MinecraftStoryMode 5683226c3df78ccc15c52659

Et tarvitse tietokonetta tai pelikonsolia Minecraftin pelaamiseen Minecraft Pocket Edition. Mobiilisovellus ei kuitenkaan sisällä kaikkia pelin Java-version ominaisuuksia. näin Minecraft: PE ja PC-versio pinoavat toisiaan vastaan.

Mikä on Minecraft: Pocket Edition?

Minecraft Pocket Edition on pelin versio ensisijaisesti puhelimille ja vastaaville laitteille. Pocket Edition of Minecraft on tällä hetkellä saatavilla iOS-, Android-, Windows Phone- ja Amazon Fire -tableteille. Mobiilinimi on käytännössä identtinen Minecraft: Windows 10 Edition, jota voidaan pelata millä tahansa tietokoneella tai tabletilla, jossa on Windows 10; Molemmat pelit eroavat kuitenkin alkuperäisestä Java-versiosta Minecraftjota kutsutaan usein edelleen PC-versioksi.

Minecraft PE:n edut

Minecraft-hahmo panssariin

Matkustitpa sitten bussilla tai istut mukavasti kotonasi, Minecraft Pocket Edition antaa sinulle nopean pääsyn yhteen maailman suosituimmista videopeleistä kämmenelläsi.

Minecraft: PE, ja muut erilaiset alustat minecraft, ovat yleensä samat pelin suhteen. Pelaajat voivat osallistua esimerkiksi Survival-, Creative- ja Multiplayer-tilaan. Edut Taskuversio sisältää vahvemman lapsilukon ja kutsumoninpelin, mikä tekee mobiiliversiosta hieman lapsiystävällisemmän.

Minecraft PE:n haitat

Minecraft maanalainen rautatie

Taskuversio eroaa monessa suhteessa alkuperäisestä versiosta. Sillä aikaa Minecraft: PE tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia eksklusiivisille skineille ja resursseille. Et voi integroida kolmannen osapuolen modeja, etkä voi muodostaa yhteyttä kolmannen osapuolen palvelimiin. Kun uusi Minecraft ominaisuuksia julkaistaan, Taskuversio on yleensä viimeisin päivitetty versio.

Minecraft: PE käyttäjät voivat pelata Xbox-verkko- ja Windows 10 -käyttäjien kanssa, mutta he eivät voi kommunikoida pelaajien kanssa, joilla on Java-versio. käyttää Minecraft. Nämä rajoitukset eivät ehkä häiritse useimpia pelaajia, mutta ne voivat olla sopimusten katkaisijoita, jos haluat pelata tiettyjen ystävien kanssa.

Minecraft PE vs PC

Jos etsit hienoa peliä, kun olet kyllästynyt tai tarvitset häiriötekijää, Minecraft Pocket Edition on loistava lahja itsellesi tai jollekin toiselle, joka tarvitsee samaa elämäänsä. Jos pidät Minecraftin pelaamisesta PC:llä ja monilla muilla alustoilla, joilla se on saatavilla, nautit siitä enemmän kuin todennäköisesti Taskuversio sama tai jopa enemmän. Vaikka pelattavuus on yleensä sama jokaisessa versiossa, suorituskyvyssä on joitain merkittäviä eroja. Esimerkiksi, Minecraft: PE ja Minecraft: Windows 10 Edition on pehmeämpi ja elävämpi grafiikka kuin pelin perinteisessä PC-versiossa. Vaikka grafiikka ei tee pelistä hyvää tai huonoa, tämä todistaa sen Minecraft Pocket Edition ei ole vain halpa alkuperäisen väärennös.

Por Markus