ScreenShot2021 08 11at10.10.36AM2 84f5b04016104514bab303c63700db28

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Google on ilmoittanut päivityksen Nest-valvontakameravalikoimaansa, joka tarjoaa paremman ulkonäön ja halvemmat hinnat.
  • Uusissa kameroissa on vaimennetut värivaihtoehdot ja pehmeät reunat, jotka auttavat niitä sulautumaan paremmin asuntoni sisustukseen.
  • Uusimmat mallit tunnistavat paremmin ihmiset, eläimet, paketit ja ajoneuvot.

Valvontakamerat eivät aina ole jännittävimpiä laitteita, mutta Googlen uudet Nest-turvakamerat saavat minut pitämään silmällä luottokorttiani. Uudet Nest-mallit sisältävät vain sisäkameran, sisä-/ulkokameran, valonheittimen ja video-ovikellon, ja ne korvaavat nykyisen sukupolven Nest IQ -kamerat ja Nest Hello -ovikellot. Päivitetyissä Nestissä on enemmän ominaisuuksia ja ne maksavat vähemmän kuin aiemmat mallit. Vaikka on mukava säästää rahaa, odotan myös NEST-sarjan uusia malleja. Uusissa kameroissa on vaimennetut värivaihtoehdot ja pehmeät reunat, jotka auttavat niitä sulautumaan paremmin asuntoni sisustukseen. «Uusissa kameroissa on prosessorit, joiden avulla algoritmit voivat käsitellä kaksinkertaisen määrän pikseleitä ja kuvataajuuksia aiempiin Nest Cameihin.»

Voita pesäsi

Uusissa Nest-kameroissa on parannettu älykkyyttä ja parempi ulkonäkö. Google väittää, että uusimmat mallit voivat havaita ihmiset, eläimet, paketit ja ajoneuvot ja antaa kullekin erityisiä hälytyksiä ilman pilvikäsittelyä. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa tilausmaksua tästä ominaisuudesta, toisin kuin Googlen Trusted Faces -ominaisuus, joka käyttää kasvojentunnistusta tuntemattomien ihmisten skannaamiseen. Toivottavasti uusi tunnistusominaisuus tarkoittaa, että kamerasi ei lähetä jatkuvasti ilmoituksia palaavista vierailijoista. Uusissa kameroissa on prosessorit, joiden avulla algoritmit voivat käsitellä kaksinkertaisen määrän pikseleitä ja kuvataajuuksia aiempien Nest Camien kanssa. Google sanoo, että tämä parannettu järjestelmä mahdollistaa luotettavamman havaitsemisen. Uutta 179,99 dollarin Nest Camia voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Kamerassa on sisäinen akku, joka Googlen mukaan kestää jopa kolme kuukautta latausten välillä. Tämä malli voidaan myös liittää virtalähteeseen, joten sinun ei tarvitse huolehtia akun kestosta. Voit myös ostaa lisävarusteena aurinkopaneelin.

Paremman näköisiä kameroita

Monet ulkovalvontakamerat ovat niin rumia, että ne voivat saada talosi näyttämään vankilan pihalta. En väitä, että Google olisi ratkaissut tämän ongelman, mutta Nest Cam on varmasti hienompi vaihtoehto kuin useimmat pyöristetyllä muotoilulla. Ainakin näyttää siltä, ​​että se kuuluu tyylikkääseen vankilaan. Siinä on myös magneettinen kiinnitysalusta, joka kestää kovaa tuulta.

Nest-ulkoilmakamera langallisella virtaliitännällä.

Et tee Hollywood-elokuvia Nest Camilla, mutta sillä on melko hyvät tekniset tiedot. Kamera tallentaa 16:9 1080p-videota jopa 30 fps nopeudella 130 asteen näkökentässä. Se voi zoomata jopa 6x käyttämällä Google Home -sovellusta, kun katsot syötettä tai tallennettua leikettä. Jos todella pidät nurmikollasi leikkivien oravien tuijotuksesta, Google auttaa sinua. Jos haluat katsoa yli kolme tuntia kameran tallentamia leikkeitä, voit päivittää Nest Aware- tai Aware Plus -tilaukseen, joka tarjoaa jopa 10 päivää 24/7 tallennusta ja 60 päivää tapahtumahistoriaa. Jos haluat valaista ulkoilua, valitse 279,99 dollarin Nest Cam Floodlightilla. Siinä on 2400 lumenin valonheitin, mutta se vaatii jatkuvaa virtaa, joten sinun on käytettävä kaapeleita. Camin ainoa siisti temppu Floodlightin kanssa on, että se laukaisee ohjelmiston, kun se havaitsee henkilön tai ajoneuvon. Toivottavasti näin ei heiluta röyhkeitä oravia. Itse olen eniten kiinnostunut pitämään lemmikkejäni silmällä, joten uusi 99,99 dollarin Nest Cam Indoor on paras vaihtoehtoni. Se on pienempi kuin tavallinen Nest Cam, ja se on saatavana valkoisena, vaaleanpunaisena, beigenä tai vihreänä sisustukseen sopivaksi. Käytän Google Home -sovellusta, ja se on loistava tapa pitää kaikki älylaitteesi integroituina. Jos älykkäät ovikellot ovat sinun juttusi, saatat olla innostunut kuullessani, että uusi 179,99 dollarin Nest Doorbell on Googlen ensimmäinen akkukäyttöinen video-ovikello. Kuten Nest-kamera, se on saatavana valkoisena, beigenä, vihreänä tai harmaana, joten se ei sotke sisätilaasi liikaa. Google väittää, että ovikellon akun kesto on noin kaksi ja puoli kuukautta. Uudet Nest-kamerat eivät ehkä ole vallankumouksellisia, mutta ne tarjoavat älykkäämmän ja trendikkäämmän ulkonäön kuin edeltäjänsä. Käytän Google Home -sovellusta, ja se on loistava tapa pitää kaikki älylaitteesi integroituina. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan uusia Nest-kameroita, jotta voin seurata omaisuuttani.

Por Markus