OnkyoTX NR575 HERO 01LW1846333 17 Final Square da4932328aa24c9a9fa1b3757f6eb3b5

Onkyo TX-NR575 kotiteatterivastaanotin

Mitä me pidämme?

 • Yksinkertainen surround-äänen asennus
 • Paljon joustavuutta syöttöön
 • Kuusi HDMI-tuloa
 • Hurmaava surround-ääni

Mistä emme pidä

 • Huono suoratoisto ja Bluetooth-toteutus
 • Zone 2 kaiuttimissa on hankalat säätimet
 • Kaukosäädin on liian yksinkertainen

DTS:X:n ja Dolby Atmosin tuella 7.2-kanavaisen Onkyo TX-NR575 kotiteatterivastaanottimen pitäisi olla hyvä ostos, mutta ominaisuuksien huono toteutus saa meidät epäröimään hinnan suhteen.

3.6

Onkyo TX-NR575 kotiteatterivastaanotin

Onkyo TX-NR575 kotiteatterivastaanotin

tässä artikkelissa

Ostimme Onkyo TX-NR575 -kotiteatterivastaanottimen, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Koska kaikkialla on halpoja 4K-televisioita ja 8K aivan nurkan takana, tarvitsemme teräväpiirtoäänen, joka sopii HD-näyttöihimme. Täyttääkö Onkyo TX-NR575 tämän standardin? Katsotaan. Ennen kuin sukellat sisään, tutustu kotiteatterivastaanottimen valintaoppaaseemme.

Onkyo TX-NR575 kotiteatterivastaanotin

Suunnittelu: Kaikki on siellä missä sen pitääkin

Onkyo TX-NR575 näyttää tavalliselta AV-komponentiltasi, metallikotelolta, jossa on musta muovinen etuosa ja muoviset nupit ja nupit. Se on tarpeeksi yleinen sopimaan useimpiin olemassa oleviin järjestelmiin. Kaikentyyppisten AV-laitteiden tärkein ulkoinen suunnitteluominaisuus on kuitenkin säätimien ja tulo-/lähtöporttien sijainti. Onkyo TX-NR575 sijoittaa nämä kaikki odotettuun paikkaan ja merkitsee ne selkeästi. Laitteen takana on jopa ohjeet kaiutinkaapelin oikeaan asennukseen. Pidimme siitä, että kaikki kaiutintolpat on pultattu kiinni, joten meidän ei tarvinnut sotkea noiden ärsyttävien jousikuormitettujen pylväiden kanssa. Jokainen on selkeästi merkitty ja siellä on jopa ohjeet. Kun on niin paljon kaiutinpylväitä, 7.1-kanavaa ja vyöhyke kaksi kaiutinta, ne olisi helppo sekoittaa. Myös etupaneelin painikkeet on järjestetty järkevästi, mukaan lukien yksittäiset painikkeet pitkälle video- ja äänituloluettelolle. Onkyo TX-NR575 on lähes seitsemän tuumaa suurempi kuin useimmat testaamamme kotiteatterivastaanottimet. Se sopii hieman tiukasti viihdeyksikköömme, joten tarkista korkeus ennen ostamista.

Äänenlaatu: Hienovarainen surround-ääni, mutta joskus liikaa bassoa

Laitoimme Onkyo TX-SR373:n läpi sarjan musiikkitestejä, elokuvia ja videopelejä Monoprice 5.1 -kaiuttimilla. Ensimmäinen asia, jonka huomasimme, on kuinka paljon eroa DTS:X:llä ja Dolby Atmosilla on, kun katsomme televisiota tai pelaamme videopelejä. Vanhemmat äänimuodot vetivät osan etukanavista surround-kaiuttimiin, mutta Onkyo TX-NR575 piti äänet suoraan edessä, mikä tarkoittaa, että hienovaraisemmat ympäristön äänet ja taustamusiikki voivat surinaa taustalla.

Yläpuolellamme humisevan helikopterin terien ääni oli niin vakuuttava, että katsoimme ulos ikkunastamme ennen kuin tajusimme, että se oli pelin sisällä. Tämä oli erityisen hyvä videopeleille. soitimme Metal Gear Solid: Ground Zeros, joka sisältää paljon ympäristön kohinaa ja äänimerkkejä. Jatkuva sade, joka valui taustalle, paransi Kojiman esiosan mukaansatempaavia ominaisuuksia ilman, että se koskaan ylitti äänimerkkejä. Yläpuolellamme humisevan helikopterin terien ääni oli niin vakuuttava, että katsoimme ulos ikkunastamme ennen kuin tajusimme, että se oli pelin sisällä. Kuuntelimme monenlaista musiikkia testataksemme äänentoistoa – joitakin Debussy, Green Day, John Coltrane ja Taylor Swift. Sekä jazzissa että rockissa pidimme siitä, kuinka selkeästi symbaalit ja hi-hat olivat muun musiikin alla. Debussyssa on useita harppuarpeggioita ja korkeimmat nuotit ponnahtivat kauniisti esiin. Kun soitimme Taylor Swiftin kappaleen «…Ready For It?» Basso oli niin näkyvä, että se oli ärsyttävää, kuten kun ajat auton vieressä, jossa on niin paljon bassoa, ajomatkasi tärisee hieman. On mukavaa tietää, että Onkyo TX-NR575:ssä on tällainen teho, mutta meidän piti leikata bassoa 5 dB, jotta se ei ollut ylivoimaista. Pidimme siitä, että keskialueen laulu tuli selkeästi läpi, jopa jylisevän basson kanssa. Testasimme myös Onkyo TX-NR575:tä katsomalla universumin läpi Blu-Raylla, sen eklektinen soundi ja keskittyminen musiikkiin. Sama DTS:X, joka teki erikoistehosteista parempia, teki myös elokuvan kappaleista vähemmän täyteläisiä ja iskeviä, koska ne tulivat vain etukaiuttimista.

