2LW4052295 HeroSquare 77787cf0b9504c1eb88ed00bbe8c6595

Xbox One Energizer -latausjärjestelmä

Mitä me pidämme?

 • Helppo käyttää ja asentaa
 • Sisältää selkänojat erivärisille ohjaimille
 • Lataa kahta ohjainta kerralla

Mistä emme pidä

 • Vie enemmän tilaa kuin muut latausratkaisut
 • Mukana ei ole latauskaapelia, jonka voi kytkeä pelaamisen aikana
 • Sisältää vain kaksi akkupakettia

PDP:n erillinen latausjärjestelmä täyttää kaikki lupauksensa, mutta se ei ehkä ole paras ratkaisu niille, joilla on rajoitetusti tilaa lisävarusteille tai vain yksi ohjain.

4

PDP Energizer 2X -latausjärjestelmä Xbox Onelle

Xbox One Energizer -latausjärjestelmä

tässä artikkelissa

Ostimme PDP Energizer 2X -latausjärjestelmän Xbox Onelle, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Xbox One on osoittautunut loistavaksi konsoliksi vuosien varrella, mutta yksi asia, joka voi todella häiritä pelaamista, on ohjaimen tyhjentynyt akku. Toisin kuin PS4:n DualShock-ohjaimet, jotka käyttävät sisäänrakennettuja ladattavia akkuja, Xbox One luottaa tavalliseen AA-muotoon – tai kolmannen osapuolen ratkaisuun, kuten PDP:n Energizer 2X -latausjärjestelmään. Tämän yksinkertaisen järjestelmän avulla sinun ei enää tarvitse varastaa television kaukosäätimen paristoja, kun akku on vähissä. Lue, mitä mieltä olemme Energizerin ratkaisusta tähän ikivanhaan ongelmaan arvostelussamme.

Xbox One Energizer -latausjärjestelmä

Suunnittelu: Kätevä jalusta ohjaimien säilyttämiseen ja lataamiseen

Tämä erityinen PDP:n latausjärjestelmä ei ole heidän ensimmäinen Xbox Onelle. Vuosien varrella on ollut muutamia eri versioita (mukaan lukien se, joka vedettiin takaisin säätimien sulamisesta ja palovammojen aiheuttamisesta), mutta tämä tekee hyvää työtä. Suunnittelu on melko yksinkertainen: yksi muovinen latausasema, jonka etupuolella on näyttö lataustasojen näyttämiseksi, kaksi Energizer-akkupakettia, kaksi valkoista ja kaksi mustaa akkuluukkua/kantta ja yksi verkkovirtajohto. Vaikka on mukavaa, että yhteensopiville ohjaimille on sekä valkoisia että mustia kansia, muovi tuntuu vähän halvalta eikä sovi ohjaimiin täydellisesti, vaikka tämä on vain henkilökohtainen maku, eikä vaikuta niiden toimintaan mitenkään. Järjestelmä on yhteensopiva alkuperäisten Xbox One -ohjainten, Xbox One S -ohjaimien ja Elite-ohjainten kanssa, mutta ei välttämättä toimi kolmannen osapuolen versioiden kanssa.

Tämän yksinkertaisen järjestelmän avulla sinun ei enää tarvitse varastaa television kaukosäätimen paristoja, kun akku on vähissä. Älykkään suunnittelun ansiosta ohjaimet pysyvät mukavasti latausasemassa (yksi tai kaksi telakassa). Tämä tiukka istuvuus johtuu akkukansien kannattimen muodosta, joka lukitsee ne tukevasti paikoilleen telakoituna ja varmistaa, että ohjaimet latautuvat tehokkaasti, vaikka ne hieman kolhisivatkin. Jotkut testaamistamme lataustelakoista eivät olleet loistavia tällä alueella, ja niiden saaminen oikein voi olla työlästä. Tämä voittaa PDP-järjestelmälle muutaman pisteen kirjassamme. Sen lisäksi, että telakka itse toimii laturina, se toimii myös kätevänä telineenä kahden ohjaimen säilyttämiseen, kun se ei ole käytössä. Yksi huomioitava asia on, että mukana ei tule latauskaapelia ohjaimien lataamiseen käytön aikana. Tämä tarkoittaa, että sinun on aina pidettävä yksi akku ladattuna, muuten sinulla on kaksi tyhjää akkua etkä voi jatkaa pelaamista. Näitä paketteja ei myöskään voi ladata yksittäin, joten sinun on ladattava ne telakan ohjaimessa (eli tarvitset myös kaksi ohjainta tehdäksesi tämän).

Xbox One Energizer -latausjärjestelmä

Asennusprosessi: Plug and Play

Uuden latausjärjestelmän asentaminen ei voisi olla helpompaa. Liitä ensin telakka pistorasiaan mukana tulevalla verkkolaitteella. Seuraavaksi sinun kannattaa laittaa yksi Energizer-akuista, jossa on virallinen Xbox One -ohjain, liu’utettava uusi akun kansi päälle (sinun on käytettävä sitä, jotta akku voi koskettaa telakan latauspisteitä) ja aseta ohjain telakkaan etupuoli itseesi päin. Ohjaimen pitäisi lukkiutua hetkeksi, minkä jälkeen telakan etuosassa oleva merkkivalo syttyy osoittamaan, että olet nyt lataamassa. Kun se on valmis, valo muuttuu punaisesta vihreäksi osoittaen, että se on ladattu täyteen ja valmis pelaamaan. Kaksi erillistä LED-valoa osoittavat kunkin ohjaimen tasot niille, jotka lataavat kahta kerrallaan.

