GettyImages 1216542875 fd171dc053a0425cbd10c24c84504ae2

Mitä tietää

 • Ongelma: Ei-toivottu kalenteri, joka lähettää säännöllisesti ilmoituksia tai kalenteri-ilmoitukset muistuttavat tietojenkalasteluyrityksiä.
 • Mukauta siirtymällä osoitteeseen asetukset > ilmoituksia > Kalenteri > ja varmista, että liukusäädin on Salli ilmoitukset on pois päältä (ei vihreä).

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit välttää kalenteriroskapostin pääsyn iPhoneen, ja sisältää tietoja roskapostikutsojen tai roskapostikalentereiden poistamisesta.

Kuinka lopetan roskapostin ja sotkun iCloud-kalenterissa?

Roskapostittajat ovat älykkäitä ja pian he huomasivat, että he voivat lähettää satunnaisia ​​kalenterikutsuja iPhonen käyttäjille helpottaakseen tietojenkalasteluhuijausta tai muita ilkeitä tehtäviä. Ja niin syntyi kalenteriroskaposti. Kysymys kuuluu nyt: miten saat sen oikein? Et ehkä pysty pysäyttämään kalenterin roskapostia kokonaan, mutta on varmasti muutamia strategioita, joiden avulla voit vähentää kalenteriisi saapuvan roskapostin määrää. Ensinnäkin sinun on tiedettävä, kuinka käsitellä roskapostikalenterikutsuja. On normaalia, että haluat avata ne ja hylätä kutsun napsauttamalla linkkiä, mutta älä tee niin. Kun napsautat kalenterin kutsussa olevaa vastauspainiketta tai linkkiä, ilmoitat roskapostittajalle, että käytetty sähköpostiosoite on aktiivinen. Sitten yhtäkkiä roskapostin määrä kalenterissasi ja sähköpostissasi kaksinkertaistuu tai kolminkertaistuu, kun tietosi laitetaan «aktiiviselle» listalle ja myydään ja myydään edelleen. Joten jos saat kutsun, jota et tunnista, poista se välittömästi. Sitten, jos saat niin paljon automaattisia kalenteriilmoituksia, että niistä on tullut häiritseviä, voit poistaa ilmoitukset käytöstä. Tietenkin tämä poistaa käytöstä myös lailliset kalenteri-ilmoitukset, joten se on pidettävä mielessä. Mutta jos haluat silti poistaa nämä ilmoitukset käytöstä, siirry osoitteeseen asetukset > ilmoituksia > Kalenteri > ja varmista, että liukusäädin on Salli ilmoitukset on harmaa (vihreä tarkoittaa Päällä).

Toinen tapa poistaa kalenterin ilmoitukset käytöstä on kalenterisovelluksessa:

 1. Napauta Kalenteri näytön alareunassa.

 2. Valitse tietokuvake sen kalenterin oikealta puolelta, josta et halua saada ilmoituksia.

 3. Vieritä alas ja varmista, että Jopa varoituksia kytkin on harmaa.

  Kuinka poistaa yksittäiset kalenterihälytykset käytöstä iPhonessa.

Muita vinkkejä roskapostikutsujen poistamiseen

Voit myös yrittää väärentää roskapostittajia käyttämällä kertakäyttöistä sähköpostiosoitetta tai honeypot-osoitetta rekisteröityäksesi kaikkeen. Se on sähköpostiosoite, jota käytät tilaaessasi uutiskirjeitä, ilmaisia ​​latauksia ja muita markkinointityyppisiä tuotteita tai palveluita. Osoite ei ole ensisijainen osoitteesi, etkä todennäköisesti tarkista sitä usein. Se on myös osoite, jota et liitä mihinkään puhelimesi sähköpostisovellukseen, joten et saa ilmoituksia, kalenterikutsuja tai muita viestejä, ellet päätä avata sähköpostilaatikkoa. Kaikki ilmaiset sähköpostipalveluntarjoajat voivat hyväksyä tämän vaihtoehdon.