Onkyo TX-NR575 kotiteatterivastaanotin

Ominaisuudet: Hienosäätösäätimet ja määritettävät tulot

Valikot ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat paljon muokattavissa olevia äänivaihtoehtoja. Voit ohjata yksittäisiä kaiutinkanavia, määrittää tuloja ja hallita diskantin ja basson tasoja. Pikavalikko ilmestyy kuvan päälle näytöllä, jonka avulla voit säätää bassoa ja diskanttia käyttämättä TX-NR575:n näyttöä tai pysäyttämättä suoratoistoa. Olimme pettyneitä siihen, että monet mukautettavissa olevista ominaisuuksista eivät ole käytettävissä kaukosäätimessä. TX-NR575:n halvemmassa serkussa on diskantti ja pohja, kuuntelutilat ja useita muita kaukosäätimen vaihtoehtoja, mutta ne puuttuvat täältä. Se muuttuu vielä vaikeammaksi, kun yrität aktivoida vyöhykkeen kaksi kaiutinta. Kaukosäädin on melko monimutkainen ja kestää jonkin aikaa tottua. Se on erittäin huonosti suunniteltu ja ehkä huonoin ominaisuus. iPad-sovellusohjain tekee tästä helpompaa, mutta kotiteatterivastaanottimen ohjaamisen pitäisi olla helpompaa erillisellä kaukosäätimellä.

Onkyo TX-NR575 kotiteatterivastaanotin

Asennusprosessi: Hieman monimutkainen edistyneiden ominaisuuksien ansiosta

Tiedämme kaikki, että vaikein prosessi kotiteatterivastaanottimen asentamisessa on katkaista johtoviidakko televisioidemme takaa. Kun pääsimme sen ohi, prosessi oli melko suoraviivainen, vaikkakin monimutkaisempi kuin halvemmat 5.1-kanavaiset vastaanottimet. Onkyo TX-NR575:ssä on yhdeksän sarjaa kaiutinliittimiä, ja voit käyttää niitä useilla tavoilla. Voit lisätä kaiuttimia kuusi ja seitsemän lisätäksesi syvyyttä surround-ääneen, ja ne voidaan sijoittaa muiden kaiuttimien taakse, yläpuolelle tai päälle monissa eri kokoonpanoissa. Voit myös käyttää liittimiä 6 ja 7 bi-ampeerina yhteensopiville kaiuttimille, jonka voit valita asennuksen aikana. Toisen vyöhykkeen kaiuttimet on suunniteltu toistamaan musiikkia eri huoneissa, ja niitä ohjataan samasta keskittimestä kuin ensisijainen asennus.

Onkyo TX-NR575 kotiteatterivastaanotin

Liitettävyys: Omalaatuinen Bluetooth ja ei Chromecast-videota

Onkyo TX-NR575:ssä on monia liitäntävaihtoehtoja, mukaan lukien kuusi HDMI-tuloa ja yhdeksän kaiutinliitäntää. Analogiset ja digitaaliset tulot ja lähdöt ovat hajallaan laitteen takana. Vaikka et käyttäisi HDMI-liitäntää, AV-tulolle on runsaasti vaihtoehtoja. Onkyo TX-NR575:ssä on paljon hienoja ominaisuuksia, joita yksinkertaisissa ja halvoissa kotiteatterivastaanottimissa ei ole. Siinä on sisäänrakennettu Wi-Fi, joten se voi muodostaa yhteyden äänen suoratoistopalveluihin, kuten Pandora, Spotify tai Tidal, ja se tukee myös Airplayä. Sisäänrakennettu Wi-Fi mahdollistaa myös laitteen laiteohjelmiston päivittämisen suoraan Internetistä. Natiivimusiikin suoratoistossa oli laadukas ääni, mutta valikot olivat kömpelöitä, mikä sai meidät miettimään, miksi meidän ei pitäisi käyttää Pandoraa mobiililaitteemme kautta Bluetoothin kautta.

