Nintendo ImmortalsFenyxRising Switch HeroSquare 2f9ba3969c1c4a61abca0a4130f6e417

Immortals Phenyx Rising

Mitä me pidämme?

 • Viihdyttävä kerronta
 • Hauskoja, mausteisia taisteluita
 • Laaja valikoima pulmia ja haasteita
 • Kaunis ympäristö ja ympäristö
 • Vahva kerronnallinen lanka

Mistä emme pidä

 • Vaikeusastetta ei ylläpidetä pelin aikana
 • Ubisoft Connect -tili vaaditaan

Immortals Fenyx Rising yhdistää kunnianhimoisen lähtökohdan hauskaan ja helppokäyttöiseen peliin. Yllättävän sydämellisen tarinan ydin on peli, joka kannattaa suorittaa loppuun myös haasteen jälkeen.

3.8

Ubisoft Immortals Fenyx Rising

Immortals Phenyx Rising

tässä artikkelissa

Arvostelijamme osti Ubisoftin Immortals Fenyx Risingin jotta he voisivat laittaa sen koetukselle. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearvion.

Immortals Fenyx Rising on toimintaseikkailupeli, joka kertoo uuden tarinan kreikkalaisen mytologian avulla. Avoimen maailmantutkimuksen, lukemattomien pulmien ja taistelujen mytologisten petojen kanssa peli on kunnianhimoinen. Pelasin Nintendo Switchillä yli neljäkymmentä tuntia nähdäkseni, lensikö se liian lähelle aurinkoa.

Tarina: Kreikan sankarin arvoinen

Fenyx Immortals Rising ei ole juoniltaan hienovarainen. Heti kun aloitat pelin, Typhon tuhoaa Olympian jumalat. Zeus hakee apua Prometheukselta, mutta Prometheus lyö vetoa, että kuolevainen voittaa Typhonin. Hän näkee seikkailun, joka alkaa Golden Islella, kun Fenyx huomaa, että kaikki ovat muuttuneet kiveksi. Fenyx Risingin virkistävin osa on kerronta. Prometheus ja Zeus ovat tarinan epäluotettavia kertojia. Kun Zeus ei pidä Fenyxin seikkailua tarpeeksi jännittävänä, hän käyttää jumalallisia voimiaan keskeyttääkseen Prometheuksen tarinan pienellä vaaralla tai vitsillä. En yleensä kuuntele pelin sisäistä kerrontaa, mutta Zeus ja Prometheus kiinnittivät huomioni kevyellä kunnioittamattomuudellaan.

Kuolemattomat Phenyx Rising

Fenyx ei ole yleisön korvike, vaan rohkea ja innostunut kreikkalainen nainen (tai mies), joka on löytänyt itsensä jumalten kertoman tarinan keskipisteestä. Hänen intonsa auttaa muita osoittautuu hyödylliseksi haluttomille jumalille, kuten Aphroditelle, jonka Typhon on muuttanut puuksi. Kukaan tarinankertojasta ei ota rooliaan liian vakavasti ja lopputulos on hauska.

Asennusprosessi: Ubisoft Connect -tili vaaditaan

Fenyx Immortals Rising keskeyttää muuten vahvan alun vaatimalla pelaajia linkittämään Ubisoft Connect -tilinsä. Tilin luominen ei vie lainkaan aikaa, mutta se on ärsyttävä vaatimus lisätä pelin alussa. Kun Ubisoft Connect -tili on linkitetty, pelaajat voivat käyttää eri alustojen säästöjä ja kuluttaa kolikoitaan. Muutoin asetukset ovat perus: kirkkaus, merkin mukauttaminen, vaikeus ja niin edelleen. Testasin peliä normaalilla vaikeusasteella, mutta sitä voi muuttaa milloin tahansa.

Kuolemattomat Phenyx Rising

Pelin kulku: Hauskaa ilman suuria haasteita

Immortals Fenyx Rising sisältää kolme pääosaa: tutkiminen, palapelit ja taistelu. Aluksi kaikki tuntuu liikaa. Fenyx on alusta asti haudattu kulutushyödykkeiden, aseiden ja voimien kasan alle. Maailma on jättimäinen ja ylivoimainen, ja siinä on kauniita näkymiä ja tutkimattomia paikkoja joka suuntaan, jota kamera panoroi.

