Cubone 5c006542c9e77c0001e902a2

Pelottavin tarinoita ja urbaaneja legendoja pokemon sarjat ovat ihmisten keksintöjä. Vastoin suosittuja myyttejä, musiikin kuuntelu sisään Pokemon punainen tai pokemon bluesia Lavender Town ei tee sinua hulluksi. pokemon Kadonnut hopea ei ole olemassa faniprojektien ulkopuolella, eikä Gary’s Raticate luultavasti kuollut SS Annella. Tämä ei tarkoita sitä, että Pokémon-peleistä puuttuisi esiintymiä ja hahmoja, jotka ansaitsevat kaksinkertaisen sisällyttämisen. Jokaisen pelin Pokedex-hakemisto on täynnä useita esimerkkejä Pokémoneista, jotka eivät välttämättä ole lapsiystävällisiä. Yksi, joka on pitkään ollut legendojen ja spekulaatioiden kohteena, on Cubone. Tässä artikkelissa selitämme kuka tai mikä Cubone on ja mysteeri siitä, mitä sen tunnusomaisen kallonaamion alla piilee.

Kuka on kuubalainen?

Cubone on pieni, ruskea dinosauruksen kaltainen Pokémon, joka kantaa lepakkoa. Tämä maatyyppinen soturi on erittäin tehokas sähköinen murskain, mutta hänet tunnetaan paremmin päässään olevasta kallosta. Tämä johtuu siitä, että Cubonen luinen naamio on itse asiassa hänen kuolleen äitinsä kallo, useissa Pokédex-kirjoituksissa. pokemon loitsu. Ikuisesti yksinäinen Cubone usein eristäytyy ja itkee menetyksensä. Pelin sisäisen tarinan mukaan naamio on tahrattu kyynelpisaroilla. Jakit. Kaikki Cubonen Pokedex-merkinnät eri pelisukupolvilta kertovat yksinäisestä otuksesta, joka ulvoo kuuta kohti. Monet mainitaan myös, että kukaan ei tiedä, miltä Cubone näyttää naamionsa alla, koska Pokemon ei näytä koskaan poistavan sitä. Mutta vuoden 2020 alussa julkaistu Cubone-pehmo antaa sinulle idean. Pelottavan pääkallon alla Cubone on yllättävän…söpö?

Onko Cubone Baby Kangaskhan?

Pokémon-fanien keskuudessa suosittu teoria on, että Cubone on Kangaskhan-vauva, joka näki äitinsä kuoleman ja kruunasi itsensä vanhempiensa kalolla. Sinun ei tarvitse venyttää mielikuvitustasi liian pitkälle ymmärtääksesi, miksi näin voi olla. Kangaskhan on kuvattu vauvojen kanssa pussissaan poistumassa pussista ja nousemassa omin päin, kun Kangaskhan Mega kehittyy Pokemon X ja j. Jos katsot lasta tarkasti, se näyttää todellakin kuutiolta.

Onko Cubones siis Kangaskhan Joeysin orpokollektiivi? Game Freak, yksi franchising-yhtiöistä, ei jotenkin sano, eikä luultavasti koskaan kerro.

Onko Cubone orpo Pokemon?

Vaihtoehtoiset selitykset ovat mahdollisesti ankarampia kuin Kangaskhanin vauvateoria. Bloggaaja Matthew Julius huomauttaa, että Cubone on laji. Joten Pokémonin Pokédex-merkinnän mukaan mikä tahansa kuutio, joka syntyy maailmaan, menettää nopeasti äitinsä, poimii sitten kuolleen kallon ruumiistaan ​​ja vaatii sen:

Yksinäinen Pokémon oli ilmeisesti traumatisoitunut äitinsä kuolemasta, koska sillä oli taipumus pysyä omana itsenään ja välttää sosiaalisia tilanteita. Cubone itkee usein öisin suriessaan äitiään.

Luonto ei ole kiltti, edes Pokémonien maailmassa. Cubonen tarina on erityisen kieroutunut ote elämän kiertoon. Jopa Juliuksen analyysi Cubonen elinkaaresta ei vastaa tärkeisiin kysymyksiin.

Lavender Cityn ja Cubonen mysteeri

Sisään Pokemon punainen ja Pokémon Blue, Lavender Townia kummittelee Marowak (kehittynyt kuutio), joka kuoli puolustaessaan Cubone-lapsiaan. Muuten, tällä Cubonella on sama kallonaamio, joka on ominaista sen lajille. Pelin sisäisen dialogin perusteella Marowakin kuolema tapahtuu vähän ennen kuin pelaaja saapuu. Lisäksi Team Rocket yritti varastaa Cubonen myydäkseen sen kallonaamion.

Pokemon Lavender Town

Molemmat tiedot osoittavat, että Marowak ja Cubone asuivat yhdessä kauan Cubonen syntymän jälkeen, joten se ei todennäköisesti ollut orvoksi tai hylätyksi elämänsä alkuaikoina. Ja jos Cubonen äiti oli vielä elossa, kuinka hän sai Team Rocketin niin epätoivoisesti halutun kallonaamion? Yksinäisimmän Pokémonin mysteeri näyttää olevan valmis jättämään franchising-fanit spekuloimaan tulevina vuosina. Siihen asti emme ehkä koskaan tiedä, mitä Cubonen naamion alla on.

Por Markus