Bluetooth-toisto oli buginen, joskus se ei toiminut ollenkaan. Yllätyimme myös sisäisestä Chromecastista, teoriassa hienosta ominaisuudesta suoratoistaa Netflix iPadistamme suoraan televisioon, mutta valitettavasti emme saaneet videota toimimaan sisäisessä Chromecastissa, vain äänen. Onkyo TX-NR575:ssä on myös Bluetooth-yhteydet ja se tukee SBC- ja AAC-koodekkeja. Olimme yllättyneitä siitä, että niin paljon maksava vastaanotin ei tue laadukkaampaa aptX-koodekkia, varsinkin kun Onkyon halvemmat vastaanottimet tukevat. Bluetooth-toisto oli buginen, joskus se ei toiminut ollenkaan. iPadilla komennon lähettämisen ja vastaanottimen muutoksen kuulemisen välillä oli myös merkittävä tauko.

Hinta: Hinta on korkea ominaisuuksien huonosta toteutuksesta

Onkyo TX-NR575 maksaa 379 dollaria, mikä on korkeampi kuin sen keskitason kilpailija. Mitä saat tuosta hinnankorotuksesta? Se tarjoaa Dolby Atmos- ja DTS:X-tuen, mikä parantaa äänikokemusta vanhempiin formaatteihin verrattuna, ja sillä on suorat yhteydet Internetiin musiikin suoratoistoa varten. Jos jokin lisäominaisuuksista olisi toteutettu paremmin tai toiminut saumattomasti, suosittelemme sitä enemmän, mutta hinta on kova vaikeiden säätimien ja valikoiden vuoksi.

Kilpailu: Parempia vastaanottimia vertailukelpoisin hinnoin

Yamaha RX-V485: Yamaha RX-V485 on samassa hintaluokassa kuin Onkyo TX-NR575, sen hinta on 400. Se tukee vain 5.1-kanavaa Onkyon 7.2:n sijaan, mutta Yamahassa on ominaisuuksia, joita Onkyo TX-NR575 ei tue. on. MusicCast-järjestelmä yhdistää sen usean huoneen langattomiin kaiuttimiin, mikä on huomattavasti helpompi asennus kuin Onkyon kömpelö zone 2 -järjestelmä.

Denon AVR-S530BT: Denon AVR-S530BT on paljon halvempi vaihtoehto, jonka suositushinta on $ 279. 100 dollarin säästö maksaa: ei Dolby Atmosia tai DTS:X:ää eikä Wi-Fi-yhteyttä. Siinä on myös hieman vähemmän tehoa, 70 wattia kanavaa kohti. Jos pääasiallinen huolenaiheesi ei ole huippulaadukas ääni, vastaanotin tällä hinnalla näillä ominaisuuksilla on järkevämpää kuin maksaa 379 dollaria Onkyo TX-NR575:stä.


Lopullinen tuomio

Laadukas ääni huonolla ominaisuuksien toteutuksella.Onkyo TX-NR575 on loistava vastaanotin, jota haittaavat kova hintalappu ja rikotut lupaukset. Rakastimme laadukasta ääntä, varsinkin klassista musiikkia tai jazzia kuunnellessamme kuuluvia teräviä korkeuksia, ja DTS:X/Dolby Atmos -surround-ääni oli loistava. Mutta huonot ominaisuudet, jotka eivät vain toimineet, kuten musiikin suoratoisto ja Bluetooth, saavat meidät varomaan korkeaa hintaa.

Samanlaisia ​​arvioimamme tuotteet:

 • Onkyo TX-SR373
 • Onkyo SKS-HT540
 • Pioneer SX-S30 Elite ohut vastaanotin

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  TX-NR575 kotiteatterivastaanotin

 • Tuotteen merkki:

  Onkyo

 • UPC

  889951000891

 • Hinta

  379,00 dollaria

 • Takuu

  Kaksi vuotta, osat ja työ

 • Liitännät

  HDMI-portit 6 tuloa / 1 lähtö ARC-yhteensopiva 2 digitaalista optista ja 1 koaksiaalinen analoginen 7 audiotulo, 2 audio/videotuloa, 1 monitorilähtö Takana USB 2 langatonta antennia Mikrofoniliitäntä AM-viritin FM-viritin Kaiutinlähtö: Vasen edessä, Oikea etu, Keski , 2 surround vasen, 2 surround oikea, kaksoisanaloginen subwoofer, 2 vyöhyke 2 Ethernet

 • Langaton kantama

  Bluetooth 48 jalkaa

 • Bluetooth-koodekit

  SBC, AAC

 • Lähtöteho:

  170 W/Cl. (6 ohmia, 1 kHz, 10 % THD, 1-kanavainen, FTC) 80 W/Ch. (8 ohmia, 20 Hz-20 kHz, 0,08 % THD, 2 kanavaa ohjattu, FTC)

 • Signaali-kohinasuhde

  106 dB

 • Ääniformaatit

  Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, DTS:X, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, DTS 96/24, DTS-ES, DTS-HD Express, DSD, PCM

 • Kaiuttimen impedanssi

  106 dB (IHF-A, LINE IN, SP OUT) 80 dB (IHF-A, PHONO IN, SP OUT)

 • Mitä sisältyy

  Pika-aloitusopas, Asennusmikrofoni, Kaukosäädin, 2 AAA-paristoa, AM- ja FM-antennit, Rekisteröinti- ja takuutiedot, Turvallisuustiedot, Perusopas, Chromecastin käyttöopas, Onkyo-tuotemainokset

Por Markus