changing default ringtone 57f6cda13df78c690f77870e

Mitä tietää

 • Mene asetukset > Äänet ja haptiikka > soittoääni. Etsi haluamasi soittoääni ja napauta sitä.
 • Voit käyttää kolmannen osapuolen sovellusta luodaksesi mukautetun soittoäänen ja asettaa sen sitten oletukseksi yllä olevalla menetelmällä.
 • Vaihda puhelimesi värinä siirtymällä kohtaan asetukset > Äänet ja haptiikka > soittoääni > Tärinä. Valitse esiasetus tai mukautettu värinä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka iPhonen oletussoittoääni vaihdetaan. Se on yksi helpoimmista tavoista mukauttaa iPhoneasi. Ohjeartikkeli koskee iOS 12:ta ja uudempaa, mutta vaiheet ja toiminnot ovat samanlaiset iOS:n vanhemmissa versioissa.

Kuinka muuttaa iPhonen oletussoittoääntä

Muuta iPhonen oletussoittoääni seuraavasti:

 1. Lehdistö asetukset sovellus > Äänet ja haptiikka (joissakin vanhemmissa laitteissa napauta Äänet).

 2. Vuonna Äänet ja värinäkuviot osio, napauta soittoääni.

 3. Käytössä soittoääni Napauta soittoääntä. Kaikki koskettamasi soittoäänet toistetaan, jotta voit kuulla miltä se kuulostaa.

 4. IPhonen mukana tulee kymmeniä esiladattuja soittoääniä. Osta uusia soittoääniä napauttamalla Show Shop (joissakin vanhemmissa malleissa napauta Store oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten Näyttää). Jos et ole koskaan ladannut ja asentanut soittoääniä, opi ostamaan soittoääniä iPhonessa.

 5. Varoitusäänet käytetään yleensä hälytyksiin ja muihin ilmoituksiin, mutta niitä voidaan käyttää myös soittoääninä.

 6. Kun löydät soittoäänen, jota haluat käyttää oletusarvona, napauta sitä niin, että valintamerkki tulee näkyviin sen viereen.

 7. Palataksesi edelliseen näyttöön, napauta Äänet ja haptiikka vasemmassa yläkulmassa tai käytä iPhonen kotipainiketta siirtyäksesi aloitusnäyttöön. Soittoäänivalintasi tallennetaan automaattisesti.

Joka kerta kun saat puhelun, valitsemasi soittoääni soitetaan, ellet ole määrittänyt soittajille yksittäisiä soittoääniä. Jos olet asettanut tietylle henkilölle tietyn soittoäänen, se soitetaan sen sijaan. Muista kuunnella sitä ääntä, älä soivaa puhelinta, jotta et menetä puheluita. Oletuksena sama soittoääni soi riippumatta siitä, kuka sinulle soittaa, mutta voit myös oppia asettamaan yksilölliset soittoäänet jokaiselle yhteystiedolle iPhonessa.

Kuinka luoda mukautettuja iPhone-soittoääniä

Haluatko käyttää suosikkikappalettasi soittoäänenä iPhonen sisäänrakennetun äänen sijaan? Sinä pystyt! Tarvitset vain ohjelmiston oman soittoäänen tekemiseen. Etsi kappale, jota haluat käyttää, ja lataa sovellus soittoäänen luomiseksi. Kun olet asentanut sovelluksen, luo soittoääni ja lisää se iPhoneen.

Vaihda värinä iPhonessa

Voit myös muuttaa värinäkuviota, jota iPhone käyttää, kun saat puhelun. Tämä muunnelma voi olla hyödyllinen, jos sammutat iPhonen soittoäänen, mutta haluat silti tietää, että sinulle soitetaan. Siitä on hyötyä myös kuulovammaisille. Tärinä johtuu iPhonen haptiikan tuesta. Oletusvärähtelykuvion muuttaminen:

 1. Napauta asetukset.

 2. Napauta Äänet ja haptiikka (tai Äänet).

 3. Siirrä joko Värinä renkaassa tai Värinä äänettömällä (tai molemmat) päälle/vihreäksi.

 4. Vuonna Äänet ja värinäkuviot osio, napauta soittoääni.

 5. Napauta Tärinä.

 6. Napauta esiladattuja vaihtoehtoja testataksesi niitä tai napauta Luo uusi värähtely tehdä omasi.

  Kolme iOS-näyttöä, joissa näkyvät värinä soitto- ja äänetön kytkimet, soittoäänipainike, värinäpainike ja valintamerkki

 7. Voit valita värinäkuvion napauttamalla sitä niin, että sen viereen tulee valintamerkki. Valintasi tallennetaan automaattisesti.

Kuten soittoäänet, yksittäisille kontakteille voidaan asettaa erilaisia ​​värinäkuvioita. Noudata samoja vaiheita kuin asetat soittoääniä ja etsi Värinä-vaihtoehto. Soittoääniongelmat voivat estää iPhonea soimasta puhelujen saapuessa, mutta myös monet muut ongelmat voivat aiheuttaa tämän ongelman. Opi korjaamaan iPhone ei toimi -ongelma.

FAQ

 • Minkä tyyppisiä tiedostoja voidaan käyttää iPhonen soittoäänissä?

  Suositeltu äänimuoto iPhonessa on AAC. AAC-tiedostot käyttävät yleensä .M4A-tiedostotunnistetta.

 • Kuinka siirrän soittoääniä Androidista iPhoneen?

  Siirrä ensin Android-soittoäänet oikeaan muotoon ja lataa ne tietokoneellesi. Liitä iPhonesi, siirry iTunesiin ja siirrä soittoäänet kohtaan Näyttää osio.

 • Kuinka asetan kappaleen iPhone-hälyttimeksi?

  Jos haluat asettaa kappaleen iPhone-hälyttimeksi, siirry kohtaan Kello sovellus ja napauta Hälytys > Lisätä (+). Anna aika ja napauta Ääni ja valitse kappale. Voit käyttää vain iPhonesi Musiikki-sovellukseen tallennettuja kappaleita.

Por Markus