LG Tone Free 8cc6e27e09b34d19a6886e71f3a56472

LG on julkistanut uuden kolmikon iOS- ja Android-yhteensopivista TONE Free -sarjan langattomista melua vaimentavista kuulokkeista vuodelle 2021: FP5, FP8 ja FP9. LG TONE Free -langattomien kuulokkeiden sarja saa kolme lisäystä äskettäin julkistetun FP-sarjan kautta. LG TONE Free FP5, FP8 ja FP9 ovat yhtiön uusimmat langattomat aktiiviset melua vaimentavat (ANC) kuulokkeet, joilla kaikilla on IPX4-vesitiiviysluokitus, joten ne kestävät roiskeita. Jokainen uusista nappikuulokkeista tarjoaa myös useita vaihtoehtoja mallista riippuen.

Jokaisessa kolmessa FP-sarjan nappikuulokkeessa on melunvaimennus ambient- ja chat-tilassa, Meridian-tilaäänitoiminto, lääketieteelliset korvarenkaat ja nopea monipariliitos. FP5 – oletettavasti «hintatietoisempi» malli – pysähtyy siihen arviolta 22 tunnin käyttöön ANC:n ollessa pois päältä. Sekä FP8 että FP9 tarjoavat hieman paremman akunkeston, jopa 24 tuntia ilman ANC:tä.

LG TONE ilmaiset FP-kuulokkeet valkoisena

FP8 ja FP9 sisältävät itsepuhdistuvan UVnano-latauskotelon, joka käyttää sisäänrakennettua UV-C-LEDiä tappamaan kaiutinverkossa olevat bakteerit kotelon latautuessa. UVnano-tekniikkaa ei ole saatavilla FP5:ssä. FP8 näyttää olevan ainoa kuulokepari näistä kolmesta, joissa on langaton lataus, kun taas FP9 tarjoaa Plug & Wirelessin, joka toimii langattomana donglena, kun se liitetään laitteeseen USB-C-AUX-kaapelilla. LG ei ole vielä ilmoittanut minkään uuden FP-mallin hintoja tai saatavuutta, mutta on ilmoittanut, että kuulokkeet ovat saatavilla «tästä kuusta alkaen tärkeimmillä markkinoilla».

Por Markus