ScreenShot2021 06 10at11.00.05AM 54419e7f430d4753971645b6e3580923

Kevin Wun intohimo ihmisten auttamiseen ohjelmistojen avulla juontaa juurensa hänen lapsuudestaan, jolloin hän loi erikoissovelluksia, joten hän päätti keskittyä tämän intohimon kehittämiseen ohjelmistojen rakentamiseen tukeakseen paremmin vaikeuksissa olevia työnhakijoita. Wu on Pathrisen perustaja ja toimitusjohtaja, joka kehittää verkkomentorointi- ja sijoittelualustan teknisille ammattilaisille. Hän innostui perustamaan yrityksen nähtyään teknologia-alan urapalveluiden puutteen.

Kevin Wu.

«Miten näemme Pathrisen yleistehtävän, mielestäni kyse on halusta auttaa ihmisiä, joilla ei ole pääsyä verkkoihin tai kulissien takana olevaan pelikirjaan siitä, kuinka menestyä työnhaussa», Wu sanoi. Lifewire in puhelinhaastattelu. «Olemme rakentaneet tämän järjestelmän tarjotaksemme sen tasoittavan pelikentän hieman.» Pathise tarjoaa työnhakijoille työnhakuohjelmistotyökaluja, henkilökohtaiset mentorit, jotka ohjaavat heitä urapolulla, ja sisäpiiritietoa erilaisista teknisistä rekrytointiprosesseista. Pathise tukee käyttäjiään työnhaussa palkkaneuvotteluin. Yritys tarjoaa työnhakijoille kuusi erilaista ohjelmarataa: ohjelmistosuunnittelu, tuotesuunnittelu, markkinointi, datatiede, myynti ja tuote, strategia ja toiminta.

Nopeita faktoja

Nimi: Kevin WueIkä: 26Lähettäjä: San Franciscon lahden alueSatunnainen ilo: «League of Legends. Vihaan ehdottomasti tätä peliä, mutta rakastan ystäviäni.»Avainlainaus tai motto: «Vahvista.»

Intohimo auttaa työnhakijoita ja opiskelijoita

Wu kohtasi teknisen yrittäjyyden ensimmäisen kerran lukiossa, kun hän rakensi tapahtumanhallintaohjelmiston lautapeliturnauksia varten. Vaikka hän ei tienannut tällä keikalla yhtään rahaa, hän sanoi, että se oli loistava aloitus hänen yrittäjyysmatkalleen. Wun intohimo työnhakijoille ja opiskelijoille tarkoitettuihin rakennustuotteisiin on pysynyt hänen kanssaan vuosien ajan. Nuori toimitusjohtaja työskenteli aiemmin tuotedivisioonassa Yelpissä ja suunnittelussa Salesforcessa, samalla kun hän rakensi opiskelusovellusta korkeakouluopiskelijoille ja johti voittoa tavoittelematonta organisaatiota opiskelijoille, jotka etsivät tosielämän projekteja. «Minussa oli aina vähän nörttipuoli», Wu sanoi. Pathrise lanseerattiin vuonna 2018, ja Wu on laajentanut tiimiään noin 40 työntekijään sen perustamisesta lähtien. Yrityksen tiimi koostuu ura- ja toimialan mentoreista, insinööreistä, suunnittelijoista ja muusta operatiivisesta henkilöstöstä. Vaikka yritys toimi aiemmin pääkonttorista Bay Area -alueella, Wu sanoi, että Pathise oli melko etäisyysystävällinen ennen pandemiaa auttaen viime vuonna sisäisissä siirtymävaiheissa. Yrityksen ohjelmat olivat myös jo käynnissä kokonaan verkossa, mutta Pathrisen täytyi tehdä muutamia säätöjä viime vuonna auttaakseen muita vaikeuksissa olevia tekniikan ammattilaisia.

Pathrisen perustajat Kevin Wu ja Derrick Mar.

Pathrisen perustajat Kevin Wu ja Derrick Mar.

«Pandemia on varmasti vaikuttanut ohjelmaa seuranneisiin työnhakijoihimme. Työmarkkinat kiristyvät ja työnhakijoiden ympäristö muuttui paljon vaikeammaksi», Wu sanoi. «Pystyimme taistelemaan siitä, lähinnä yrityksen mallin toimivuuden vuoksi.» Malli, johon Wu viittaa, on Pathrisen missio auttaa työnhakijoita niin kauan kuin he sitä tarvitsevat. Käyttäjät voivat valita ohjelmakappaleita, joihin osallistua, mutta ei ole asetettu opetussuunnitelmaa tai aikarajaa sille, kuinka kauan Pathse tukee asiakkaitaan; yritys auttaa käyttäjiä, kunnes he saavat haluamansa työn. «Luulen, että tämä antoi monille ihmisille jonkinlaista varmuutta, koska meillä kaikilla oli vaikea aika selvittää, mitä maailmassa tapahtuu», Wu sanoi. Pandemian alusta lähtien Pathris on lisännyt mielenterveysresursseja ja päivittänyt tapojaan tukea työhaastatteluissa käyviä työnhakijoita.

Rahoituksen varmistaminen ja tavoitteiden saavuttaminen

Wu sanoi, että hän on teknisenä toimitusjohtajana kokenut huijausoireyhtymän elementtejä, mutta hän nojautui opetuksiin siitä, kuinka hänet kasvatettiin selviytymään haasteista. Yksi näistä esteistä oli julkisen puhumisen kamppailu, mutta Wu sanoi, että hän huomasi ja sopeutui katsottuaan materiaalia itsestään pitch-otteluiden aikana. «Minusta tuntuu, että kasvatuksestani ja kulttuuristani on tiettyjä etuja, joita tuon yritykseni johtamiseen», Wu sanoi. «Olen aina ollut sellainen johtaja, joka on opetettu pitämään pääni alhaalla ja työskentelemään niin lujasti kuin pystyn ja vain toteuttamaan.» Uskon, että tänä vuonna voimme vaikuttaa paljon enemmän erilaisiin ihmisiin ja ohjata heitä enemmän heidän urallaan. Yksi yrityksen pyörittämisen näkökohta, jossa Wu on ollut hyvä, on varainkeruu, jonka kanssa monet vähemmistöjen perustajat kamppailevat. Pathise on kerännyt noin 12 miljoonaa dollaria riskipääomaa, Wu sanoi, mukaan lukien äskettäinen 9 miljoonan dollarin A-sarjan rahoituskierros. «Kaikki rahoitus käytetään siihen, että yritetään tehdä ohjelmasta paras mahdollinen, jotta ihmiset saadaan lopulta parhaaseen mahdolliseen työhön nopeasti», Wu sanoi. Toinen tapa, jolla Pathrise tuottaa tuloja, on kerätä 9% ensimmäisen vuoden tuloista työnhakijoilta, kun he ovat asettuneet asemaan. Tämän maksun lisäksi Pathrise-alustan käytöstä ei aiheudu etukäteiskuluja. Wun tämän vuoden tavoitteina on laajentaa Pathrisen ohjelmavalikoimaa ja tavoittaa enemmän työnhakijoita. Wu sanoi haluavansa tekniikan ammattilaisten tietävän, että Pathrise ei ole vain työnhakijoille, jotka tulevat alalle ensimmäistä kertaa; se on tarkoitettu kaikille tekniikan asiantuntijoille työnhaun jokaisessa vaiheessa. «Tänä vuonna uskon, että voimme vaikuttaa paljon useampaan eri ihmisiin ja ohjata heitä enemmän heidän urallaan», Wu totesi.

Por Markus