cfm files 5a68881604d1cf001a237e1e

Mitä tietää

  • CFM-tiedosto on verkkosivu, joka sisältää ColdFusion-koodin.
  • Käytä mitä tahansa tekstieditoria tai Adobe ColdFusion -ohjelmaa avataksesi sellaisen.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mikä CFM-tiedosto on ja kuinka se avataan tai muunnetaan tietokoneellasi.

Mikä on CFM-tiedosto?

CFM-tiedostotunniste on ColdFusion-merkintätiedosto. Niitä kutsutaan joskus ColdFusion Markup Language -tiedostoiksi, joista voidaan lyhentää CFML. ColdFusion-merkintätiedostot ovat verkkosivuja, jotka koostuvat erityisestä koodista, joka mahdollistaa komentosarjojen ja sovellusten suorittamisen ColdFusion-verkkopalvelimella.

CFM on myös lyhenne teknologiatermeistä, jotka eivät liity CFM-tiedostoihin, kuten määritystiedostojen hallinta, sisällönkulun hallinta, koodifragmenttien hallinta, ja Cyber ​​​​Fed -malli.

Kuinka avata CFM-tiedosto

CFM-tiedostot ovat tekstipohjaisia, mikä tarkoittaa, että ne voidaan avata tekstitiedostona millä tahansa tekstieditorilla, kuten Windowsin Notepadilla tai Sulkeilla. Tällaiset ohjelmat näyttävät tiedoston sisällön oikein. Myös muut ohjelmat toimivat, ja niistä on luultavasti enemmän apua muokattaessa. Näitä ovat muun muassa Adoben ColdFusion- ja Dreamweaver-ohjelmistot sekä New Atlantan BlueDragon. On kuitenkin mahdollista, että ellet ole verkkokehittäjä, törmäämääsi CFM-tiedostoa ei luultavasti olisi pitänyt esittää sinulle tällä tavalla. Toisin sanoen palvelin jossain toimitti sinulle virheellisesti CFM-tiedoston odottamasi käyttökelpoisen tiedoston sijaan. Jos esimerkiksi latasit CFM-tiedoston jostain, jonka odotit olevan PDF- tai DOCX-muodossa, PDF-lukija ei avaa CFM:ää ja näytä tiliotettasi, eikä Microsoft Word näytä sitäkään. onnittelukorttimalli, kun se päättyy CFM:ään. Yritä näissä tapauksissa nimetä tiedosto uudelleen ja korvata .cfm osa .xyz:llä, jossa «xyz» on odottamasi muoto, kuten .pdf tai .docx. Yritä sitten avata tiedosto normaalisti, kuten alun perin suunnittelit.

Kuinka muuntaa CFM-tiedostoa

Koska CFM-tiedosto on tekstipohjainen, tiedostomuuntimen käyttämiseen ei ole juurikaan syytä. CFM-tiedosto voidaan kuitenkin tallentaa tai muuntaa HTM/HTML-muotoon selaimessa katseltavaksi, mutta kaikki ColdFusion-palvelimen toiminnot menetetään tietysti.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Jos tiedostosi ei avaudu juuri nyt, kyseessä on todennäköisesti täysin eri tiedosto. Tämä voi tapahtua, jos olet lukenut tiedostotunnisteen väärin. Joillakin tiedostoilla on yhteiset tiedostotunnisteet, kirjaimet ja numerot, mutta se ei välttämättä tarkoita, että niiden muodot liittyvät toisiinsa ja tiedostot voidaan avata samassa ohjelmistossa. Esimerkiksi CFF on hyvin samanlainen kuin CFM, mutta Modelmaker-ohjelmisto käyttää tätä laajennusta käyttäviä tiedostoja. CMF on samanlainen, mutta saattaa kuulua Connected Backup -ohjelman käyttämään muotoon. Toinen on FCM, jotka ovat fCraftin käyttämiä maailmantiedostoja. Jos tiedostosi ei pääty johonkin näistä tiedostopäätteistä, tutki tiedostonimen lopussa olevaa laajennusta nähdäksesi, missä muodossa se on ja mitä ohjelmaa tarvitset tietokoneellasi sen avaamiseen.

FAQ

  • Käyttävätkö verkkokehittäjät edelleen ColdFusionia?

    Joo. Adobe julkaisee päivitettyjä versioita ja ilmoitti, että ColdFusion-tuki kestää ainakin vuoteen 2028 asti.

  • Millä kielellä CFM-tiedostot on kirjoitettu?

    CFM-tiedostot on kirjoitettu ColdFusion Markup Language (CFML) -kielellä. CRML-tiedostotunnisteen syntaksi on samanlainen kuin HTML, mutta komentosarjan syntaksi on samanlainen kuin JavaScript.

Por Markus