ARKscreen2 568ab7895f9b586a9e74f8b6

Kuten Minecraft, ARK: Survival Evolved on peli erämaassa tutkimisesta, keräämisestä, rakentamisesta ja selviytymisestä. Tämä opas kattaa huijauskoodit ja yleiset selviytymisvinkit: ARKKI kaikilla alustoilla. Tämän artikkelin tiedot koskevat: ARK: Survival Evolved PS4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille, PC:lle ja mobiililaitteille.

Kuinka ottaa järjestelmänvalvojan komennot käyttöön ARK:lle

Kaikki ARK:n versiot tukevat huijauskoodeja, jotka tunnetaan myös järjestelmänvalvojan komentoina. Se, miten käytät hallintakonsolia, riippuu käyttämästäsi alustasta:

  • PS4: Keskeytä peli ja paina L1 + R1 + Neliö + Kolmio.
  • Xbox One: Keskeytä peli ja paina PAUNAA + RB + X + Y.
  • Vaihtaa: Keskeytä peli ja paina l + R + X + Y.
  • pc: Paina sarkainnäppäintä milloin tahansa pelin aikana.

Järjestelmänvalvojan luonnokset ovat saatavilla myös ARK:lle iOS:ssä ja Androidissa God-konsolin kautta, joka näkyy sivuvalikossasi, jos olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana. Huijausten käyttäminen online-moninpelissä edellyttää, että palvelimella on huijaukset käytössä.

ARK: Survival Evolved -huijauskoodit

Avaa huijaukset kirjoittamalla nämä koodit komentokonsoliin.

Koodi Vaikutus
GMBuff Maksimikokemus (taso 100).
loputtomat tilastot Maksimoi pysyvästi kaikki tilastot, mukaan lukien kestävyys.
Jumala Älä tee vahinkoa (voit silti hukkua).
forcetame Kesytä kohdeeläin välittömästi (satulaa ei tarvita).
dotame Kesytä kohdeeläin välittömästi ja vastaanota palkintotiedosto (satula vaaditaan).
lentää Käytä hyppypainiketta lentääksesi.
henki Kävele kaiken läpi.
kävellä Poista kärpästen ja haamujen huijaukset käytöstä.
tappaa Tapa kaikki suuntaamalla tähtäimesi siihen.
antaa resursseja Hanki 50 kutakin resurssia.
lahjagrammit Avaa kaikki engrammit (paitsi Tek-engrammit).
vain gafgramsteek Avaa kaikkien piirustusten lukitus.
vain pelaajia Jäädytä kaikki eläimet ja ei-pelaajien esineet.
toggleinfiniteammo Kytke äärettömät ammukset päälle ja pois.
hidas mo 5 Ota hypernopeus käyttöön.
vihollinen näkymätön Viholliset jättävät sinut huomiotta.

ARK: Survival Evolved Resource Locations

Olennaisten resurssien löytäminen on avain selviytymiseen ARKKI.

Mistä lasikuitua löytyy

Kuitua saadaan korjaamalla kasveja, joista saadaan myös marjoja, joita voi syödä tai käyttää dinosaurusten kesyttämiseen. Lähesty yhtä kaikkialla näkemistäsi 3D-kasveista ja poimi ne painamalla vuorovaikutuspainiketta. Kartan eri alueilla on erilaisia ​​kasveja, mutta ne kaikki antavat sinulle samat resurssit.

Mistä löytää metallia

Voit löytää pieniä määriä metallia kaikista kivistä, jotka keräät hakkuella, mutta suurten määrien löytämiseksi sinun on korjattava tiettyjä kiviä. Pyöreät kivet jokien lähellä ovat hyvä lähde, mutta metallirikkaimmat kivet ovat selvästi vaaleita, ja niiden läpi kulkee pronssi-/kuparimetallisuonit. Löydät yleensä näitä kiviä vuorilla ja kukkuloilla. Käytä kesytettyä ankylosaurusta kerätäksesi valtavia määriä metallia suurista kivikasoista.

Mistä löytää öljyä

Matkusta kauas pohjoiseen kartan lumisiin osiin. Sieltä löydät jättimäisiä mustia lohkareita, jotka on peitetty jäätyneellä öljyllä veden varrella. Kerää kivet hakilla tai ankylosaurusella öljyn keräämiseksi. Öljyä löytyy myös vedenalaisista luolista tai merestä, mutta tarvitset kehittyneitä laitteita päästäksesi näihin paikkoihin.