Tutkimisen hauskuutta heikentää jonkin verran Far Sightin sisällyttäminen, työkalu, joka paljastaa kiinnostavia kohteita kartalla. Ei kuitenkaan kestä kauan, kun maailma alkaa kutistua nopeasti. Tutkimisen hauskuutta heikentää jonkin verran Far Sightin sisällyttäminen, työkalu, joka paljastaa kiinnostavia kohteita kartalla. Toisin kuin Breath of the Wildin nastat, Far Sight ei ole riippuvainen näköyhteydestä.

Maailman pulmien löytäminen ja ratkaiseminen oli paras osa Golden Islen tutkimista. Niin kauan kuin katsot arkun tai palapelin suuntaan, voit paljastaa sen paikan kartalla pysyvästi. On sanomattakin selvää, että kuka tahansa voi päättää olla käyttämättä tätä ominaisuutta, mutta sen sisällyttäminen viittaa siihen, että Fenyx Rising ei ole niin panostanut pelaajien rohkaisemiseen tutkimaan maailmaa itsenäisesti. Fenyx Risingillä on erilaisia ​​haasteita nimeltään haasteita, jotka ovat levinneet ympäri avoimeen maailmaan ja Vaults of Tartarosissa. Useimmat, kuten liukuvat palapelit tai nopeat navigointihaasteet, ovat yksinkertaisia ​​ja helppoja suorittaa. Maailman pulmien löytäminen ja ratkaiseminen oli paras osa Golden Islen tutkimista.

Suurin osa taisteluista on valinnaisia, mutta se on niin hauskaa, että yritin löytää sen. Tartaroksen holvit vastaavat The Legend of Zelda: Breath of the Wildin pyhäkköjä. Holvit heittelevät ratkaisevia pulmia ja taistelevat yhdessä lyhyissä tapauksissa. Käsittämättömässä esimerkissä palapeli vaatii sinun vaihtamaan kumpi kahdesta kytkimestä on päällä, kun pallot pyörivät lyhyen sokkelon läpi. Holveja on liikaa ja ne on liian helppo ratkaista. Suurin osa taisteluista on valinnaisia, mutta se on niin hauskaa, että yritin löytää sen. Viholliset tulevat suoraan kreikkalaisesta mytologiasta, karjusta, joka tappaa Adonisen, klassikkoihin, kuten Kyklooppeihin ja Minotaurukseen. Se tosiasia, että he esiintyvät ryhmissä ja heillä on erilaisia ​​hyökkäyksiä, tekee mielenkiintoisista, kaoottisista taisteluista. Suurin valitukseni on epätasainen vaikeus. Alku tuntuu hyvältä, mutta hallintaan ei mene kauaa. Kulutustarvikkeita voi yhtä hyvin olla loputtomasti, joten jos minulla ei olisi tarpeeksi juomia, voisin vain syödä tusinaa granaattiomenaa juosten Minotauruksen luota. Golden Isle on täynnä aseita, panssareita ja materiaaleja, joilla voi ostaa päivityksiä, kuten jumalallisia kykyjä.

Kuolemattomat Phenyx Rising

Vältin tarkoituksella parhaita jumalallisia kykyjä, kunnes huomasin, että ne ovat välttämättömiä joillekin holveille ja arvoituksille. Ares’ Wrath toimii kolmantena hyppynä. Athena’s Charge tekee Fenyxistä immuuni lasereille, jotta hän voi juosta niiden läpi. Kreikkalaisten jumalien valtakunnassa laserit ovat anakronismi. Fenyx Rising olisi tehnyt paremmin poistamalla ne. Joka tapauksessa, he tekivät sen lisäksi liian vahvoja etuja varusteissa ja jumalallisempia kykyjä kuin voit ravistaa keppiä. Taistelut ovat niin hauskoja, että on sääli, ettei niissä ole todellista haastetta.

