dvt files 5a87128f8e1b6e0036bb36b7

Tiedosto, jonka tunniste on .DVT, on DepoView Digital Video Transcript -tiedosto. Se voidaan linkittää videoon niin, että yhdessä avattaessa transkriptio voidaan näyttää samanaikaisesti videon kanssa. Kun video ja transkriptio yhdistetään, tuloksessa käytetään .DVI-liitettä.

DVT ja DVI ovat myös lyhenne sanoista kuten digitaalinen videotekniikka, digitaalinen visuaalinen käyttöliittymä, tietojen varmennustesti, ja digitaalisen videon siirtomutta niillä ei ole mitään tekemistä tässä mainittujen tiedostomuotojen kanssa.

Kuinka avata DVT -tiedosto

DVT-tiedostoja voidaan avata inDatan DepoView-sovelluksella. Käytä Tiedosto > Avaa transkriptio valikkokohta ladataksesi sen ohjelmaan. Koska DVT-tiedostot ovat tekstiä sisältäviä transkriptioita, ne voidaan todennäköisesti avata tekstieditorilla, kuten Windowsin Notepadilla tai macOS:n TextEditillä. Katso luettelo parhaista ilmaisista tekstieditoreistamme saadaksesi joitain muita vaihtoehtoja tiedoston avaamiseen tekstiasiakirjana. Jos huomaat, että Windows-tietokoneellasi oleva sovellus yrittää avata DVT-tiedoston, mutta se on väärä sovellus tai haluat mieluummin toisen asennetun ohjelman avaavan sen, voit vaihtaa oletustiedostonavaajan.

Kuinka muuntaa DVT-tiedosto

DepoView-ohjelma voi viedä videoleikkeen ja transkription TrialDirector Clip Creation Scripts -muotoon (.CCS-tiedosto) Tiedosto > Vie Clip Creation Script -tiedosto valikon kohta. Muista, että DVT-tiedostot ovat vain transkriptioita. Tämä tarkoittaa, että et voi muuntaa sitä MP4-muotoon tai mihinkään muuhun videomuotoon. Jos haluat tallentaa DVT-tiedoston videoon, se on ensin yhdistettävä itse videotiedostoon.

Etkö vieläkään voi avata sitä?

Tarkista tiedostopääte varmistaaksesi, että se todella lukee «.DVT» eikä jotain muuta, joka näyttää samalta. Jotkut tiedostomuodot käyttävät tiedoston lopussa hyvin samankaltaista päätettä kuin tämä, vaikka muodot ovat täysin erilaisia. DVTPLUGIN-tiedostot ovat esimerkki. Nämä ovat Xcode DVT -laajennuksia, jotka avautuvat Apple’x Xcode -ohjelmistolla, mutta niillä ei ole mitään tekemistä DepoView- tai transkriptiotiedostojen kanssa yleensä. Joitakin muita esimerkkejä tiedostoista, jotka voidaan helposti sekoittaa DVT-tiedostoihin, ovat DWF-, DVD- ja DWT-tiedostot (Dreamweaver Web Page Template).

Por Markus