Mistä löydät turkikset

Pysyäksesi hengissä kartan kylmässä pohjoisosassa sinun on tapettava tiettyjä eläimiä valmistaaksesi lämpimiä vaatteita. Tuo runsaasti nuotiota ja soihtuja pitääksesi sinut lämpimänä, ja suuntaa sitten pohjoiseen, kunnes löydät villamammutin, megalosauruksen ja hirvittävät susit. Kaikki nämä eläimet antavat sinulle turkin, kun korjaat niitä. Käytä näitä nahkoja luomaan turkishaarniska, joka suojaa sinua kylmältä.

Mistä löytää Obsidian

Obsidiaania tarvitaan polymeerien valmistukseen. Löytääksesi obsidiaaneja, matkusta vuorelle, jossa on suuria metalliesiintymiä. Obsidiaani on yleensä korkeammalla vuorella verrattuna siihen, mistä aloitat metallin löytämisen, joten jatka kiipeilyä, niin löydät lopulta obsidianin. Obsidiaani uutetaan suurista, litteistä, mustista kivistä, jotka ovat erehtymättömiä.

Eläinten kesyttäminen

Kesyttääksesi eläimen, sinun on ensin otettava se ulos paljain käsin tai ammuttava se rauhoittavalla lääkkeellä. Kun eläin on tajuton (mutta ei kuollut), voit laittaa ruokaa sen inventaarioon. Kasvinsyöjät rakastavat marjoja, kun taas lihansyöjät rakastavat lihaa (etenkin suurempien eläinten ensiluokkaista lihaa). Eläin syö sitten ruokaa, ja sen «kesyttämismittari» kasvaa. Jatka prosessia, kunnes mittari on täynnä saadaksesi heidän luottamuksensa. Eri lajien kesyttäminen kestää kauemmin kuin toisten. Haluat eläimen nukkuvan, joten anna sille huumemarjoja rauhoittamaan sitä.

Dinosauruksen ratsastusvinkkejä

Jos kesytät dinosauruksen ja varustat sen satulalla, voit ratsastaa sillä ja käyttää sitä apunasi asioissa. Tietyt eläimet ovat parempia kuin toiset erilaisissa tehtävissä. Esimerkiksi petolinnut ovat hyviä paitsi keräämään lihaa uhreiltaan, myös ryöstämään kaikkea muuta, mitä heillä oli. Triceratops on hyvä kerätä suuria määriä marjoja. Ankylosaurukset sopivat täydellisesti metallin, öljyn ja obsidiaanien keräämiseen. Brontosaurukset voivat kantaa suuria kuormia. Jos haluat peittää paljon maata nopeasti, valitse nopea eläin, kuten miekkahammaskissa tai petolintu.

Vahinko- ja vastustusliukulevyt

Yksinpelitilassa voit käyttää päävalikon liukusäätimiä säätääksesi erilaisia ​​pelitilastoja. Useimmat vaihtoehdot ovat yksinkertaisia, mutta kaksi niistä on hieman hämmentävää: vahinko ja vastustus. Vahinko tarkoittaa, kuinka paljon vahinkoa sinä (tai dinosaurustesi) teet, ja vastustuskyky on sitä, kuinka paljon vahinkoa teet. Mitä korkeampi Damage-liukusäädin on, sitä enemmän vahinkoa teet; Resistanssi on kuitenkin päinvastainen, koska se toimii kertoimena, ei lineaarisena asteikkona. Esimerkiksi vastus 2 tarkoittaa, että otat 2x niin paljon vahinkoa, kun taas vastus 0,5 tarkoittaa, että otat puolet niin paljon vahinkoa kuin normaalisti. Jos asetat Resistance-asetukseksi 0, et ota vahinkoa vihollisilta (vaikka suuret putoamiset vahingoittavat sinua, samoin kuin liian pitkä ulkona oleminen kylmässä). Joka kerta kun nouset tasolle, voit lisätä HP:täsi, kestävyyttäsi, kantokykyäsi ja paljon muuta. Älä unohda päivittää henkilökohtaisia ​​tilastojasi.

Por Markus