movexboxonegamestoxboxseriesxs d6ac39d8e3364499a6ee32ba63d38846 scaled

Mitä tietää

 • Avaa opas > Omat pelini ja sovellukseni > Valitse peli > Hallitse pelejä ja lisäosia > siirtää kaikkea > Liike. Toista jokaiselle pelille.
 • Liitä ulkoinen asema konsoliisi. paina Xbox-painike ohjaimessasi ja valitse Omat pelini ja sovellukseni > Katso kaikki.
 • Mene Pärjätä > Tallennuslaitteet > Valitse ulkoinen kovalevy > Siirrä tai kopioi > Valitse pelit > Siirrä valittu > Liike.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Xbox One -pelit siirretään Xbox Series X- tai S-konsoliin. Xbox Series X ja S ovat molemmat taaksepäin yhteensopivia Xbox Onen kanssa, mikä tarkoittaa, että voit toistaa kaikkia vanhoja Xbox One -levyjäsi Xbox Series X:llä.

Siirrä Xbox One -pelit kiintolevylle

Jos Xbox Onellasi on paljon digitaalisia pelejä, sinun on ensin siirrettävä ne ulkoiselle kiintolevylle. Tämän jälkeen voit liittää aseman Xbox Series X- tai S-laitteeseen ja pelata pelejä tai siirtää sen sisäiseen tallennustilaan. Mikä tahansa ulkoinen USB 3.1 -kiintolevy (HDD) tai solid-state-asema (SSD) toimii niin kauan kuin siinä on vähintään 128 Gt. Onko Xbox One -pelisi jo ulkoisella kiintolevyllä? Olet jo puolivälissä. Yhdistä vain ulkoinen asema Xbox Series S- tai X -soittimeen. Se tunnistaa aseman ja voit aloittaa pelien pelaamisen heti tai siirtää ne sisäiseen tallennustilaan. Voit lisätä ulkoisen aseman Xbox Oneen seuraavasti:

 1. Avaa opas ja valitse Omat pelini ja sovellukseni.

 2. Valitse peli. Valitse Täysi kirjasto jos et näe pelejä, joita haluat siirtää.

 3. Valitse Hallitse pelejä ja lisäosia.

 4. Valitse siirtää kaikkea.

 5. Valitse Liike.

 6. Toista tämä toimenpide muille siirrettäville peleille.

Xbox One -pelien siirtäminen Xbox Series X- tai S-konsoliin

Jos aiot pitää Xbox One -digitaalipelisi ulkoisella asemalla, sinun tarvitsee vain kytkeä se pistorasiaan, odottaa, että konsoli tunnistaa sen, ja sitten alkaa pelata pelejä. Ne näkyvät pelikirjastossasi sen vieressä, mitä olet jo ladannut Xbox Series X- tai S-laitteeseen. Siirrä Xbox One -pelisi Xbox Series X- tai S-sisäiseen tallennustilaan seuraavasti:

 1. Liitä ulkoinen asema Xbox Series X tai S -laitteeseen USB-kaapelilla.

 2. Odota, että konsoli tunnistaa aseman.

 3. paina Xbox-painike ohjaimessasi ja valitse Omat pelini ja sovellukseni.

 4. Valitse Katso kaikki.

  Pelini ja sovellukseni Xbox-oppaassa.

 5. Navigoida johonkin Pärjätä > Tallennuslaitteet.

  Pelinhallintavaihtoehdot Xbox Series X|S:ssä.

 6. Valitse omasi ulkoinen kovalevy.

  Tallennuslaitteiden hallinta Xbox Series X|S:ssä.

 7. Valitse Siirrä tai kopioi.

  Siirrä tai kopioi pelejä Xbox Series X|S:llä.

 8. Valitse pelit, jotka haluat siirtää.

  Valitse Xbox Series X:ssä tai S:ssä siirrettävät pelit.

 9. Valitse Siirrä valittu.

  Pelien siirtäminen Xbox Series X|S:ssä.

 10. Valitse Liike.

  Pelien siirtäminen Xbox Series X|S:ssä.

 11. Odota, että pelisi valmistuvat.

Vaikka et voi pelata Xbox Series X- tai S -pelejä millään muulla ulkoisella asemalla kuin virallisella Seagate-laajennusasemalla, voit pelata Xbox One-, Xbox 360- ja alkuperäisiä Xbox-pelejä mistä tahansa USB 3.1 -asemasta. Latausajat riippuvat aseman nopeudesta, mutta voit pelata siirtämättä pelejäsi, jos Xbox Series X:n tai S:n sisäinen tallennustila on loppumassa.

Por Markus