how to get facetime on windows 946fd095d89a4cc1a698d0feea026051

Mitä tietää

 • Käynnistä FaceTime Mac- tai iOS-laitteesta ja valitse Luo linkki. Napauta Kopioida.
 • Liitä linkki sähköpostiin tai tekstiviestiin ja lähetä se henkilölle, jonka haluat ottaa mukaan FaceTime-puheluun.
 • PC-vastaanotin avaa linkin ja liittyy keskusteluun; niissä on oltava asennettuna Google Chrome tai Microsoft Edge.

Tämä artikkeli kattaa kaiken, mitä sinun tulee tietää FaceTimen käyttämisestä Windows-tietokoneessa. Seuraava prosessi toimii vain iPod touchissa ja iPhonessa, jossa on vähintään iOS 15, iPadeissa, joissa on iPadOS 15, ja Maceissa, jotka on päivitetty macOS Montereyyn.

Kuinka FaceTimea käytetään Windows-tietokoneessa?

Jotta voit liittyä FaceTime-videokeskusteluun Windows-tietokoneella, sinun on saatava chat-kutsulinkki joltakin, joka käyttää iPhonen, iPod touchin, iPadin tai Macin FaceTime-sovellusta. Voit lähettää tämän linkin itsellesi vaihtaaksesi laitetta tai voit pyytää linkkiä toiselta osallistujalta, jotta voit liittyä. Tarvitset myös Chromen tai Edgen Windows-tietokoneellesi.

 1. Avaa FaceTime-sovellus iPhonessa, iPod touchissa, iPadissa tai Mac-tietokoneessa. Apple-laitteellasi on oltava vähintään iOS 15, iPadOS 15 tai macOS Monterey.

 2. Valitse Luo linkki. Jos sinulla ei ole Luo linkki vaihtoehto, saatat joutua päivittämään FaceTime-sovelluksesi tai käyttöjärjestelmäsi uusimpaan versioon.

 3. Napauta Kopioida kopioidaksesi FaceTime-verkko-osoitteen laitteesi leikepöydälle ja liittämällä se sitten sähköpostiin tai viestiin lähetettäväksi yhteyshenkilölle tai itsellesi. Voit myös napauttaa mitä tahansa ehdotettua chat-sovellusta lähettääksesi linkin DM-viestinä. Jos haluat lähettää linkin itsellesi, lähetä se yksityiseen chattiin sovelluksessa, jonka voit avata myös Windows-tietokoneellasi, kuten Facebook Messenger, Telegram, Twitter tai WhatsApp.

  FaceTime-sovellus iPhonessa, jossa on korostettuna Luo linkki, Kopioi ja Liity My FaceTimeen

 4. Etsi Windows-tietokoneeltasi FaceTime-linkki ja avaa se Microsoft Edgessä tai Google Chrome -selaimessa.

  Konseptikuvaesimerkki FaceTimesta Windows-kannettavassa verkkoselaimessa.

 5. Sinut lisätään nyt FaceTime-chatiin Windows-tietokoneesi verkkoselaimessa. Jos olet juuri lisännyt Windows-tietokoneesi keskusteluun, voit nyt sulkea FaceTime-sovelluksen Apple-laitteellasi.

Pitääkö minun asentaa FaceTime Windows-tietokoneelleni?

Windows-tietokoneille ei ole FaceTime-sovellusta, etkä tarvitse sitä. Windowsissa FaceTimea voidaan ajaa kokonaan verkkoselaimesta napsauttamalla chat-kutsulinkkiä, jonka joku Apple-laitteella liittynyt on lähettänyt sinulle. Et voi aloittaa FaceTime-chattia Windows-tietokoneessa. Voit liittyä vain olemassa olevaan Apple-laitteella luotuun, ja Chrome tai Edge on asennettava Windows-tietokoneellesi.

Onko FaceTime for PC turvallista?

Apple lupaa päästä päähän -salauksen FaceTime-viestintään, mikä lisää merkittävästi keskustelusi yksityisyyttä. Voit parantaa tietoturvaasi varmistamalla, että tietokoneessasi on uusin Windows-versio ja että selaimesi on ajan tasalla. On myös hyvä idea napsauttaa vain FaceTime-kutsulinkkejä, joita odotat. Sähköpostihuijarit voivat yrittää huijata sinut napsauttamaan haitallisia linkkejä väittämällä, että ne on tarkoitettu FaceTime-chattiin, vaikka todellisuudessa he tarkoittavat väärennettyä verkkosivustoa.

Por Markus