Kuinka peruutan roskapostikalentereiden tilauksen?

Jos tilasit vahingossa kalenterin, joka ei ole muuta kuin roskapostia, voit myös peruuttaa kalenterin tilauksen kokonaan, jotta sinulle ei lähetetä ilmoituksia. Tee tämä avaamalla Kalenteri, napauttamalla ei-toivottua kalenteritapahtumaa ja napauttamalla sitten Peruuta tämän kalenterin tilaus näytön alareunassa. Saatat joutua myös napauttamaan Kirjaudu ulos vahvistaaksesi, että haluat peruuttaa kalenterin tilauksen. Toinen vaihtoehto on poistaa kalenteri tiedoistasi. Poista kalenteri noudattamalla näitä ohjeita:

 1. Mene asetukset iPhonessasi.

 2. Napauta Kalenteri.

 3. Napauta laskut.

 4. Valitse tili, jonka haluat poistaa.

  Kuinka käyttää kalenteritiliasetuksia iPhonessa.

 5. Napauta Poista tili.

 6. Hana Poista iPhonestani vahvistaaksesi, että haluat poistaa kalenteritilin iPhonestasi. Tämä ei poista kalenteria muista yhdistetyistä tileistä (kuten iPadOS tai macOS).

  Kuinka poistaa kalenteritili iPhonessa.

Kuinka poistan viruksen iPhone-kalenteristani?

Saattaa vaikuttaa siltä, ​​että kalenterissasi on virus, jos saat jatkuvasti roskapostikutsuilmoituksia, mutta on kyseenalaista, onko sinulla virus. Sen sijaan se on todennäköisemmin ilmoitusongelma. Tai roskapostittajat ovat saaneet saada sähköpostiosoitteesi ja lähettää toistuvasti kalenterikutsuja. Kummassakaan tapauksessa ei ole syytä huoleen viruksesta. Sen sijaan kohtaamasi ongelma tulisi ratkaista noudattamalla yllä olevia ohjeita poistaaksesi kalenteriilmoitukset käytöstä, peruuttaaksesi ei-toivottujen kalentereiden tilauksen tai poistamalla käyttämättömät kalenterit.

Kuinka peruutan iPhone-kalenteritapahtumien tilauksen?

Jos olet vahingossa hyväksynyt kalenterikutsun joltakulta tapahtumaan, johon et halua osallistua, voit poistaa kalenterin avaamalla sen ja napsauttamalla Poista tapahtuma valinta. Harvinaisissa tapauksissa et ehkä voi poistaa tapahtumaa. Jos näin on, voit jättää sen huomiotta, mutta varo, ettet hyväksy tai hylkää kutsua vahingossa tai napsauta kutsussa olevia linkkejä.

FAQ

 • Miksi iPhone-kalenterini saa niin paljon roskapostia?

  Jos sinulla ei ole virusta, voit saada roskapostia vain tilaamistasi kalentereista, joten poista kalentereita, jotka pommittavat sinua kutsuilla. Älä tilaa epäilyttäviä kalentereita, joissa on epämääräisiä kuvauksia.

 • Kuinka ilmoitan roskapostikutsuista iPhone-kalenterissani?

  Avaa tapaaminen kalenterisovelluksessa ja napauta Ilmoita sotkusta. Apple tarkistaa kalenterista, onko se todella roskapostia. Joka tapauksessa et saa enää kutsuja tapahtumiin.

 • Miksi en voi poistaa iPhonen kalenteritapahtumaa?

  Joitakin roskapostikalentereita ei voi poistaa Kalenteri-sovelluksessa. Mene asetukset > Salasanat ja tilit. Valitse Tilit-kohdasta kalenteri ja napauta Poista tili. Jos et vieläkään pysty poistamaan sitä, sinulla voi olla virus.

Por Markus