airpodswithhplaptop b4cfb24ef6f740bc9e391d2b9272f264

Mitä tietää

 • Avaa AirPods-kotelo ja paina sitten kotelon painiketta ja pidä sitä painettuna, kunnes valo vilkkuu valkoisena.
 • Klikkaus Toimintakeskuksen painike Windowsin tehtäväpalkissa > Napsauta hiiren kakkospainikkeella Bluetooth > Lisää Bluetooth tai muu laite > Bluetooth > valitse AirPodit.
 • AirPodit toimivat HP:n kannettavien tietokoneiden kanssa niin kauan kuin Bluetooth on päällä kannettavassa tietokoneessa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka AirPods liitetään HP:n kannettavaan tietokoneeseen. Voit jopa kytkeä AirPodit HP-kannettavaan tietokoneeseen, kun olet yhteydessä iPhoneen, ja vaihtaa niiden välillä milloin haluat.

Kuinka yhdistää AirPods HP:n kannettavaan tietokoneeseen

AirPodit yhdistetään Bluetoothin kautta, joten AirPod-laitteiden yhdistäminen HP:n kannettavaan tietokoneeseen edellyttää Bluetoothin kytkemistä päälle, AirPods-laitteiden laittamista pariliitostilaan ja yhdistämistä. Kun AirPods on määritetty, ne muodostavat yhteyden uudelleen heti, kun ne ovat kantoalueella. Voit myös yhdistää ja irrottaa ne manuaalisesti. Näin liität AirPodit HP:n kannettavaan tietokoneeseen:

 1. Klikkaa Toimintakeskuksen painike tehtäväpalkissa tai paina Windows-avain + A avataksesi toimintakeskuksen.

 2. Oikealla painikkeella Bluetooth.

  Windows 10:n toimintokeskuksessa korostettu Bluetooth-painike.

 3. Klikkaus Mene asetuksiin.

  Siirry toimintokeskuksessa korostettuihin asetuksiin.

 4. Kuten bluetooth-kytkin on poistettu käytöstä, ota se käyttöön napsauttamalla sitä.

  Bluetooth off -kytkin korostettuna Windows 10:n Bluetooth-asetuksissa.

 5. Klikkaus + Lisää Bluetooth tai muu laite.

  + Lisää Bluetooth tai mikä tahansa muu laite, joka on merkitty Windowsin Bluetooth-asetuksiin.

 6. Klikkaus Bluetooth.

  Bluetooth korostettuna Lisää laite -valikossa Windows 10:ssä.

 7. Avaa AirPods-kotelo.

  AirPods Pro avoimessa kotelossa.

 8. Paina ja pidä painettuna AirPods-kotelon painiketta.

  AirPods Pro -kotelon pariliitospainike

 9. Kun valo vilkkuu valkoisena, vapauta painike.

  Valkoinen vilkkuva valo AirPods Pro -kuoressa

  Valo voidaan sijoittaa matkalaukkuun tai matkalaukun etupuolelle.

 10. Klikkaus AirPod-laitteesi löydettyjen laitteiden luettelossa.

  Jeremy Laukkosen AirPods Pro korostettuna Lisää laite -valikossa.

  AirPodit näkyvät ensin kuulokkeina ja sitten nimenä, jonka määritit niitä määrittäessäsi.

 11. Odota, että AirPods muodostaa pariliitoksen, ja napsauta sitten Tehty.

  Valmis merkitty Bluetooth-asetuksiin.

AirPod-laitteiden käyttäminen HP:n kannettavan tietokoneen kanssa

AirPod-laitteiden liittäminen HP:n kannettavaan tietokoneeseen ei ole sama asia kuin AirPod-laitteiden käyttäminen kannettavan tietokoneen kanssa. Jos haluat käyttää AirPodejasi musiikin tai videoiden kuuntelemiseen tai videokeskusteluun tai mihin tahansa muuhun, sinun on vaihdettava äänilähtöä AirPod-laitteiden liittämisen jälkeen. Tämä voi tapahtua automaattisesti, kun AirPods yhdistetään ensimmäistä kertaa, mutta voit myös tehdä sen manuaalisesti, jos sinulla on ongelma, jossa AirPods ei saa ääntä. Kannettavassasi voi olla useita äänivaihtoehtoja, jos olet aiemmin liittänyt eri laitteita, mutta HP:n kannettavassa tietokoneessa näkyy Kaiutin/kuulokkeet (Realtek(R)-ääni) vähintään. Kun vaihdat kyseisestä pistorasiasta AirPodeihin, voit käyttää AirPodeja kannettavan tietokoneen kanssa. Näin käytät AirPodeja HP-kannettavan kanssa:

 1. Irrota AirPodit kotelosta.

  AirPods Pro on poistettu kotelostaan ​​HP-kannettavan vieressä.

  Jos kannettava tietokone vaihtaa automaattisesti äänilähtöä ja AirPodit toimivat tässä vaiheessa, sinun ei tarvitse tehdä muita vaiheita. Tämä prosessi on tarpeen vain, jos jokin toinen laite estää äänilähtöä vaihtamasta automaattisesti.

 2. Klikkaa kaiuttimen kuvake tehtäväpalkissasi.

  Kaiutinkuvake korostettuna Windows 10:n tehtäväpalkissa.

 3. Klikkaa pudotusvalikosta.

  Kaiutin/kuulokkeet (realtek-ääni) korostettuna Windowsin äänenvalintavalikossa.

