versioille pokemon mennä.

 1. Avaa pokemon mennä sovellus älypuhelimeesi.

 2. Lehdistö Poke Ball kuvake.

 3. Napauta asetukset.

 4. Napauta vieressä olevaa ympyrää Adventure Sync.

 5. Vahvistusviesti tulee näkyviin. Napauta Käynnistä se > Okei.

 6. Adventure Sync -ominaisuus on nyt käytössä pokemon mennä.

  Ota Adventure Sync käyttöön Pokemon Gossa.

Adventure Syncin käytön edut Pokemon Gossa

pokemon mennä rohkaisee käyttäjiä harjoittelemaan enemmän yhdistämällä erilaisia ​​pelin sisäisiä tehtäviä ja tehtäviä todelliseen fyysiseen toimintaan. Ennen Adventure Sync -ominaisuuden lisäämistä monien tehtävien suorittaminen kesti kauan, koska käyttäjät pokemon mennä avaa sovellus laitteellaan seurataksesi heidän askeleitaan ja sijaintiaan. Nyt sovellus laskee koko päivän toiminnan, kunhan pelaajalla on älypuhelin mukana ja Adventure Sync on päällä. Adventure Syncillä ei ole rajoituksia, kuinka paljon kävelyä voi seurata. Jos otit ominaisuuden käyttöön ja kestät kuukauden avaamatta pokemon mennä, kun avaat sen uudelleen, kaikki vaiheesi viimeiseltä kuukaudelta tuodaan välittömästi peliisi. Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka ovat helpompia Adventure Syncin avulla:

 • Pokemon-munien kuoriutuminen: Munat siinä pokemon mennä voidaan kuoriutua vain kävelemällä tietyn matkan. 5 km munia kuoriutuu 5 km juoksun jälkeen, 10 km munia kuoriutuu 10 km juoksun jälkeen ja niin edelleen. siitosmunat pokemon mennä on paljon nopeampi Adventure Syncillä rekisteröityjen lisävaiheiden ansiosta.
 • Ansaitse Pokemon-karkkeja: Kun lisäät Pokemonin kaveriksesi ja kävelet sen kanssa, ansaitset kyseisestä Pokemonista sellaisen karkin, jota voidaan käyttää kehittämään sitä ja muita sen kehitysketjussa. Mitä enemmän kävelet, sitä enemmän karkkia ansaitset.
 • Suorita kävelytehtävät: Jotkut kenttätutkimukset edellyttävät, että kävelet tietyn matkan tietyn Pokemonin kanssa. Adventure Sync tekee tämäntyyppisistä toiminnoista paljon nopeampia ja helpompia suorittaa.

Pokemon Go Adventure Sync -palkinnot

Sen lisäksi, että Adventure Sync -ominaisuus tekee tiettyjen tehtävien suorittamisesta helpompaa ja nopeampaa, se myös palkitsee pelaajat erilaisilla esineillä joka maanantai klo 9.00 sen mukaan, kuinka paljon he ovat kävelleet viimeisen seitsemän päivän aikana.

pokemon mennä näyttää laskevan kuljetun matkan otetun askeleen perusteella sen sijaan, että tallentaisi pelaajan maantieteellistä sijaintia. Tämä tarkoittaa, että voit tallentaa useita kilometrejä kävelyä tai juoksua juoksumatolla, vaikka olisit samassa paikassa harjoituksen aikana. Tässä on avatut palkinnot ja niiden saamiseen tarvittava matka.

 • 5 km: 20 Pokeballs.
 • 25 km: 20 Poke Balls, 10 Great Balls, 500 Stardust, yksi Rare Candy ja yksi 5 km Egg.
 • 50 km: 20 Poke Balls, 10 Great Balls, viisi Ultra Balls, neljä Rare Candy, 1500 Stardust, 5 km muna ja 10 km muna.

Por Markus