Grafiikka: upea, jos et katso liian läheltä

Immortals: Fenyx Rising käyttää eloisia värejä kultaisista kukista ja kirkkaita granaattiomenia täynnä olevista koreista yötaivaan syvän purppuranpunaisiin ja vihreisiin väreihin saadakseen kaikki Golden Islen paikat näyttämään jumalien arvoisilta. Temppelit ja paviljongit on tehty huolella yksityiskohdista. Ne on koristeltu keramiikalla ja taiteella. Päivä-yö -kierto viipyy auringonnousun ja -laskun kultaisissa sävyissä eikä tasaisen päivänvalossa.

Yötaivas oli niin kaunis, että pysähdyin ottamaan kuvia joka kerta kun pelasin. Grafiikasta en voi sanoa tarpeeksi hyviä asioita. Puut ja ruoho näyttivät toisinaan huonosti renderoidulta, mutta on niin vaikeaa saada huomioni pois tämän pelin kauneudesta, etten tuskin huomannut. Yötaivas oli niin kaunis, että pysähdyin ottamaan kuvia joka kerta kun pelasin. Grafiikasta en voi sanoa tarpeeksi hyviä asioita.

Kuolemattomat Phenyx Rising

Hinta: Odotetaan myyntiä

Immortals Fenyx Rising maksaa 60 dollaria, joka on useimpien Nintendo Switch -pelien vakiohinta. 60 dollaria on hieman jyrkkä pelille, joka sai tämän valon sisältöön. Ääninäyttelijät eivät ole halpoja, mutta haluan enemmän näytelmää rahoilleni. Kirjoitushetkellä sen vähittäismyyntihinta on 30 dollaria eri alustoilla, mikä on paljon parempi tarjous.

Phenyx Immortals Rising vs. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Legend of Zelda: Breath of the Wild loistaa monissa molemmissa peleissä olevissa pelielementeissä. Siitä huolimatta, on yksi painava syy valita Immortals Fenyx Rising: tarina. Se alkaa musiikilla, joka luo täydellisen tunnelman ja sisältää antiikin kreikkalaisia ​​soittimia, kuten lyyraa. Kun Prometheus kertoo tarinan Fenyxistä, Zeus keskeyttää vitseillä tai muistelee hyviä hetkiä muiden jumalien kanssa. Kun Zeus tajuaa, kuinka paljon hän on satuttanut Aphroditea jättämällä huomiotta tämän tunteet tai kuinka hänen poikaansa Aresta koskeva kritiikki on jättänyt sodan jumalan epävarmaksi, hän kuulostaa aidosti katuvalta isältä. Fenyxillä on myös paljon luonnetta. Hän on suorapuheinen jumalia vastaan, imartelee heidän suurimpia vahvuuksiaan ja antaa periksi heidän heikkouksilleen. Hän ei voisi olla erilainen kuin Linkin väkijoukko, joka ei koskaan päästä ääntä ulos. Tämän pelin ytimessä on ihanan viihdyttävä tarina, eikä Link aio kertoa sitä.


Lopullinen tuomio

Viihdyttävä peli mukaansatempaavalla taistelulla ja grafiikalla.Immortals Fenyx Rising on erittäin viihdyttävä peli, joka herättää kreikkalaisen mytologian henkiin loistavilla tarinoillaan. Maailma näyttää valtavalta, grafiikka näyttää hyvältä ja taistelu on iloa. Se vetoaa kaikkiin Breath of the Wildin nauttineisiin pelaajiin, jotka haluavat jotain enemmän tai hieman erilaista.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Demon Souls
 • jumala pisara
 • Pokemon Sword and Shield

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Kuolemattomat Phenyx Rising

 • Tuotteen merkki:

  Ubisoft

 • UPC

  887256091057

 • Hinta

  60,00 dollaria

 • Julkaisupäivämäärä

  joulukuuta 2020

 • Paino

  2,08 unssia

 • Tuotteen mitat

  0,6 x 5,4 x 6,7 tuumaa.

 • Väri

  Ei käytössä

 • Alustat

  Google Stadia, Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S

Por Markus