 4. Klikkaus Kuulokkeet (AirPods Stereo).

  Kuulokkeet (Jeremy Laukkosen AirPods Pro Stereo) korostettuna Windowsin toistolaiteasetuksissa.

 5. Voit nyt käyttää AirPodeja kannettavan tietokoneen kanssa.

Toimivatko AirPodit kannettavien tietokoneiden kanssa?

AirPodit toimivat minkä tahansa laitteen kanssa, joka on suunniteltu yhdistämään äänilähtö- tai syöttölaitteeseen Bluetoothin kautta. Tämä tarkoittaa, että AirPodit voivat toimia kannettavien tietokoneiden kanssa, mutta vain jos kannettava tietokone tukee Bluetoothia. Jos kannettavassa tietokoneessa ei ole Bluetoothia, sinun on lisättävä Bluetooth-sovitin, ennen kuin voit liittää AirPodit. Koska kaikki nykyaikaiset HP:n kannettavat tietokoneet on varustettu Bluetoothilla, voit käyttää AirPodeja HP:n kannettavan tietokoneen kanssa samalla tavalla kuin muita Bluetooth-kuulokkeita, kuulokkeita tai kuulokkeita.

Miksi en voi yhdistää AirPodejani HP:n kannettavaan tietokoneeseen?

Jos AirPods ei muodosta yhteyttä, ongelma voi olla kannettavan tietokoneen Bluetoothissa tai Airpodeissa. Tässä on joitain yleisiä ongelmia ja ratkaisuja:

 • Bluetooth ei ole päällä: Varmista, että Bluetooth on päällä kannettavassa tietokoneessa. Kokeile sammuttaa Bluetooth ja kytke se sitten takaisin päälle AirPod-laitteidesi kanssa niiden koteloissa. Avaa sitten kotelo, irrota AirPodit ja katso, liittyvätkö ne toisiinsa.
 • Bluetooth-ohjain vanhentunut: Jos Bluetooth-ajurisi ei ole ajan tasalla, sinulla voi olla ongelmia AirPod-laitteen yhdistämisessä. Päivitä ajurit ja yritä uudelleen.
 • Bluetooth ei toimi: Tarkista, toimivatko muut Bluetooth-kuulokkeet. Jos ei, Bluetooth ei ehkä toimi kannettavassasi. Ratkaise Bluetooth-ongelmasi ja yritä uudelleen.
 • AirPods ei ole pariliitostilassa: AirPods-kotelon valkoisen valon täytyy vilkkua tai et voi muodostaa ensimmäistä yhteyttä. Voit korjata, että AirPods ei muodosta yhteyttä, tehdä useita vaiheita. Kun AirPodit ovat pariliitostilassa, yritä uudelleen.
 • AirPodit on kytketty, mutta niitä ei ole kytketty päälle: AirPodit voivat olla kytkettyinä, mutta niitä ei ole valittu äänentoistolaitteeksi. Jos yllä olevat ohjeet eivät auta, yritä avata ja määrittää Sound Control Panel Kuulokkeet (AirPods Pro Stereo) oletusäänilaitteeseen.

FAQ

 • Kuinka yhdistän AirPods-tietokoneeni Maciin?

  Liitä AirPods suoraan Maciin varmistamalla, että AirPodit ovat kotelossaan, ja avaa sitten kansi. Paina ja pidä painettuna perustaa kunnes näet sen vilkkuvan valkoisena. Siirry Macissa osoitteeseen Järjestelmäasetukset > Bluetooth. Vuonna Laitteet lista, valitse AirPodit. Jos AirPod-laitteillasi on ominaisuus, valitse: Vaihtaa joten voit käyttää Siri-komentoja AirPod-laitteiden kanssa.

 • Kuinka yhdistän AirPodit Chromebookiin?

  Liitä AirPods Chromebookiin valitsemalla Valikko Chromebookissa ja valitse sitten Bluetooth ja ota Bluetooth-yhteys käyttöön. Paina ja pidä painettuna perustaa siirry AirPods-kotelossa ja sitten Chromebookissa kohtaan Käytettävissä olevat Bluetooth-laitteet luettelosta ja valitse AirPodit. AirPod-laitteesi on nyt yhdistetty Chromebookiin.

 • Kuinka yhdistän AirPodit Android-laitteeseen?

  Liitä AirPods Android-laitteeseen avaamalla asetukset Androidissa ja ota Bluetooth käyttöön. Paina ja pidä painettuna perustaa AirPods-kotelossa, kunnes valo vilkkuu valkoisena, napauta sitten Android-laitteessa Airpodit käytettävissä olevien laitteiden luettelosta ja seuraa ohjeita.

 • Kuinka liitän AirPodit Roku-televisioon?

  Vaikka et voi yhdistää AirPodeja suoraan Roku-televisioon Bluetoothin avulla, on olemassa kiertotapa, jonka avulla voit käyttää AirPodeja Roku TV:n kanssa. Yhdistä ensin AirPods iPhonen tai Androidin kanssa ja lataa ja asenna sitten Roku-sovellus iPhonelle tai lataa Roku-sovellus Androidille. Valitse Roku-sovelluksessa Matkan päästä > Laitteet > Okeija napauta sitten Yhdistä nyt. Kun Roku-sovellus löytää Roku-laitteesi, valitse se ja napauta Matkan päästä kuvake. Lehdistö kuulokkeet -kuvaketta ja napauta sitten Okei. Nyt aina kun toistat ohjelmaa Roku TV:lläsi, kuulet äänen AirPodsista.

Por Markus