mos files 5a95a78e04d1cf0038469635

MOS-tiedostotunniste on Leaf Raw Image -tiedosto, joka on tuotettu kameroilla, kuten Leaf Aptus -sarjalla. MOS-tiedostoja ei pakata, joten huomaat, että ne ovat yleensä hieman suurempia kuin tavalliset kuvatiedostot, kuten JPEG tai PNG. MOS tarkoittaa myös joitain teknologiatermejä, joilla ei ole mitään tekemistä tiedostomuodon kanssa, kuten Microsoft Office Specialist, My Oracle Support, Mobile Office System, Mobile Operating System ja Maintenance Out of Service.

Kuinka avata MOS-tiedosto

Windowsin oletusvalokuvien katseluohjelma on yksi ilmainen MOS-katseluohjelma. RawTherapee on toinen ilmainen ohjelmisto, joka avaa MOS-tiedostoja Windowsissa, Linuxissa ja macOS:ssä. MOS-tiedostoja voidaan avata myös maksullisilla ohjelmilla, kuten Adobe Photoshop, Corel PaintShop Pro ja Phase One Capture One.

Toinen vaihtoehto on File Viewer Plus, mutta ilmainen versio ei tue MOS-tiedostoja, joten sinun on maksettava sen käyttämisestä Leaf Raw Image -tiedostojen kanssa. Se toimii myös vain Windows 10:n kanssa. Mac-käyttäjät voivat tarkastella MOS-tiedostoa ColorStrokesilla Photoshopin ja Capture Onen lisäksi. Jos huomaat, että tietokoneellasi oleva sovellus yrittää avata MOS-tiedostoa, mutta se on väärä sovellus, tai jos haluat mieluummin toisen asennetun ohjelman avaavan MOS-tiedostot, opi asettamaan oletusohjelma tietylle tiedostotunnisteelle, jota Windows voi muuttaa .

Kuinka muuntaa MOS-tiedosto

Useimmat, elleivät kaikki, yllä olevista ohjelmista, jotka voivat avata MOS-tiedostoja, voivat todennäköisesti myös muuntaa ne. Avaa vain MOS-tiedosto jossakin näistä ohjelmista ja etsi a Tiedosto > Tallenna nimellä, Siirtää, tai Viedä valikkovaihtoehto. Jos yrität muuntaa MOS:n tällä tavalla, voit todennäköisesti tallentaa sen muodoissa, kuten JPG ja PNG. Toinen vaihtoehto olisi käyttää ilmaista kuvatiedostomuunninta, kuten CoolUtils tai CloudConvert verkossa MOS-JPG-muuntimet (muunnos toimii selaimesi kautta). Joitakin muita vaihtoehtoja näillä sivustoilla ovat MOS:n tallentaminen BMP-, TIFF-, GIF-, ICO-, PNG- ja PDF-muotoon. Jos sinun on muutettava MOS DNG:ksi, voit tehdä sen Adobe DNG Converterilla.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Varo sekoittamasta toista tiedostomuotoa MOS-tiedostoon. Jotkut tiedostot käyttävät samanlaisia ​​tiedostotunnisteita, vaikka muodot eivät liity toisiinsa. MODD- ja MOV-tiedostot ovat vain kaksi esimerkkiä. Jos sinulla on MODD- tai MOV-tiedosto, seuraa näitä linkkejä saadaksesi lisätietoja tiedostomuodoista ja siitä, mitkä ohjelmat voivat avata ja muuntaa ne. MODD- tai MOV-tiedoston kanssa toimiva ohjelmisto ei ole sama kuin MOS-tiedostojen käyttämiseen vaadittavat ohjelmat ja päinvastoin. MSO on toinen todella samanlainen tiedostopääte, joka on todennäköisesti Microsoft Office Macro Reference -tiedosto tai Inline Email Attachment -tiedosto, joita molempia käytetään todennäköisimmin Microsoft Office -ohjelman kanssa.

Por Markus