animal crossing how to get a floating present4 4f67d2adb82b4c57898753782f9b1585

Haluatko uuden DIY-reseptin, sohvan olohuoneeseesi tai ylimääräistä rahaa? Katso vain ylös! taivas Animal Crossing: New Horizons ovat täynnä kelluvia lahjoja, jotka on kiinnitetty ilmapalloihin. Ponna ilmapallo ja lahja putoaa alas.

Ensinnäkin tarvitset ritsan

Ritsa on ainoa tapa pomppia kelluvat lahjailmapallot, joten tarvitset tietysti sellaisen. Pelaajat voivat ostaa Timmy’s Slingshot DIY -reseptin suoritettuaan Tom Nookin DIY-työpajan opetusohjelman aikana. Sen jälkeen voit ostaa Slingshotin Nook’s Crannysta, jos et halua tehdä sellaista.

Kuinka saan kelluvan lahjan

 1. Aloita etsimällä kelluva lahja. Etsi horisontista nykyhetken siluetti. Voit paikantaa ne myös äänen perusteella. Kelluviin lahjoihin liittyy lempeän tuulenpuuskan ääni, joka voimistuu mitä lähemmäs tulee.

  Animal Crossing -hahmo ja kelluva lahja horisontissa

 2. Etsi ilmapallon pyöreä varjo maassa, kun lähestyt kelluvaa lahjaa. Siitä tiedät, että olet melkein paikallaan.

 3. Varusta ritsasi ja kallista kameraa tuodaksesi kelluva lahja näkyviin. Aseta itsesi kelluvan lahjan lentoradalle. Katapultti nousee ylöspäin ja hieman pohjoiseen, joten sinun kannattaa sijoittaa itsesi hieman lentoradan eteläpuolelle.

  Animal Crossing -hahmo kelluvalla lahjalla

 4. Paina ja pidä painettuna A ohjaimen painiketta vetääksesi ritsan takaisin. Odota, että kelluva lahja risteää tulesi kanssa, ja vapauta sitten painike ampuaksesi kiviä siihen. Kelluvat lahjat putoavat suoraan alas heti, kun ilmapallo ponnahtaa. Kun ilmapallo on veden päällä, lahja putoaa veteen ja katoaa.

  Animal Crossing -hahmo valmistautuu ampumaan ritsan kelluvaa lahjaa kohti

 5. Jos tavoitteesi on oikea, ilmapallo ponnahtaa ja lahja putoaa lattialle. Jos unohdat sen, älä huoli. Voit yrittää uudelleen.

Mitä voit saada kelluvista lahjoista?

Kelluvia lahjoja voivat olla: kelloja, materiaaleja (kuten rautahippuja tai savea), tee-se-itse-reseptejä, huonekaluja ja vaatteita. Yhteisön tiedonlouhinta viittaa siihen, että kellot ovat yleisimpiä, ja niitä esiintyy noin 38 prosentissa lahjoista. Materiaalit ovat seuraavaksi yleisin, esiintyy 32%. Reseptejä on noin 17 prosentissa, huonekaluja noin 9 prosentissa ja vaatteita lähes 4 prosentissa.

Animal Crossing -hahmo katsoo nykyhetkeen maassa

Ilmapallon väri näyttää vaikuttavan kelluvan lahjan sisälle.

 • keltainen ilmapallo: Kelluva lahja sisältää todennäköisesti kelloja, mutta voi sisältää muita esineitä.
 • sininen ilmapallo: Kelluva lahja sisältää hyvin todennäköisesti materiaaleja, mutta voi sisältää myös muita esineitä.
 • vihreä ilmapallo: Kelluva lahja sisältää todennäköisesti kotitekoisia reseptejä tai vaatteita ja voi sisältää huonekaluja. Siinä ei koskaan ole kelloja tai materiaaleja.
 • punainen ilmapallo: Kelluva lahja sisältää todennäköisesti vaatteita, huonekaluja tai tee-se-itse-reseptin. Siinä ei koskaan ole kelloja tai materiaaleja.

Kehittyneitä vinkkejä kelluviin lahjoihin

Et voi «kasvata» kelluvia lahjoja pakottamalla niitä näyttämään. Jos olet kuitenkin kiinnostunut maksimoimaan voittosi, voit lisätä mahdollisuuksiasi ymmärtämällä paremmin, miten ja milloin ne näkyvät.

 • Kelluvat lahjat näkyvät vain saaresi itä- ja länsirannikolla, ja ne seuraavat idästä länteen (tai päinvastoin) lentoreittiä. Voit lisätä lahjan löytämisen mahdollisuutta etsimällä saaresi itä- ja länsirannikkoa.
 • Lahjat vuorottelevat 12 tunnin vuorokaudessa, jolla ne näkyvät. Toisin sanoen, jos näet kelluvan lahjan ilmestyvän saaresi itäpuolelle päivän aikana, voit odottaa lisää ilmestyvän itäpuolelle siihen yöhön asti.
 • Aika on myös tärkeä. Kelluvat lahjat näyttävät joskus päättyvän numeroon 4 tai 9, kuten 3:24 tai 3:29. Kestää noin minuutin, ennen kuin lahja saavuttaa saaresi rannan. Niiden ilmestymistä näinä aikoina ei kuitenkaan taata.
 • Kelluvia lahjoja ei näy, jos saarellasi on vierailija.

Por Markus