Hero 2600x1000 1 1024x394 593c2ffde1364dd09c50cc2e377f466b

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Evernoten äskettäin julkaistu aloitusnäyttö antaa sinulle nopean pääsyn tärkeimpään sisältöösi.
  • Widgettejä ovat muistiinpanot, muistilehtiö, äskettäin kuvatut, muistikirjat, kiinnitetyt muistiinpanot, tunnisteet ja pikakuvakkeet.
  • Organisaatioasiantuntija vertaa Evernote Homea lentokoneen ohjaamoon.

Evernote haluaa sinun asettavan muistiinpanoohjelmistonsa digitaalisen elämäsi keskipisteeseen uudella kojelaudalla, joka lupaa järjestää kaikki tietosi widgetien avulla. Äskettäin julkaistu Home-ominaisuus väittää antavan sinulle nopean pääsyn tärkeimpään sisältöösi. Siinä on uudistettu ulkoasu ja muokattava kojelauta, jossa on muistilehtiö ja äskettäin tallennetut tiedot. Kojelauta antaa Evernotelle uuden mahdollisuuden tulla online-ilmoitustauluksesi ja joidenkin kilpailijoiden joukossa, tarkkailijat sanovat. «Vuosien ajan Evernote on ollut ensisijainen sovellukseni digitaalisten tietueiden tallentamiseen, projektien ja tehtävien hallintaan sekä hyödyllisen tiedon keräämiseen», sanoi GetSpace.digitalin konsultti Rebeca Sena sähköpostihaastattelussa. «Kojelauta auttaa minua luokittelemaan henkilökohtaiset ja ammatilliset muistiinpanot paremmin, ja visuaalinen vetovoima on bonus.»

Widgetit Lähetä meille

Evernoten aloitusnäyttö ehdottaa kohteita, jotka se uskoo käyttäjien haluavan nähdä ensin. Ne, joilla on Evernote Basic- tai Plus-tili, näkevät päivittäin erilaisia ​​widgetejä, kuten muistiinpanoja, muistilehtiöjä, äskettäin kaapattuja, muistikirjoja, kiinnitettyjä muistiinpanoja, tunnisteita ja pikakuvakkeita. Evernote Premium- ja Business-tilaajat voivat muuttaa widgetien kokoa, järjestystä ja poistaa widgetejä muokatakseen Home-hallintapaneeliaan ja vaihtaakseen taustakuvaa. Minun täytyy vain pystyä saamaan se käsiini juuri silloin, kun tarvitsen sitä. Evernote oli kerran muotia digitaalisten muistiinpanojen tekijöiden keskuudessa. Silti se näytti katoavan tutkasta viime vuosina, kun kilpailijat, kuten Googlen Keep ja Microsoftin OneNote, lisäsivät ominaisuuksia ja suosiota. Mukana on myös tyylikkäästi minimalistinen Notion sisällön järjestämiseen ja jakamiseen tiimien kanssa. «Olen kokeillut työkaluja, kuten Notion, joka on mielestäni Evernoten suurin kilpailija nykyään», Sena sanoo. «Notionissa on mahdollista luoda samanlainen kojelauta manuaalisesti. Voi kuitenkin olla melko aikaa vievä tehtävä luoda itsellesi toimiva työtila tyhjästä.»

Räätälöinti on kuningas

Evernote Homen mukautusvaihtoehdot ovat ohjelmiston paras osa, Sena sanoi. «Käyttäjä voi luoda paneelin ja kiinnittää erilaisia ​​muistiinpanoja, visualisoida pikakuvakkeita ja näyttää kaapattuja katkelmia», hän sanoi. «Raskaat Evernote-käyttäjät joutuvat usein käsittelemään satojen muistiinpanojen kokoelmia. Kojelaudan avulla on helpompi seurata niitä, joten sinun ei tarvitse luottaa pelkästään hakutoimintoihin.» Frank Buck, «Get Organized!: Time Management for School Leaders» -kirjan kirjoittaja ja Evernoten sertifioitu konsultti, sanovat, että uusi Home-ominaisuus ei ole riittävä syy ihmisten siirtyä toisesta muistiinpano-ohjelmasta. «Mutta se on osa suurempaa visiota, jota Evernote toteuttaa nykyisen johtajansa alaisuudessa», Buck sanoi sähköpostihaastattelussa. «He ovat tehneet paljon työtä tehdäkseen kokemuksesta samanlaisen kaikilla alustoilla.» Buck vertaa Evernote Homea lentokoneen ohjaamossa olemiseen. «Se kerää tiedot, joita olet käyttänyt viimeksi tai joita käytät eniten. Se on mukautettu Evernoten käytön perusteella», hän kirjoitti verkkosivuillaan.

Evernote kannettavalla tietokoneella, jossa haku on auki.

«Muistikirjojen klikkaamisen tai haun sijaan tiedot ovat käden ulottuvilla. Napsauttamalla jotain «viivaa» avaa tiedot Evernotesta.» Evernote Home on siunaus Buckin työhön. «Huomasin, että suurinta osaa tallentamistani tiedoista ei koskaan tulosteta», hän kirjoitti sivustollaan. «Minun täytyy vain pystyä tarttumaan siihen juuri silloin, kun tarvitsen sitä. Evernote on täydellinen paikka digitaalisten viitetietojen säilyttämiseen. Juuri nyt lukemasi sanat on jopa koottu ja muokattu Evernotessa.» Evernote ilmoitti julkaisevansa Home-päivityksen Mac-, Windows- ja verkkokäyttäjille lähiviikkoina. Ominaisuus tulee myöhemmin iOS- ja Android-laitteisiin. Olen innokas verkkomuistikirja ja haluan kokeilla Evernote Homea. Olen omistautunut Google Keepille muutaman viime vuoden ajan yksinkertaisesti sen syvän integroinnin vuoksi muihin Googlen palveluihin. Mutta Home saa minut ajattelemaan uskollisuuttani, ja saatan jopa käyttää rahaa Evernote-tilauksen maksamiseen.

Por Markus