anb files 5a6a5b05875db9003796593f

Tiedosto, jossa on ANB-tiedostotunniste, on Analyst’s Notebook Analytical Chart -tiedosto. IBM i2 Analyst’s Notebook -ohjelmasta rakennetut tiedostot sisältävät visuaalisen esityksen siitä, miten eri tiedot, kuten sähköpostit, kuvat, raportit jne., liittyvät toisiinsa. Voit lukea lisää tämän tyyppisistä ANB-tiedostoista IBM Knowledge Centerissä.

Muilla löytämilläsi ANB-tiedostoilla ei ole mitään tekemistä IBM:n ohjelmiston kanssa, ja ne ovat luultavasti osa videopeliä, josta Shovel Knight on esimerkki. Tämäntyyppiset ANB-tiedostot tallennetaan yleensä arkistotiedostoon, jonka tiedostotunniste on .PAK tai .ZIP.

Kuinka avata ANB-tiedosto

ANB-tiedostot luodaan IBM i2 Analyst’s Notebookilla, mutta ne voidaan avata ilmaiseksi IBM i2 Chart Reader -ohjelmalla. On joitakin kysymyksiä ja linkkejä, jotka sinun on napsautettava ennen kuin löydät todellisen latauslinkin i2 Chart Readerin uusimpaan versioon, mutta ne ovat kaikki itsestään selvyyksiä. Sinun on myös hankittava ilmainen IBM-käyttäjätunnus, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Sinun pitäisi pystyä avaamaan videopelissä käytetyt ANB-tiedostot tiedostojen purkuohjelmalla, kuten ilmaisella 7-Zip-työkalulla, koska tiedosto on arkistossa. En kuitenkaan usko, että pystyt käyttää nämä tiedostot pelin mukana, ellei niitä ole sijoitettu oikeisiin kansioihin, joissa peli voi tavoittaa ne. Toisin sanoen, tämän tyyppisiä tiedostoja ei todennäköisesti voi avata manuaalisesti pelissä. Jos ANB-tiedosto ei avaudu jossakin näistä ohjelmista, se todennäköisesti tarkoittaa, että se on täysin eri muodossa. Yksi asia, jonka voit tehdä, on avata ANB-tiedosto ilmaisessa tekstieditorissa ja katsoa, ​​voitko valita pelkkää tekstiä, joka voi ohjata sinut tiedoston luoneen ohjelman suuntaan. Jos et vieläkään voi avata ANB -tiedostoa vaikka kokeilisit näitä ehdotuksia, varmista, että et sekoita sitä tiedostoon, jolla on samanlainen laajennus, kuten MNB- tai XNB-tiedostoon. Jos huomaat, että tietokoneessasi oleva sovellus yrittää avata SRF-tiedoston, mutta se on väärä sovellus, tai jos haluat mieluummin toisen asennetun ohjelman avaavan SRF-tiedostot, voit vaihtaa tietyn tiedostopäätteen oletusohjelmaa.

Kuinka muuntaa ANB-tiedosto

Jos ohjelma voi muuntaa tai viedä ANB-tiedoston toiseen muotoon, epäilemme sen olevan IBM:n i2 Analyst’s Notebook -ohjelmisto, mutta emme ole vahvistaneet sitä. Emme ole tietoisia tiedostomuuntimista, jotka voivat tallentaa videopeleissä käytettävän ANB-tiedoston eri muotoon. Etenkin tässä muodossa oletamme, ettei ole mitään syytä olla olemassa missään muussa muodossa.

FAQ

  • Kuinka luot aikajanan Analyst Notebookissa?

    Voit käyttää aikajana-avustajaa aikajanakaavion luomiseen. Aloita luomalla iBasen avulla joukko tai kysely määrittääksesi tietueet, jotka haluat yhdistää. Avaa sitten aikajana-avustaja.

  • Kuinka lisäät kestoa Analyst-muistikirjaan?

    Valitse Analysoida -välilehti ja sitten Ymmärrä-ryhmän alla Toimintanäyttö > Kallis:. Jos haluat määrittää tietyn ajan alkamis- ja päättymisajan mukaan, siirry kohtaan Kesto (aloitus ja loppu) -taulukko ja valitse aloitusominaisuusluettelosta ominaisuus käytettäväksi aloituksena. Tee sama End Property -luettelossa ja valitse sitten Okei tallentaaksesi muutokset.

Por Markus