PDP väittää, että nämä paketit kestävät jopa 35 tuntia peliaikaa laatikosta otettuna, ja testimme vahvistaa tämän olevan melko tarkka.

Latausnopeus: nopea lataus, joka ei hidasta sinua

Pääkysymys, johon pelaajat haluavat tietää vastauksen, on kuinka nopeasti tämä latausjärjestelmä todella latautuu. Onneksi se on melko nopea, kiitos verkkolaitteen käytön USB-sovittimen sijaan. Testasimme latausnopeutta akun tyhjentymisen jälkeen ja havaitsimme, että se meni nollasta 100 prosenttiin noin 20 tai 30 minuutissa. Tämä nopeus on erinomainen, joten PDP-telakka on yksi nopeimmista saatavilla olevista.

Xbox One Energizer -latausjärjestelmä

Akku: Paljon parempi kuin vanhat AA:t

PDP-järjestelmän käyttämä akku on Xbox One Energizer 2X Charger Battery. Suunnilleen samankokoinen kuin kaksi AA-akkua sulatettuna yhteen, se on 1200 mAh tai 2,4 V NiMH-akku. Vaikka tämä ei olekaan tehokkain akku, jonka löydät Xbox One -ohjaimista, se on enemmän kuin riittävä. PDP väittää, että nämä paketit kestävät jopa 35 tuntia peliaikaa laatikosta otettuna, ja testauksemme vahvistavat, että tämä on melko tarkka, riippuen käytöstä, ohjaimesta ja asetuksista, se kestää muutaman tunnin. Vaikka 35 tuntia on loistava, kuten kaikki ladattavat akut, tämä määrä väistämättä pienenee ajan myötä, kun se ikääntyy, mutta se ei ole odottamatonta. Onneksi voit myös noutaa uudet paketit tähän järjestelmään erikseen vain noin 6 dollarilla.

Suunnilleen samankokoinen kuin kaksi AA-akkua sulatettuna yhteen, se on 1200 mAh tai 2,4 V NiMH-akku.

Hinta: Edullinen ja kilpailukykyinen

Tällä hetkellä voit odottaa maksavasi noin 25–30 dollaria Energizer 2X -latausjärjestelmästä, ja sitä on saatavana useista verkko- tai kivijalkakaupoista. Vaikka tämä hinta ei ole edullisin vaihtoehto, se on mielestämme oikeudenmukainen. Tällä hinnalla saat telakan, kaksi akkupakettia ja neljä akkukoteloa eri väreissä. Jos tarvitset neljä pakettia paikallisiin jaetun näytön peleihin, joudut käyttämään vielä 12 dollaria kahdesta lisäpaketista, joten sekään ei ole liian nuhjuista. Saat varmasti mitä maksat, kun kyse on pelitarvikkeista, joten valitse viisaasti, kun siirryt pois lisensoiduista latausjärjestelmistä.

PDP Energizer 2X -latausjärjestelmä Xbox Onelle vs AmazonBasicsin kaksoislatausasema Xbox Onelle

Kilpailua on paljon, mutta yksi vaihtoehto, jota monet pelaajat kääntyvät latausjärjestelmiin, on AmazonBasics-versio. Joten miten se kasaantuu? Onneksi molemmat ovat virallisesti Xboxin lisensoimia, joten älä huoli siitä. Molemmat käyttävät melkein samaa telakkatyyliä ja samaa verkkolaitetta lataamiseen, mutta eroavat muutamalla keskeisellä alueella. Vaikka PDP-versiossa on neljä ovea (kaksi mustaa, kaksi valkoista), AmazonBasics-versiossa on vain kaksi mustaa. Amazon-version kapasiteetti on myös hieman pienempi, 1100 mAh, verrattuna PDP:n 1200 mAh:iin. Amazonin hinta on kuitenkin noin 5 dollaria halvempi, joten jos et välitä valkoisista paristokuorista, saattaa olla syytä säästää rahaa. On myös syytä huomata, että eri tarpeiden omaaville on olemassa parempia latausjärjestelmiä. Jos haluat säästää tilaa, Amazon valmistaa myös järjestelmän, joka lataa pakkaukset itsenäisesti telakasta tai ohjaimista, jotka kiinnitetään Xboxin kylkeen. On myös muita vaihtoehtoja, jotka latautuvat pelatessasi, joten sinulla on vaihtoehtoja, jotka perustuvat tarpeisiisi. Tutustu vuoden 2019 yhdeksän parhaan Xbox One -lisävarusteen luetteloomme nähdäksesi entistä enemmän upeita lisävarusteita, jotka parantavat pelikokemustasi.


Lopullinen tuomio

Ihanteellinen niille, joilla on useita ohjaimia. PDP on vihdoin täydentänyt lataustelakointiaan Xbox One -latausjärjestelmällä, ja se on loistava valinta niille, joilla on useita ohjaimia ja jotka haluavat luopua AA:staan. Se on nopea, tehokas ja helppokäyttöinen.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Energizer 2X -latausjärjestelmä Xbox Onelle

 • Tuotteen merkki:

  PDP

 • UPC

  70805600585

 • Hinta

  24,99 dollaria

 • Paino

  0,77 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  7,3 x 2,9 x 3,6 tuumaa.

 • Tyyppi

  Energizer 2X -latausjärjestelmä – musta

 • Irrotettava kaapeli

  ei

 • Värivaihtoehdot

  Mustavalkoinen

 • Akun kesto

  Jopa 35 tuntia peliaikaa

 • Takuu

  Rajoitettu (valmistajan viat)

 • Yhteensopivuus

  Kaikki viralliset Xbox One -ohjaimet

Por Markus